robkowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 odwiedzam Bursztynka, nie mogę pomóc finansowo:-( Quote
Marlena:) Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Baner dla Bursztyna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/175937-Bursztyn-wr%C3%B3ci%C5%82-z-adopcji-szukamy-deklaracji-i-miejsca-w-hotelu/page47"][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5364/bursztyn.jpg[/IMG][/URL] może się do czegoś przyda.. Quote
agada Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dzięki Marlenko, muszę w końcu porządek ze swoimi banerkami zrobić, ale jakoś ciągle nie mam kiedy przeczytać"instrukcji"... Quote
Tola Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Wrzucam krótki tekst, proszę go modyfikować na wszelkie możliwe sposoby:cool3: [COLOR=black]Bursztyn to 1.5 roczny piękny czekoladowy pies; został zabrany ze schroniska w bardzo złym stanie - był chudy i wycieńczony. [/COLOR] [COLOR=black]W domu tymczasowym nabrał sił i z ufnością czekał na tego jedynego człowieka.[/COLOR] [COLOR=black]Wydawało się, ze już nic złego nie może psa spotkać. [/COLOR] [COLOR=black]Więc kiedy pojawiła się nadzieja na własny dom - cieszyliśmy się razem z Bursztynem.[/COLOR] [COLOR=black]Przyszła właścicielka okazała się jednak nie wybawcą psa, ale jego oprawcą. [/COLOR] [COLOR=black]W nowym "domu" Bursztyn był przypięty na łańcuch[/COLOR][COLOR=black] i bity![/COLOR] [COLOR=black]Pies w [/COLOR][COLOR=black] porę został zabrany, obecnie szukamy mu odpowiedzialnego domu, w którym zapomni o wszystkim złym, co go w życiu spotkało. [/COLOR] [COLOR=black]Nie pozwól, by Bursztyn stracił nadzieję na szczęśliwy dom i dobrego człowieka. [/COLOR] [COLOR=black]Może to Ty nim jesteś? [/COLOR] Bursztyn jest energicznym psem średniej wielkości. Toleruje inne psy. Został odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany[FONT=Tahoma][/FONT] Kontakt: 601 198 030 Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Pomożemy w transporcie psa na terenie całej Polski. [COLOR=black] [/COLOR] Quote
Tola Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Tekst wrzucam tez na 1 stronę... Zdjecia robkowa wysle na pocztę do _Lara Quote
Tola Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Bursztyn ma zarezerwowane miejsce w hotelu u Jamora; TZ wiezie go w poniedzialek lub wtorek. Koszt pobytu to 15 zl/doba. Bardzo proszę o rozsyłanie watku z prosba o deklaracje wpłat, bo na razie to nie mamy nawet na miesiąc... Quote
sonia71 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 to super że udało się Wam z tym domkiem u Jamora -to chyba Spec od psiórków- teraz tylko a może aż - potrzebna kaska i Bursztyn na pewno będzie taki jak przed tym"domem stałym ":( , buziaki Bursztynku :) Quote
Tola Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='sonia71']to super że udało się Wam z tym domkiem u Jamora -to chyba Spec od psiórków- teraz tylko a może aż - potrzebna kaska i Bursztyn na pewno będzie taki jak przed tym"domem stałym ":( , buziaki Bursztynku :)[/QUOTE] No wlaśnie; ta kaska nie daje mi spac... Quote
Tola Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='agada']Ja też deklaruję 10zł mies. Zamówię tez jakieś full ogłoszenia, tylko błagam kogoś bardziej zorientowanego w sytuacji Bursztyna o tekst i zdjęcia, bo nie mam czasu szukać, nie, nie nie lenistwo...:shake:;)[/QUOTE] Dzięki agada Quote
__Lara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Tola']Tekst wrzucam tez na 1 stronę... Zdjecia robkowa wysle na pocztę do _Lara[/QUOTE] Oki, wieczorem będzie allegro ;) Quote
emilia2280 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tak, jak deklarowalam kiedys to dalej wazne. 50zl jednorazowo. Poproszę o pw z kontem. Quote
Tola Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='emilia2280']Tak, jak deklarowalam kiedys to dalej wazne. 50zl jednorazowo. Poproszę o pw z kontem.[/QUOTE] Dziękuję bardzo. 10 zl miesięcznie zadeklarowała zadra - dziękuję. A parę godz temu zadzwoniła p. Basia z Zamościa (sledzi wątek) i zadelarowala 100 zl jednorazowo - dziękuję Bursztynek ma na razie [B]60 [/B]zl stałych deklaracji i [B]220 z[/B]l jednorazowych Kto jeszcze moze pomóc? Quote
funia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jutro bedę głuszyc trzy osoby o kasę ,dam znac wieczorem .... Quote
zadra Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bedę szukac chetnych na deklarację dla Bursztyna. Quote
Lolalola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 to ja dokladam sie 15 zl miesiecznie dla Bursztynka!!Trzymaj sie biedaku........... Quote
__Lara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [B]Allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1069342939[/url][/B] Quote
Tola Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='__Lara'][B]Allegro: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1069342939[/URL][/B][/QUOTE] Pięknie dziękuję:loveu: Lolalola - również:loveu: Cioteczki - kto moze udostepnic swoje konto na wpłaty na hotelik? Wszystkie deklaracje wpisuję juz tylko w 1 post. Wpisalam tam tez wszystkie aktualne ogloszenia Bursztyna. Quote
agata51 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bursztynku, masz takie piękne allegro, że lada moment do domku pryśniesz. Quote
Tola Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 A ja jeszcze raz ponawiam prosbę o udostępnienie konta, bo bez tego nie ruszymy... Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Boże! Jak można doprowadzić psa do TAKIEGO stanu! :(:( Wspomogę Bursztynka jednorazowo (mam 19 psów na deklaracjach stałych)... Quote
agada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Tola']A ja jeszcze raz ponawiam prosbę o udostępnienie konta, bo bez tego nie ruszymy...[/QUOTE] [COLOR=Lime][B]Ponawiamy prośbę!!! [/B][/COLOR] Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Tola']A ja jeszcze raz ponawiam prosbę o udostępnienie konta, bo bez tego nie ruszymy...[/QUOTE] Tolu kochana? A Ty nie mogłabyś zostać skarbnikiem Bursztynka? Quote
Recommended Posts