Piromanka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Gdzie ten jego dom się podziewa? Dlaczego nie wychodzi z ukrycia? Quote
obraczus87 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Piromanka']Gdzie ten jego dom się podziewa? Dlaczego nie wychodzi z ukrycia?[/QUOTE] No własnie gdzie?????????? W jakim typie rasy jest Staszek?? :) Quote
obraczus87 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Staszeczku pokazuj się!!!!!!!!!!!! :) Quote
Plicha Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='obraczus87']No własnie gdzie?????????? W jakim typie rasy jest Staszek?? :)[/QUOTE] Owczarek długowłosy? :cool3: Quote
Tymonka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a Eurasier ? [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/258/0b95e591b43dadaa.jpg[/IMG][/URL] Quote
Piromanka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zauważyłam, ż ostatnio adopcje kiepsko idą. Też to zauważyłyście? Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tak. mało psiaków idzie do domków. Dzisiaj u nas w schronisku byli Państwo po pieska do domu, dziecko lat 3. Mają psiaka przy udzie. Psów w schronisku ze 130, ale żaden się nie spodobał;( pekińczyka chcieli.... Quote
zerduszko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='ocelot']tak. mało psiaków idzie do domków. Dzisiaj u nas w schronisku byli Państwo po pieska do domu, dziecko lat 3. Mają psiaka przy udzie. Psów w schronisku ze 130, ale żaden się nie spodobał;( pekińczyka chcieli....[/QUOTE] W Auchanie widziałam takie fajne, nie gubią sierści, nie trzeba karmić, wyprowadzać ;) Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ale ja nie rozumiem, jak można wejść do schroniska i wyjść bez żadnego psiaka? Z komentarzem, że nic ciekawego nie ma? Quote
NusiaiJa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 klasa średnia drobnych handlowców....dorobkiewiczów tak ma! sami nie ciekawi..... Quote
obraczus87 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Też zauważyłam, że adopcje ostatnio stoją w miejscu ;/ mam jednak nadzieje, że ktoś się w Staszku zakocha......... Quote
obraczus87 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Staszku śpij smacznie!!!!!!!!!!! Wejśc na allegro jest sporo, mam nadzieje, że domek w koncu Cie wypatrzy!!!! Quote
Syla Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witaj Staszku.Na pewno się uda...tylko czasem to troszkę trwa.Pozdrawiam serdecznie. Quote
kizimizi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 DZień dobry piesku :) A pewno sie w Stachu zakocha ktoś tylko jeszcze nie nadszedł na niego czas. Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A na koncie Staszka wpłaty : Punk:loveu:, Ladyiga :loveu:, Plicha :loveu:.. Dziękujemy serdecznie:lol: Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 serdecznie dziękuję za wpłaty :) Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ocelot']tak. mało psiaków idzie do domków. Dzisiaj u nas w schronisku byli Państwo po pieska do domu, dziecko lat 3. Mają psiaka przy udzie. Psów w schronisku ze 130, ale żaden się nie spodobał;( pekińczyka chcieli....[/QUOTE] mnie do dzisiaj dzwięcza w uszach slowa dziewczyny, ktora wyszla ze schronu z tymi slowami .na pytanie, ktory sie spodobał, odp "zaden". dnooo. jak mozna patrzec w te oczy i ...wyjsc bez psa????? chyba ze ona patrza tylkow serce a oni serca nie mają Quote
Recommended Posts