Piromanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='obraczus87']Staszek ma na swoim koncie z wpłaty jednorazowych 145zł. Mozna to wykorzystać na ogloszenia oczywiście. A o jakiej prasie myślisz??[/QUOTE] Na przykład "Mój pupil" albo "Mój pies" albo "Cztery łapy". Quote
Momo Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Szkoda tylko, że Ci obserwatorzy to często t y l k o obserwują, ale kciuki Quote
kizimizi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ogloszenia najlepiej w metrze ale to trzeba mieć dojścia. Quote
Plicha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Stasiu znajdzie swój domek na pewno! Może ogłoszenie w pismie rzeczywiscie by pomogło. Tylko nie wiem ile to kosztuje. Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To kosztuje dużo. Bardzo dużo. Samo zamieszczenie zdjęcia 55 zł. Do tego za kazdy znak kilka groszy, nie pamietam ile dokładnie. Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Staszku, ty juz bezpieczny jestes, a twoj kolega nie. Zajrzyjcie prosze do Barnaby, nie radzacego sobie w schronie onka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt[/url] Quote
Plicha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Piromanka']To kosztuje dużo. Bardzo dużo. Samo zamieszczenie zdjęcia 55 zł. Do tego za kazdy znak kilka groszy, nie pamietam ile dokładnie.[/QUOTE] No jesli cale ogloszenie nie przekroczyloby 100zł to może warto? Nie wiem, ja nie mam doświadczenia jaki odzew jest po takim ogłoszeniu. Jak myślicie? Ogłaszałyście tak kiedyś jakiegos psiaka? Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Plicha']No jesli cale ogloszenie nie przekroczyloby 100zł to może warto? Nie wiem, ja nie mam doświadczenia jaki odzew jest po takim ogłoszeniu. Jak myślicie? Ogłaszałyście tak kiedyś jakiegos psiaka?[/QUOTE] Może poczekajmy do zakończenia allegro? Staszek ma narazie 1 obserwatora, zobaczymy. Quote
kizimizi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 o ile dobrze pamiętam malawaszka kiedyś pytala sie o takie ogłoszenia bo miała robić. Chyba do Twojego psa. One jest pewnie lepiej zorientowana ale to wieksze kwoty były, okolo 150zł (chyba). Quote
obraczus87 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Cioteczki, nigdy nie robiłam ogloszeń w tego typu prasie.... Najpierw poczekajmy może do zakoczenia allegro, a potem - jeśli ktoś podejmie sie zrobienia takiego ogloszenia - ogłoszenie w prasie. Kase jednorazową jakąs tam Staszek ma. Najwazniejsze, aby znalazł dom!!! Poza tym spróbuje - jesli czas mi pozwoli - napisac krótkie, proste ogloszenie. Może prostsze treści lepiej trafiaja do ludzi... nie wiem już sama... Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ciotk Rusta trzyma Kciuki :) Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 mysle ze ogloszenia drobne w gazecie "mój pies" powinno byc za free. trzeba zapytac. nie sądze, by było traktowane na równiz tymi hodowlanymi. w innych gazetach w dziale zwierzeta w ogl drobnych tez raczej nie ma psow do adopcji, tylko te "rasowe", mozna za pare groszy zamiescic krotki tekst bez zdjecia oczywiscie, napisac cos , co zareklamuje stasia i sruuuu:) Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='kizimizi']o ile dobrze pamiętam malawaszka kiedyś pytala sie o takie ogłoszenia bo miała robić. Chyba do Twojego psa. One jest pewnie lepiej zorientowana ale to wieksze kwoty były, okolo 150zł (chyba).[/QUOTE] I nic z tego nie wyszło, jeśli o tym samym psie myślimy. Kwota też taka mi się kojarzy (na pewno nie ponizej 100zł). Quote
Tymonka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ciotki , napiszcie maila do mojego psa , opiszcie sytułację Staszka , ja kiedyś pisałam i zaproponowali mi 50 % zniszki na ogłoszenia dla bezdomnych psów , to i tak dużo , ale zawsze tylko połowa . Quote
agnieszka32 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kwota ogłoszenia np. w Mój Pies i Przyjaciel Pies to 200 zł z wyróżnieniem i zdjęciem. Ja płaciłam 100 zł, bo jest 50% zniżka za ogłoszenia dot. psów zaginionych. Może i za psy do adopcji kwota liczona jest z rabatem. Wszystko można załatwić przez internet - wysłać treść ogłoszenia, zdjęcie i zapłacić... Quote
obraczus87 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Dzieki za rady. Postaram się napisac od Nich, tylko czasu brakuje ciągle... Staszeńku wierzę, że w końcu Ci się uda!!! Quote
obraczus87 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 A oto skrócony tekst dla Staszka: [SIZE=3][B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]STASZEK[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] jest pięknym (5letnim), przyjacielskim, zdrowym i bardzo mądrym psem, która szuka wspaniałego domu. Ten typ psa bardzo szybko przywiąże się do Nowego Pana, którego obdarzy dozgonną miłością. Staszek szuka swojego miejsca na ziemi – nie akceptuje innych psów, gdyż pragnie mieć swojego Pana tylko dla siebie, natomiast koty akceptuje. [/FONT][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Staszek ładnie chodzi na smyczy, jest posłuszny, dobrze znosi podróże.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jest psem odrobaczonym, zaszczepionym, wykastrowanym.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Staszek, dzięki grupie wolontariuszy, przebywa obecnie w hoteliku dla psów w woj. mazowieckim. Jednak, aby ułatwić adopcję, jesteśmy w stanie pomóc w organizacji transportu w inne województwo w Polsce. [/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jeżeli masz w swoim sercu dostatecznie dużo miejsca i czułości, aby dać nowy, wspaniały dom, bezbronnej istocie, nie czekaj, to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie. Bądź dla Staszka światełkiem w tunelu, zwiastującym przybycie pociągu, do spokojnego, lepszego życia.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Osoby, które chcą adoptować Staszka proszone są o kontakt: kom. 0663805384 bądź e-mail: [/SIZE][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][SIZE=3][email protected][/SIZE][/COLOR][/EMAIL][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Warunkiem adopcji jest zgoda na wykonanie wizyty przedadopcyjnej.[/FONT][/COLOR] Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 albo lepszy pomysl. wymyslmy w typie jakiej rasy jest staszek i bezplatnie w kaciku adopcyjnym sie uda zamiescic:) Quote
czerda Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 sorry -śledzę wątek Staszka i mam nadzieję że znajdzie dom tak jak Fredo i o niego chce zapytać , może aloina ty coś wiesz jak się mu wiedzie Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 hm nie wiem czy przewiduja takie:) zapytam:) Quote
AlinaS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='czerda']sorry -śledzę wątek Staszka i mam nadzieję że znajdzie dom tak jak Fredo i o niego chce zapytać , może aloina ty coś wiesz jak się mu wiedzie[/QUOTE] Jutro zadzwonię i się dowiem Quote
Recommended Posts