Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zerwał obrożę na spacerze z nowymi właścicielami i uciekł. I nie sądzę żeby to było za daleko, ten pies wcześniej już potrafił się przemieszczać na duże odległości, a Chorzów od Sosnowca nie leży aż tak daleko.....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Zerwał obrożę na spacerze z nowymi właścicielami i uciekł. I nie sądzę żeby to było za daleko, ten pies wcześniej już potrafił się przemieszczać na duże odległości, a Chorzów od Sosnowca nie leży aż tak daleko.....

:crazyeye::crazyeye: O ile wiem to on nie jest w CHorzowie, chyba ze mam złe info

Posted

Sprawdzić zawsze można, bo Żuczek już dawno było jak uciekł.
Ale by się Edi cieszyła gdyby to był on, ale szanse faktycznie marne.

A Pedro szuka jak najbardziej dobrego domku :).

Posted

Chyba nienajlepsze wieści mamy o Pedrze.
To chłopak nie do psów, gryzie sie zinnymi i juz. Ludzi kocha ale psy nie za bardzo:(
A taki sliczny on jest. Teraz mniej psów u niego w kojcu było wiec sam prezentował sie przy kracie i taki elegancki, taki dostojny. Pyszczek pchała do głaskania ale oko na kolegę w budzie miał co by mu nie podszedł z ablisko.

To pies do człowieka, nie do innych psów.Ale ja bym mu szansę dałą bo skoro w kojcu nie ejst sam i jakos żyje z swoimi kolegami (mimo z eich nie lubi) to moze przy indywidualnym, podejsciu nauczyłby sie tolerowac inne psiaki. Nawet takie z charakterem.
Pracownicy schronu nie są przecież w stanie opoświęcić mu tyle czasu co normalny wlaściciel, człowiek

Posted

a jakby jeszcze był ciachnięty i hormonki przestałyby buzować to już elegancko :)

i nie byłąbym taka pewna, czy on taki agresywny, ja tam nigdy walk nie widziałam...