Piromanka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Stachu, musimy się uzbroić w cierpliwość. Quote
Ingrid44 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie wiem czy Staszek potrzebuje kastracje ( nie doczytalam na watku) ale na wszelki wypadek pisze: [B]Stowarzyszenie ARKA[/B] [B]organizuje w marcu akcje pt" Marzec 2010 Miesiacem Sterylizacji Zwierzat". Wiele Klinik bierze tylko 120 zl lub mniej. [/B] [B]Oto link[/B] ; [URL]http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html[/URL] Quote
AlinaS Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Ingrid44']Nie wiem czy Staszek potrzebuje kastracje ( nie doczytalam na watku) ale na wszelki wypadek pisze: [B]Stowarzyszenie ARKA[/B] [B]organizuje w marcu akcje pt" Marzec 2010 Miesiacem Sterylizacji Zwierzat". Wiele Klinik bierze tylko 120 zl lub mniej. [/B] [B]Oto link[/B] ; [URL]http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html[/URL][/QUOTE] Staszek już jest wykastrowany Quote
Plicha Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dobrze Stasiu że w dobrych rekach jesteś czekając na ten domek. Quote
Vasco Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Szkoda tylko, że tak długo musi czekać... Quote
Piromanka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Powoli szykujemy się do nowej akcji ogłoszeniowej. Quote
Vasco Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Podtrzymuję deklarację na allegro na 1 stronę, jak coś ;) Quote
obraczus87 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 [quote name='Vasco']Podtrzymuję deklarację na allegro na 1 stronę, jak coś ;)[/QUOTE] :) dzieki :) Staszek ma naprawde dużo wejsc na allegro. Nie wiem.. może inny tekst trzeba wstawić? Inne zdjęcia?? Nie wiem sama.. ;/ Quote
Vasco Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Niestety, nie wiem, co doradzić... naprawdę wydaje mi się, a przynajmniej chcę się tym pocieszać, że to pogoda za oknem zniechęca ludzi do podejmowania decyzji o adopcji psa, musi się to z wiosną zmienić! Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [SIZE=3][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][B]PIROMANKO [/B]jesli zgodzisz sie odnowic Staszkowi ogłoszenia, to może tym razem dałabyś ten krótszy tekst?? Nie wiem, może krótszy tekst trafi do wiekszej liczby osób.... :roll:[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][B]STASZEK[/B] jest pięknym (5letnim), przyjacielskim, zdrowym i bardzo mądrym psem, która szuka wspaniałego domu. Ten typ psa bardzo szybko przywiąże się do Nowego Pana, którego obdarzy dozgonną miłością. Staszek szuka swojego miejsca na ziemi – nie akceptuje innych psów, gdyż pragnie mieć swojego Pana tylko dla siebie, natomiast koty akceptuje. Psiak nie widzi na jedno oczko, jednak nie utrudnia Mu to normalnego funkcjonowania. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Staszek ładnie chodzi na smyczy, jest posłuszny, dobrze znosi podróże.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jest psem odrobaczonym, zaszczepionym, wykastrowanym.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Staszek, dzięki grupie wolontariuszy, przebywa obecnie w hoteliku dla psów w woj. mazowieckim. Jednak, aby ułatwić adopcję, jesteśmy w stanie pomóc w organizacji transportu w inne województwo w Polsce. [/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jeżeli masz w swoim sercu dostatecznie dużo miejsca i czułości, aby dać nowy, wspaniały dom, bezbronnej istocie, nie czekaj, to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie. Bądź dla Staszka światełkiem w tunelu, zwiastującym przybycie pociągu, do spokojnego, lepszego życia.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Osoby, które chcą adoptować Staszka proszone są o kontakt: kom. 0663805384 bądź e-mail: [/SIZE][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][SIZE=3][email protected][/SIZE][/COLOR][/EMAIL][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Warunkiem adopcji jest zgoda na wykonanie wizyty przedadopcyjnej.[/FONT][/COLOR] Quote
Malwi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [QUOTE]STASZEK jest pięknym, pięcioletnim , przyjacielskim, zdrowym i bardzo mądrym psem, który szuka wspaniałego domu. Jest w typie psa który bardzo szybko przywiąże się do Nowego Pana i którego obdarzy dozgonną miłością. Staszek szuka swojego miejsca na ziemi – nie akceptuje innych psów, gdyż pragnie mieć swojego Pana tylko dla siebie, nie ma natomiast problemu z akceptacją kotów. Psiak nie widzi na jedno oczko, jednak nie utrudnia Mu to normalnego funkcjonowania. Staszek ładnie chodzi na smyczy, jest posłuszny, dobrze znosi podróże. Jest psem odrobaczonym, zaszczepionym, wykastrowanym. Staszek, dzięki grupie wolontariuszy, przebywa obecnie w hoteliku dla psów w woj. mazowieckim. Jednak, aby ułatwić adopcję, jesteśmy w stanie pomóc w organizacji transportu w inne województwo w Polsce.[/QUOTE] poprawiłam literówki i troszkę styl ;) Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Malwi']poprawiłam literówki i troszkę styl ;)[/QUOTE] Dzięki Ciotka ;) Quote
kizimizi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 sorki, za off ale sytuacja jest niemal krytyczna a ja już nie wiem do kogo pisać[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180544-Bullowata-zastrzaszona-psina-BA-AGA-O-DOM-CHOCIAZ-O-TYMCZAS?p=14198314#post14198314[/URL] Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Staszku zobaczysz - znajdziesz ten wspaniały i ukochany domeczek :) Quote
Vasco Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Staszek to wie, tylko my musimy okazać cierpliwość ;) Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A moze dopisac jeszcze w tekscie jak dlugo czekal na swojego pana na dworcu. To wyrozni go sposrod innych psiakow no i moze chwyci kogos za serce. Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ojj Stachu mam nadzieje ze domek juz na ciebie czeka :) łatuś juz ma domek więc teraz pora na ciebie :) Quote
obraczus87 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Staszku ja o Tobie cały czas myslę!!!!!! Wiosna powoli wyłania sie, więc może i domki zaczna dzwonic ;) Quote
obraczus87 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Otrzymałam dzisiaj jedno zapytanie o Staszka. Wymieniłam się kilkoma mailami z zainteresowaną Pania, zobaczymy ;) Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='obraczus87']Otrzymałam dzisiaj jedno zapytanie o Staszka. Wymieniłam się kilkoma mailami z zainteresowaną Pania, zobaczymy ;)[/QUOTE] Te maile rokujące? Trzymam kciuki :) Quote
Tymonka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przepraszam za orfa ale sprawa strasznie pilna : [url]http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron[/url] Quote
__Lara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='zerduszko']Te maile rokujące? Trzymam kciuki :)[/QUOTE] Wow!!! ja też :D :D :D Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty p/a w Krakowie - ulica Rydlówka ;) Zainteresowana osoba to chyba młoda dziewczyna, która adoptowała już kociaka bez ogonka z AFN z Krakowa. Oczywiście napisałam Jej raz jeszcze drukowanymi literami, iż Staszek nie widzi na jedno oczko - absolutnie Jej to nie przeszkadza. Przedstawiłam Jej wszystkie za i przeciw, na wizyty sie zgadza, na podpisanie umowy również. Generalnie pozostaje kwestia wizyty. Zaraz napisze PW do kilku Cioteczek z Krakowa, byc może któraś z Nich zgodzi się na wizyte ;) Quote
Recommended Posts