Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Staszek ma na swoim koncie z wpłaty jednorazowych 145zł. Mozna to wykorzystać na ogloszenia oczywiście. A o jakiej prasie myślisz??[/QUOTE]

Na przykład "Mój pupil" albo "Mój pies" albo "Cztery łapy".

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staszku, ty juz bezpieczny jestes, a twoj kolega nie. Zajrzyjcie prosze do Barnaby, nie radzacego sobie w schronie onka:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt[/url]

Posted

[quote name='Piromanka']To kosztuje dużo. Bardzo dużo. Samo zamieszczenie zdjęcia 55 zł. Do tego za kazdy znak kilka groszy, nie pamietam ile dokładnie.[/QUOTE]
No jesli cale ogloszenie nie przekroczyloby 100zł to może warto? Nie wiem, ja nie mam doświadczenia jaki odzew jest po takim ogłoszeniu. Jak myślicie? Ogłaszałyście tak kiedyś jakiegos psiaka?

Posted

[quote name='Plicha']No jesli cale ogloszenie nie przekroczyloby 100zł to może warto? Nie wiem, ja nie mam doświadczenia jaki odzew jest po takim ogłoszeniu. Jak myślicie? Ogłaszałyście tak kiedyś jakiegos psiaka?[/QUOTE]

Może poczekajmy do zakończenia allegro? Staszek ma narazie 1 obserwatora, zobaczymy.

Posted

o ile dobrze pamiętam malawaszka kiedyś pytala sie o takie ogłoszenia bo miała robić. Chyba do Twojego psa.
One jest pewnie lepiej zorientowana ale to wieksze kwoty były, okolo 150zł (chyba).

Posted

Cioteczki, nigdy nie robiłam ogloszeń w tego typu prasie.... Najpierw poczekajmy może do zakoczenia allegro, a potem - jeśli ktoś podejmie sie zrobienia takiego ogloszenia - ogłoszenie w prasie. Kase jednorazową jakąs tam Staszek ma. Najwazniejsze, aby znalazł dom!!!

Poza tym spróbuje - jesli czas mi pozwoli - napisac krótkie, proste ogloszenie. Może prostsze treści lepiej trafiaja do ludzi... nie wiem już sama...

Posted

mysle ze ogloszenia drobne w gazecie "mój pies" powinno byc za free. trzeba zapytac. nie sądze, by było traktowane na równiz tymi hodowlanymi.

w innych gazetach w dziale zwierzeta w ogl drobnych tez raczej nie ma psow do adopcji, tylko te "rasowe", mozna za pare groszy zamiescic krotki tekst bez zdjecia oczywiscie, napisac cos , co zareklamuje stasia i sruuuu:)

Posted

[quote name='kizimizi']o ile dobrze pamiętam malawaszka kiedyś pytala sie o takie ogłoszenia bo miała robić. Chyba do Twojego psa.
One jest pewnie lepiej zorientowana ale to wieksze kwoty były, okolo 150zł (chyba).[/QUOTE]
I nic z tego nie wyszło, jeśli o tym samym psie myślimy. Kwota też taka mi się kojarzy (na pewno nie ponizej 100zł).

Posted

Ciotki , napiszcie maila do mojego psa , opiszcie sytułację Staszka , ja kiedyś pisałam i zaproponowali mi 50 % zniszki na ogłoszenia dla bezdomnych psów , to i tak dużo , ale zawsze tylko połowa .

Posted

Kwota ogłoszenia np. w Mój Pies i Przyjaciel Pies to 200 zł z wyróżnieniem i zdjęciem.
Ja płaciłam 100 zł, bo jest 50% zniżka za ogłoszenia dot. psów zaginionych. Może i za psy do adopcji kwota liczona jest z rabatem. Wszystko można załatwić przez internet - wysłać treść ogłoszenia, zdjęcie i zapłacić...

Posted

A oto skrócony tekst dla Staszka:

[SIZE=3][B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]STASZEK[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] jest pięknym (5letnim), przyjacielskim, zdrowym i bardzo mądrym psem, która szuka wspaniałego domu. Ten typ psa bardzo szybko przywiąże się do Nowego Pana, którego obdarzy dozgonną miłością. Staszek szuka swojego miejsca na ziemi – nie akceptuje innych psów, gdyż pragnie mieć swojego Pana tylko dla siebie, natomiast koty akceptuje. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Staszek ładnie chodzi na smyczy, jest posłuszny, dobrze znosi podróże.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jest psem odrobaczonym, zaszczepionym, wykastrowanym.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Staszek, dzięki grupie wolontariuszy, przebywa obecnie w hoteliku dla psów w woj. mazowieckim. Jednak, aby ułatwić adopcję, jesteśmy w stanie pomóc w organizacji transportu w inne województwo w Polsce. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Jeżeli masz w swoim sercu dostatecznie dużo miejsca i czułości, aby dać nowy, wspaniały dom, bezbronnej istocie, nie czekaj, to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie. Bądź dla Staszka światełkiem w tunelu, zwiastującym przybycie pociągu, do spokojnego, lepszego życia.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]

[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][SIZE=3]Osoby, które chcą adoptować Staszka proszone są o kontakt: kom. 0663805384 bądź e-mail: [/SIZE][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][SIZE=3][email protected][/SIZE][/COLOR][/EMAIL][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]

[/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Warunkiem adopcji jest zgoda na wykonanie wizyty przedadopcyjnej.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='czerda']sorry -śledzę wątek Staszka i mam nadzieję że znajdzie dom tak jak Fredo i o niego chce zapytać , może aloina ty coś wiesz jak się mu wiedzie[/QUOTE]
Jutro zadzwonię i się dowiem