Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']

Po czwarte - jeśli DT okazałby sie DT bezpłatnym to sorki, ale kasa będzie potrzebna. ...

sorki, ale ryczec mi się po prostu chce... nie wiem jak minie psu noc, nie wiem co mu jest, nie wiem ile wyniesie wizyta u weta. NIC NIE WIEM![/QUOTE]

Obraczus... nie rycz... ja sie tylko grzecznie i uprzejmie pytam, bo nie wiem jakie sa zasady, a do tego sami jesteśmy zaabsorbowani Starem, który jest u nas od soboty i grzeje sobie doopcie w nowym domu [url]http://www.dogomania.pl/threads/175722-4-3kg-Star-grzeje-juA-pupAE-w-domu-ha/page21[/url].

Jutro z rańca wysyłamy kaskę obiecaną i niechaj się wszystkim dobrze dzieje. A dla Ciebie i Agaty i jej Mamy wielkie wielkie buziaki za Wasze serce.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana,

ja staralam się grzecznie odowiedzieć. Wyżalic sie też musiałam. Nikt mnie wśród znajomych już nie słiucha - nikt nie jest za bardzo w temacie dogo, więc powyżalac sie musze tutaj :)

oczywiście gratuluje adopcji Stara - macie uratowanego pieska na swoim koncie - super!!!! Oby więcej takich osób bylo na tym świecie :)

Posted

[quote name='obraczus87']ladyiga - jak tyllko nie bedzie potrzebna kasa, to na pewno wszyscy sie dowiedza o tym. I wtedy pomyslimy co zrobic z jej nadmiarem :)[/QUOTE]

OKS. Przy tylu tych czterołapych nieszczęściach raczej nadmiaru nie będzie :)

Posted

[quote name='obraczus87']Kochana,

ja staralam się grzecznie odowiedzieć. Wyżalic sie też musiałam. Nikt mnie wśród znajomych już nie słiucha - nikt nie jest za bardzo w temacie dogo, więc powyżalac sie musze tutaj :)[/QUOTE]

wiem cos o tym, niewtajemniczeni sluchac juz nie mogą...:)

Posted

[quote name='danal1983']wiem cos o tym, niewtajemniczeni sluchac juz nie mogą...:)[/QUOTE]

na mnie przyjaciolka ostatnio popatrzyla jak na debila. doslownie. ale coz. przyzwyczailam sie :D

Moj TZ to tak mnie slucha.. chmm bo musi :D ale o Staszku Mu nic nie mowilam, bo On nie moze pojąć jak to się dzieje, że jednego psa wydaję do adopcji a pojawia sie kolejny. No cóż. Ja tez tego nie rozumiem ale żyje z tym :)

Posted

Kochani, bardzo się cieszę, że Staszek już bezpieczny, ciepło mu i ma jedzonko, nawet nie wiecie jak!!!

Ten psiak ciążył mi również na sercu gdy pokazała mi go obraczus, nie mogłam przejść obojętnie...

[B]Serdeczne podziękowania dla jego tymczasowej opiekunki, a raczej opiekunek :D :D :D[/B]

Bardzo się zmartwiłam, że Staszek został pogryziony :( dobrze, żeśmy go z dworu zabrali, bo może to był ostatni moment żeby to zrobić. Biedak :(

Jestem z Wami całym sercem. Będziemy walczyć razem o przyszłość Staszka! :D

[B]Emigrantka [/B]:D właśnie najgorsze jest to, że wszyscy jesteście najczęsciej daleko, nie ma nawet jak usiąść i pogadać w realu, a rodzinka czy znajomi żyją zupełnie innymi sprawami...

Posted

[B]obraczuś!!! ważne!!![/B]

Bjuta podała mi wczoraj dobry hotel, w nim są dwa od nich psiaki!

Odpisali mi, że mogą w każdej chwili przyjąć psiaka!

Tylko ten transport....

[I]"Zapraszamy Staszka do nas!!! nie wiem tylko jak z transportem bo to spora odległość... Proszę o jak najwiecej informacji na temat psiaka![/I] [I]Pozdrawiam [/I]
[I]Agnieszka tel 661914208"[/I]

Wyślę Ci też Pw z tym.

Posted

[quote name='__Lara'][B]obraczuś!!! ważne!!![/B]

Bjuta podała mi wczoraj dobry hotel, w nim są dwa od nich psiaki!

Odpisali mi, że mogą w każdej chwili przyjąć psiaka!

Tylko ten transport....

[I]"Zapraszamy Staszka do nas!!! nie wiem tylko jak z transportem bo to spora odległość... Proszę o jak najwiecej informacji na temat psiaka![/I] [I]Pozdrawiam [/I]
[I]Agnieszka tel 661914208"[/I]

Wyślę Ci też Pw z tym.[/QUOTE]
Jesli BJutka pogaje miejsce to na pewno jest to sprawdzone i fajne miejsce..a gdzie tak w ogole jest lara???