lucySxy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nie wkleil mi za pierwszym razem i nie moglam edytowac postu!!! Dogomania!!! Quote
E-S Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I ? Żyje w ogóle Bursztyn ? Co się dzieje ? Pop - znaczy się, że co ? Zainteresowani losem Bursztyna mają dzwonić ? Zgłupiałam. Ewa Quote
E-S Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='lucySxy']Nie wkleil mi za pierwszym razem i nie moglam edytowac postu!!! Dogomania!!![/QUOTE] Aaaa, wobec tego mój poprzedni post jest niezrozumiały, było tylko Pop i nic ! Całe szczęście, że chłopaka żyje i ma się dobrze, odetchnęłam. A to Pop ... zatrważające, prawie jak amen, brr. Ewa Quote
Marika.K Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Super że Barni ma apetyt. To oznaka zdrowia.:lol: Handzia Quote
Energy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Mnie tam się pop z muzyką kojarzy;) Bardzo się cieszę, że chłopak ma się dobrze i nie grozi mu zjedzenie przez Twoją suńkę lucySxy:multi:I strasznie się cieszę, że go wzięłaś:loveu: Rany czy to możliwe, że w tym schronie psy jedzą same kości??? Wydala kości i ziarna, to karmią też ziarnem, to jakaś paranoja jest. Quote
agata51 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Przyznaję, Bursztyn brzmi kanciasto. To może Jantar? Quote
funia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kosci i ziarna to standard zamojski .Kosci są nie zmielone dokładnie ,są spore kawałki psy sa wygłodniałe więc nie gryzą lecz łykaja z obawy ze sąsiad zroobi to pierwszy .Kto pierwszy ten najedzony ,kto drugi ma szanse na drugi dzień powalczyc itd. Bursztyn miał tych dni chyba wiele skoro wygląda jak wygląda.... Jantar to ładne imie ,jestem za Quote
majqa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Na dogo już był Jantarek i to imię mu posłużyło więc... Pomysł super. Quote
Tola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 :multi: No ja tez wczoraj juz sie balam, ze z piesiem cos nie tak. Tez dzwonilismy wczoraj bezskutecznie z TZ do lucySxy. Ale dobrze, ze wszystko dobrze:loveu: A imię mozna oczywiscie zmienic; chłopak nie zdązyl sie jeszcze przyzwyczaic do Bursztyna, bo w schronie nikt go tak nie wolal. Jantar tez mi sie podoba:loveu: Odnosnie karmienia ziarnem i nieprzemielonymi koscmi - bylo oficjalne pismo do dyr Zoo w tej sprawie i nic. Oni sa niewyuczalni. Rok temu zabrany byl ze schronu szxczeniak w stanie agonalnym po zjedzeniu takich kosci, Zabralismy go do Lublina i na szczescie nie bylo za pozno. Miasto zostalo obciazone kosztami leczenie i nadal to samo:shake: A ile jest takich przypadkow, o ktorych nikt nic nie wie... Quote
Tola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Mam rozumiec ze zostajemy przy imieniu Jantar, bo zmieniam tytuł:cool3: Quote
lucySxy Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja i tak bede na niego wolac BARNI.... wiec moze sie tu nazywac dowolnie. Tola, wkleilam Twoje zdjecia na moja stronke ,bez pozwolenia..a wiec teraz pokornie pytam , czy moga tam zostac. Jak nie to je usune.. Bursztynek jest moim zdaniem bardzo mlodym pieskiem np sika nie podnoszac łapy... Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Szokujące te zdjęcia [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/5364/bursztyn.jpg[/IMG] Czy jest jeszcze potrzebne wsparcie finansowe? Coś jednorazowo mogłabym podrzucić. Quote
Tola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Bjuta']Szokujące te zdjęcia Czy jest jeszcze potrzebne wsparcie finansowe? Coś jednorazowo mogłabym podrzucić.[/QUOTE] Doipoki Barni/Jantar jest w DT - wsparcie nie jest potrzebne., czyli miesiąc. Ale po miesiącu - jak nie znajdzie domu i trafi do hoteliku to owszem, trochę nam brakuje, wiec jakbys mogla zadeklarowac cos jednorazowo, to na pewno przyda się... [SIZE=4][B]Wpłaty będą potrzebne dopiero na luty.[/B][/SIZE] Quote
Tola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='lucySxy']Ja i tak bede na niego wolac BARNI.... wiec moze sie tu nazywac dowolnie. Tola, wkleilam Twoje zdjecia na moja stronke ,bez pozwolenia..a wiec teraz pokornie pytam , czy moga tam zostac. Jak nie to je usune.. Bursztynek jest moim zdaniem bardzo mlodym pieskiem np sika nie podnoszac łapy...[/QUOTE] Wszystkie zdjęcia do Twojej dyspozycji:p Zaraz tam zajrzę:cool3: Dzięki za wszystko co robisz dla psa:loveu: Quote
Marika.K Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bursztyn to super imię. Barni też. Nie podoba mi sie Jantar. Ale ja i tak mam guzik do powiedzenia. :lol:Handzia Quote
lucySxy Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja tez zycze Wszystkim WESOLYCH Swiat, razem z moja czereda!!! Bursztynek juz slodko spi ..o dziwa razem z Vera!! Quote
Tola Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Magicznych Swiąt!!! [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8554/choinkat.gif[/IMG] Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Tola']Doipoki Barni/Jantar jest w DT - wsparcie nie jest potrzebne., czyli miesiąc. Ale po miesiącu - jak nie znajdzie domu i trafi do hoteliku to owszem, trochę nam brakuje, wiec jakbys mogla zadeklarowac cos jednorazowo, to na pewno przyda się... [SIZE=4][B]Wpłaty będą potrzebne dopiero na luty.[/B][/SIZE][/QUOTE] Gdyby tak się stało *tfu... tfu...* ścigajcie mnie proszę z nr konta na PW. Quote
anna10025 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :x-mas::x-mas::x-mas:Magicznych i niezapomnianych Świąt! Quote
funia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 No jak tam Lucy nasz zamojszczak? moze by tak jakieś foteczki:cool3: Napisz co u was jak znajdziesz chwilę Quote
Tola Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Rozmawiala z lucy - Bursztynowi dopisuje przede wszystkim apetyt, wymiata z miski wszystko, a wlasciwie pozera. Jego wyglad to nie wynik choroby, a wyglodzenia. Pies ma ogromny apety, nie wymiotuje. Po swiętach piesio jedzie do weta i jak bedzie zgoda - zaliczy szczepienie. Póki co Bursztynku przybywaj na wadze. Quote
Recommended Posts