Tola^^ Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nie nie ma żadnych deklaracji ani wpłat :( Quote
Tia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tola^^ napisał(a):Nie nie ma żadnych deklaracji ani wpłat :( To trzeba rozesłać wątek i napisać na pierwszej, że potrzebne są pieniążki:) Quote
conceited Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 daje 15zl na transport Dede :) gdzie przelac? Quote
Tola^^ Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Dziękujemy później prześlę numer konta, ponieważ ja swojego nie posiadam i koleżanki podam, i muszę zapytać się czy mogą przyjść pieniądze za Dede na jej konto... Zaraz zadzwonię do wiosny :D Quote
laikinia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I czy wiadomo kiedy beda jechac? Jestem w Gorzowie i czekam na wiadomosc... ale nie wiem jak tam ich samochod. Quote
Tola^^ Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Nie wiadomo czy Dede dziś pojedzie bo nie ma go kto zawieść za Poznań.... Odpowiedź będę znała za chwilę... Quote
conceited Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 co z Wiosna? nie jedzie czy chodzi o pieniadze? jak o pieniadze to cos wymyslimy... Quote
wiosna Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ło matko! Jedzie, Tola - to zabrzmiało jakbym jakieś robiła problemy czy inne "niewiadomoco" :roll: Jadę, dzwoniłam do Toli poprosić o pomoc, bo ponieważ nasz samochód jeszcze jest niesprawny, Patryk właśnie go składa - mamy już teraz kilka godzin opóźnienia. Dlatego poprosiłam, aby ktoś podwiózł nam Dede do trasy 11, na południową obwodnicę Poznania. Dlaczego? Bo to niedaleko, a dla nas pchanie się z przyczepą przez Poznań to koszmarne opóźnienie znowu. Dojedziemy w nocy do Morynia, to pod Szczecinem w końcu. Dlatego proszę, bardzo bardzo proszę o oszczędzenie nam tego i przywiezienie psiaka do 11-ki. to os Obornik ledwie 30km, osobówką szybko, a dla nas... :roll: Quote
laikinia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dziewczyny ja sie doloze 50zl. do transportu- moze znajdzie sie ktos kto dowiezie, albo ile sie da autobusem i moze kawalek taksowka... pomyslcie cos, bo szkoda, zeby psiak nie pojechal do domku... Quote
wiosna Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 jezeli sie nie uda, to my przyjedziemy, to nie o pieniadze chodzi. mi chodzi po prostu o czas - mielismy wyjechac z domu kolo 8 rano :roll: jak uda nam sie wyjechac do 12 to bedzie niezle - dlatego wlasnie tak bardzo mi na czasie zalezy. To sie sypie wszystko nam jakos, ja naprawde chce Wam tez pomoc, ale nie moge komus kazac czekac na nas w Moryniu do..2 w nocy? nie mam pojecia do której :roll: to jest ogromna prośba, nie "albo-albo" :roll: Quote
conceited Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kurcze, ze tez mam tydzien bez auta...ja pierdziele. mam czas tylko nie mam auta :/ Quote
laikinia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Moze dziewczyny jeszcze cos zorganizuja - z koniem po Poznaniu to katorga... Ja mecze sie juz osobowym :-) :-) Quote
Tola^^ Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Maluszek koło godziny 16-17 pojedzie do Gorzowa :D Quote
wujek & ciocia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 tola^^ napisał(a):maluszek koło godziny 16-17 pojedzie do gorzowa :d jak to rozumiec ? Jest transport do poznania ? Quote
laikinia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Super, no to ja ide wyszukiwac miejsca przechwytu malucha pod Gorzowem :-) Quote
Tola^^ Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Nie transportu do Poznania nie ma cały czas szukam! :) Jeśli nie znajdę to przyjadą w ostateczności do Obornik po Dede.... Quote
wiosna Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Jedziemy. Tola, załatw coś, choćby ten autobus! Quote
wujek & ciocia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 wiosna napisał(a):Jedziemy. Tola, załatw coś, choćby ten autobus! a ustalilisie juz gdzie pod poznaniem nastapi odbior ? Quote
Tia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 wujek & ciocia napisał(a):a ustalilisie juz gdzie pod poznaniem nastapi odbior ? A ty wujek & ciocia nie mógł byś go podwieźć?:) Quote
wujek & ciocia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 pisalem juz Toli , ze jeszcze nie wiem bo mam spotkania i nie wiem czy uda sie przelozyc Quote
Tola^^ Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='wujek & ciocia']a ustalilisie juz gdzie pod poznaniem nastapi odbior ? Dokładnie się nie umówiliśmy lecz jak wejdziesz na mapę google i z Kluczborka do Gorzowa Wlkp wpiszesz to tam o tą trasę chodzi gdzieś w tym miejscu się spotkać ( to jest droga numer 11) http://maps.google.pl/maps?hl=&q=oborniki&rlz=1B3GGGL_plPL252PL253&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Oborniki&gl=pl&ei=t8tjTIX6N8nN4gap7YTOCg&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBsQ8gEwAA Quote
wujek & ciocia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 czyli wg mnie spotkanie nastapi na poludnie od poznania , tak ? Quote
conceited Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 z tego co widze, to trzeba by psa z polnocy poznannia przetransportowac na poludnia, wjezdzac chyba beda od strony Kurnika (choc moje czytanie mapy jest typowe dla blondynki wiec moge sie mylic), a beda jechac na gorzow czyli beda chcieli sie dostac do pprzezmierowa. mozna by psa przekazac gdzie w przezmierowie lub w mc donaldzie przed auchan w swadzimiu ... Quote
Recommended Posts