Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ? Żyje w ogóle Bursztyn ? Co się dzieje ? Pop - znaczy się, że co ? Zainteresowani losem Bursztyna mają dzwonić ? Zgłupiałam. Ewa

Posted

[quote name='lucySxy']Nie wkleil mi za pierwszym razem i nie moglam edytowac postu!!!

Dogomania!!![/QUOTE]
Aaaa, wobec tego mój poprzedni post jest niezrozumiały, było tylko Pop i nic ! Całe szczęście, że chłopaka żyje i ma się dobrze, odetchnęłam. A to Pop ... zatrważające, prawie jak amen, brr. Ewa

Posted

Mnie tam się pop z muzyką kojarzy;)
Bardzo się cieszę, że chłopak ma się dobrze i nie grozi mu zjedzenie przez Twoją suńkę lucySxy:multi:I strasznie się cieszę, że go wzięłaś:loveu:
Rany czy to możliwe, że w tym schronie psy jedzą same kości??? Wydala kości i ziarna, to karmią też ziarnem, to jakaś paranoja jest.

Posted

Kosci i ziarna to standard zamojski .Kosci są nie zmielone dokładnie ,są spore kawałki psy sa wygłodniałe więc nie gryzą lecz łykaja z obawy ze sąsiad zroobi to pierwszy .Kto pierwszy ten najedzony ,kto drugi ma szanse na drugi dzień powalczyc itd.
Bursztyn miał tych dni chyba wiele skoro wygląda jak wygląda....

Jantar to ładne imie ,jestem za

Posted

:multi:
No ja tez wczoraj juz sie balam, ze z piesiem cos nie tak.
Tez dzwonilismy wczoraj bezskutecznie z TZ do lucySxy.
Ale dobrze, ze wszystko dobrze:loveu:
A imię mozna oczywiscie zmienic; chłopak nie zdązyl sie jeszcze przyzwyczaic do Bursztyna, bo w schronie nikt go tak nie wolal.
Jantar tez mi sie podoba:loveu:
Odnosnie karmienia ziarnem i nieprzemielonymi koscmi - bylo oficjalne pismo do dyr Zoo w tej sprawie i nic.
Oni sa niewyuczalni. Rok temu zabrany byl ze schronu szxczeniak w stanie agonalnym po zjedzeniu takich kosci, Zabralismy go do Lublina i na szczescie nie bylo za pozno. Miasto zostalo obciazone kosztami leczenie i nadal to samo:shake:
A ile jest takich przypadkow, o ktorych nikt nic nie wie...

Posted

Ja i tak bede na niego wolac BARNI.... wiec moze sie tu nazywac dowolnie.

Tola, wkleilam Twoje zdjecia na moja stronke ,bez pozwolenia..a wiec teraz pokornie pytam , czy moga tam zostac. Jak nie to je usune..

Bursztynek jest moim zdaniem bardzo mlodym pieskiem np sika nie podnoszac łapy...

Posted

Szokujące te zdjęcia

[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/5364/bursztyn.jpg[/IMG]

Czy jest jeszcze potrzebne wsparcie finansowe? Coś jednorazowo mogłabym podrzucić.

Posted

[quote name='Bjuta']Szokujące te zdjęcia

Czy jest jeszcze potrzebne wsparcie finansowe? Coś jednorazowo mogłabym podrzucić.[/QUOTE]
Doipoki Barni/Jantar jest w DT - wsparcie nie jest potrzebne., czyli miesiąc.
Ale po miesiącu - jak nie znajdzie domu i trafi do hoteliku to owszem, trochę nam brakuje, wiec jakbys mogla zadeklarowac cos jednorazowo, to na pewno przyda się...

[SIZE=4][B]Wpłaty będą potrzebne dopiero na luty.[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='lucySxy']Ja i tak bede na niego wolac BARNI.... wiec moze sie tu nazywac dowolnie.

Tola, wkleilam Twoje zdjecia na moja stronke ,bez pozwolenia..a wiec teraz pokornie pytam , czy moga tam zostac. Jak nie to je usune..

Bursztynek jest moim zdaniem bardzo mlodym pieskiem np sika nie podnoszac łapy...[/QUOTE]
Wszystkie zdjęcia do Twojej dyspozycji:p
Zaraz tam zajrzę:cool3:
Dzięki za wszystko co robisz dla psa:loveu:

Posted

[quote name='Tola']Doipoki Barni/Jantar jest w DT - wsparcie nie jest potrzebne., czyli miesiąc.
Ale po miesiącu - jak nie znajdzie domu i trafi do hoteliku to owszem, trochę nam brakuje, wiec jakbys mogla zadeklarowac cos jednorazowo, to na pewno przyda się...

[SIZE=4][B]Wpłaty będą potrzebne dopiero na luty.[/B][/SIZE][/QUOTE]

Gdyby tak się stało *tfu... tfu...* ścigajcie mnie proszę z nr konta na PW.

Posted

Rozmawiala z lucy - Bursztynowi dopisuje przede wszystkim apetyt, wymiata z miski wszystko, a wlasciwie pozera.
Jego wyglad to nie wynik choroby, a wyglodzenia. Pies ma ogromny apety, nie wymiotuje.
Po swiętach piesio jedzie do weta i jak bedzie zgoda - zaliczy szczepienie.
Póki co Bursztynku przybywaj na wadze.