ladyiga Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='obraczus87'] Po czwarte - jeśli DT okazałby sie DT bezpłatnym to sorki, ale kasa będzie potrzebna. ... sorki, ale ryczec mi się po prostu chce... nie wiem jak minie psu noc, nie wiem co mu jest, nie wiem ile wyniesie wizyta u weta. NIC NIE WIEM![/QUOTE] Obraczus... nie rycz... ja sie tylko grzecznie i uprzejmie pytam, bo nie wiem jakie sa zasady, a do tego sami jesteśmy zaabsorbowani Starem, który jest u nas od soboty i grzeje sobie doopcie w nowym domu [url]http://www.dogomania.pl/threads/175722-4-3kg-Star-grzeje-juA-pupAE-w-domu-ha/page21[/url]. Jutro z rańca wysyłamy kaskę obiecaną i niechaj się wszystkim dobrze dzieje. A dla Ciebie i Agaty i jej Mamy wielkie wielkie buziaki za Wasze serce. Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='sonikowa']Salo, dzięki za wszystko!!!![/QUOTE] I ja dziekuje:) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Kochana, ja staralam się grzecznie odowiedzieć. Wyżalic sie też musiałam. Nikt mnie wśród znajomych już nie słiucha - nikt nie jest za bardzo w temacie dogo, więc powyżalac sie musze tutaj :) oczywiście gratuluje adopcji Stara - macie uratowanego pieska na swoim koncie - super!!!! Oby więcej takich osób bylo na tym świecie :) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 ladyiga - jak tyllko nie bedzie potrzebna kasa, to na pewno wszyscy sie dowiedza o tym. I wtedy pomyslimy co zrobic z jej nadmiarem :) Quote
ladyiga Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='obraczus87']ladyiga - jak tyllko nie bedzie potrzebna kasa, to na pewno wszyscy sie dowiedza o tym. I wtedy pomyslimy co zrobic z jej nadmiarem :)[/QUOTE] OKS. Przy tylu tych czterołapych nieszczęściach raczej nadmiaru nie będzie :) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Hihi z jej nadmiarem na tym jednym watku. Zycze wszystkim dobrej nocy!!!! Quote
danal1983 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='obraczus87']Kochana, ja staralam się grzecznie odowiedzieć. Wyżalic sie też musiałam. Nikt mnie wśród znajomych już nie słiucha - nikt nie jest za bardzo w temacie dogo, więc powyżalac sie musze tutaj :)[/QUOTE] wiem cos o tym, niewtajemniczeni sluchac juz nie mogą...:) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='danal1983']wiem cos o tym, niewtajemniczeni sluchac juz nie mogą...:)[/QUOTE] na mnie przyjaciolka ostatnio popatrzyla jak na debila. doslownie. ale coz. przyzwyczailam sie :D Moj TZ to tak mnie slucha.. chmm bo musi :D ale o Staszku Mu nic nie mowilam, bo On nie moze pojąć jak to się dzieje, że jednego psa wydaję do adopcji a pojawia sie kolejny. No cóż. Ja tez tego nie rozumiem ale żyje z tym :) Quote
Emigrantka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 na mnie dzisiaj w pracy patrztyli jak na debilke bo prawie caly dzien mialam dogo otwarte...w pracy... Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kochani, bardzo się cieszę, że Staszek już bezpieczny, ciepło mu i ma jedzonko, nawet nie wiecie jak!!! Ten psiak ciążył mi również na sercu gdy pokazała mi go obraczus, nie mogłam przejść obojętnie... [B]Serdeczne podziękowania dla jego tymczasowej opiekunki, a raczej opiekunek :D :D :D[/B] Bardzo się zmartwiłam, że Staszek został pogryziony :( dobrze, żeśmy go z dworu zabrali, bo może to był ostatni moment żeby to zrobić. Biedak :( Jestem z Wami całym sercem. Będziemy walczyć razem o przyszłość Staszka! :D [B]Emigrantka [/B]:D właśnie najgorsze jest to, że wszyscy jesteście najczęsciej daleko, nie ma nawet jak usiąść i pogadać w realu, a rodzinka czy znajomi żyją zupełnie innymi sprawami... Quote
Emigrantka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I znowu mi Dogo banerek zjadlo...... No ja tu mam pod reka GosieMarte i Gosie Frytkowa to nie jest tak zle.... Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [B]obraczuś!!! ważne!!![/B] Bjuta podała mi wczoraj dobry hotel, w nim są dwa od nich psiaki! Odpisali mi, że mogą w każdej chwili przyjąć psiaka! Tylko ten transport.... [I]"Zapraszamy Staszka do nas!!! nie wiem tylko jak z transportem bo to spora odległość... Proszę o jak najwiecej informacji na temat psiaka![/I] [I]Pozdrawiam [/I] [I]Agnieszka tel 661914208"[/I] Wyślę Ci też Pw z tym. Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='__Lara'][B]obraczuś!!! ważne!!![/B] Bjuta podała mi wczoraj dobry hotel, w nim są dwa od nich psiaki! Odpisali mi, że mogą w każdej chwili przyjąć psiaka! Tylko ten transport.... [I]"Zapraszamy Staszka do nas!!! nie wiem tylko jak z transportem bo to spora odległość... Proszę o jak najwiecej informacji na temat psiaka![/I] [I]Pozdrawiam [/I] [I]Agnieszka tel 661914208"[/I] Wyślę Ci też Pw z tym.[/QUOTE] Jesli BJutka pogaje miejsce to na pewno jest to sprawdzone i fajne miejsce..a gdzie tak w ogole jest lara??? Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 O to swietnie - ja spac nie moge jak mysle o tym psiaku Quote
Laura1108 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nieźle wątek założony dwa dni temu a już tyle się wydarzyło :) Staszek hopsaj do góry ! Niestety na razie tylko tyle mogę :( Quote
Szarotka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Och jak swietnie, ze Staszek juz nie siedzi na w tym kartonie na dworcu :):) Super :):) Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dzień dobry piesku:) ciekawe czy noc minęła spokojnie?:) czekamy na wieści:) Quote
Pliszka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ojej, jak dobrze, że Agatka po niego poszłaś!!! Biedny Staszek! Dobrze, że rany nie są głębokie. Trzymaj się psiaczku!!! Quote
ocelot Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Agato i mamo Agaty dziękuję za Staszka. Biedny mały psiak.... Nawet nie miał się gdzie schować.. pod ławkę... Ech... Teraz może być tylko lepiej. Quote
obraczus87 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Agata mi napisała, że Staszek biega sobie po podwórku. razem z Mamą zadecydowały, że jutro Staszek pojedzie do zaufanego wet. do Ostrołęki. Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Fajnie:) czyli Staszek się przekonuje do ludzi :) Quote
Jasza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Tu się dzieje wszystko tak szybko, że nie nadążam! Salo - ukłony dla Ciebie iTwojej mamy!!! Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='danal1983']wplacilam deklaracje moja i mamy:)[/QUOTE] Dziękujemy:) potwierdzę jak wpłyną na konto:) Quote
ujk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja tez czekam na potwierdzenie, przelew wczoraj poszedl :) Quote
Recommended Posts