eliza_sk Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Andy B. napisał(a):Czekamy niecierpliwie:) Pierwsza strona gotowa - zapraszam :) Jak masz pomysł na jakiś inny tytuł to śmiało ! Quote
eliza_sk Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Zapraszam na wątek naszego nowego pakietu - 5 x F - mamuśka i 4 szczyle, uratowane przed zamarznięciem: http://www.dogomania.pl/threads/1787...4#post13985034 Quote
Andy B. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Pozdrawiam sympatykow mojej sfory:lol: Dawno mnie na dogo nie bylo... praca, psy, praca, psy itd Psiaki maja sie wspaniale. Lilka chetnie siedzialaby caly dzien w sniegu. Figa preferuje cieply kat wersalki w miare blisko miski. Wrzucam kilka fotek. Buziaki dla calej kompanii. Quote
Andy B. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dla fanow Lilki ruchome obrazki ze spaceru:) [video]http://www.veoh.com/browse/videos/category/animals/watch/v19815468z2ZCJEJh[/video] Quote
eliza_sk Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 O witamyyyyyy, bo już myslałam, że całkiem o nas zapomniałeś. Stęskniłam się za Wami. Widzę, że Figa, jak na jamnika przystało wpycha ten długi pychol w różne jamy :) Quote
irenaka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ależ te dziewczyny miały szczęście, że trafiły do Ciebie:loveu:. Jednemu się tylko dziwię, dlaczego pańciuś nie odgarnia śniegu przed stopami swojej damy:mad:;) Ładnie to tak? Maleństwo brnie przez śnieg a pług gdzie?:evil_lol: Quote
Andy B. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tez sie zastanawiam nad malym pługiem dla Figuska:evil_lol: ale do tego potrzebuje przynajmniej dwoch husky-podobnych:diabloti: Quote
Andy B. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nie dopisalem...:roll: Figa 7,8kg., Lilka 10,5 (aktualnie):lol: czyli na dwa psy zaprzegowe nie mam chyba szans bo sie w 25kg. raczej nie zmieszcze... :evil_lol: A moze zaprzeg z ratlerkow???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eliza_sk Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 A jak Figus - nabrał ogłady i już można ją nazwać wychowanym psem ? Bo widzę, że Lilunia ślicznie się pilnuje na spacerkach :) Quote
Andy B. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Prawde mowiac nie mylilas sie oglaszajac Fige jako psa-przytulanke:lol: Jez zyciowa misja jest oddawanie sie pieszczotom i pilnowanie miski i oczywiscie kuchni:evil_lol: Wielotygodniowe proby nauczenia jej podawania lapki spelzly na niczym (moze to kwestia krotkich lapek i przesunietego punktu ciezkosci). Ale nie jest takim totalnym gluptasem. Wie ze po spacerku trzeba isc do lazienki powycierac lapki, wie co znaczy "do pokoju" - przydatna komenda kiedy wchodza goscie, wie co znaczy "zostan" i "fuj". Czyli nie jest tak zle... zwlaszcza ze sie nie poddajemy w nauce:evil_lol: Lilka jest naprawde mega inteligentna. Na spacerach sprawdza gdzie jestem i zawsze jest blisko. Na gwizd wraca z szybkoscia rakiety. Jest b.przyjazna dla innych psiakow, rowniez suczek. Na komende "przeszkoda" przeszkakuje lawki w parku i strasznie jej sie to podoba (a skoczna jest wyjatkowo). Poniewaz za skoki dostawala smaczki wiec teraz czesto skacze z wlasnej inicjatywy co wyglada dosyc zabawnie. Ta sunia cieszy sie nauka. Moze namowie jakiegos kolege zeby to sfilmowal bo jakos dziwnie Lilka sie rozprasza kiedy widzi u mnie aparat:p Ostatnie osiagniecie Lilki: przed karmieniem prowadzi mnie do misek i traca je lapka:lol: Generalnie obie sa superowe. Zwlaszcza ze w ostatnich dniach Figa stala sie pieszczoszkiem mojej mamy, wskakuje do niej na wesralke i oddaja sie obie ulubionemu zajeciu. Czyli leza sobie... :evil_lol:. A przeciez o to chodzilo:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 I coś nowego na stanie - w Twoich gabarytach Andy :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/1806...2#post14183542 Quote
Andy B. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Fajna esencja psiej slodyczy:lol: tak sobie myslalem ze gdybym mial miec trzeciego psiaka to powinien byc samiec, dziewczyny moze przestana w domu rozrabiac:evil_lol: ale to musi byc bardzo maly samiec bo sie wszyscy w lozku nie zmiescimy:evil_lol: Quote
Andy B. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zima sie chyba konczy... Snieg topnieje, deszczyk pada zmywajac brudy (i kupy:) po zimie:lol:. Wczoraj poszedlem z Lilka na Krakowskie Blonia i spotkalismy sfore trzech border collie. Lilka byla w siodmym niebie i przez dwie godzinny oddawala sie prawdziwemu psiemu szalenstwu. Wlasciciel sfory stwierdzil ze Lili ma bardzo duzo cech typowych dla BC i gdyby nie to ze jest troszke mniejsza niz jej rasowi bracia to mogłaby uchodzic za "rasowca". :evil_lol: W ciagu 15 minut nauczyl Lilke slalomu i mamy zaproszenie na spotkanie szczesliwych wlascicieli psow uprawiajacych frisbee i agility. Tak wiec sezon wiosenno-letni zapowiada sie dla susi atrakcyjnie. A poniewaz Lilka lubi sie uczyc i widac ze sprawia jej to radosc, jest skoczna i bardzo energiczna wiec to chyba dobry pomysl. Mam nadzieje ze wkrotce bede sie Wam mogl pochwalic nowym filmikiem. Buziaki od sfory dla wszystkich:loveu: Quote
Andy B. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Drodzy Przyjaciele. Sfora ma sie dobrze, a wiosna podpowiada nam ze powinnismy sie powiekszyc Ale najwazniejsze co nas czeka to swieta, czas jaj, radosnych, malowanych i dowcipnych. Zachecam do klikniecia na http://www.youtube.com/watch?v=AOYHvRjH6io TAIGA potrafi...:)) Z usmiechem na pyskach zyczymy wszystkim spokojnych swiat i jezeli dojdzie do lekarskiej interwencji z powodu przejedzenia szybkiego dojazdu karetki. Niech moc czterech lap bedzie z Wami. Andy i sfora Quote
irenaka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ktoś chyba zna na pamięć Gwiezdne Wojny:evil_lol:? Bardzo dziękujemy Andrzeju za życzenia. Bawcie się dobrze i odpoczywajcie!!!! A jajka niech malują dziewczyny, czekamy na zdjęcia z pobojowiska po tej zabawie:megagrin:. Buziaki!!! Quote
tomcug Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Filmik nie wczytał mi się. :shake: Andy, z Ciebie anioł jest, normalnie. :p Quote
eliza_sk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 No nie - co ja czytam na wątku Daszki - nic się nasz Andy nie zdradził wcześniej ;) To może u mnie jakiś punkt przerzutowy daszki zrobimy jak adopcja dojdzie do skutku :) Tylko muszę uprzedzić Małgosię Malagos, że nie znamy Twojego nr buta - cholercia ... Quote
Andy B. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Bardzo dlugo sie nad Daszka zastanawialem i moja decyzja jest przemyslana. Jedyna niewiadoma to wzajemne relacjame pomiedzy suczkami. Ale w koncu to ja jestem szefem w sforze :) Quote
eliza_sk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Jako jedyny facet w stadzie - nie daj sobie wleźć na głowę - bo będzie ciężko :) Quote
tomcug Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Andy B.']Bardzo dlugo sie nad Daszka zastanawialem i moja decyzja jest przemyslana. Jedyna niewiadoma to wzajemne relacjame pomiedzy suczkami. Ale w koncu to ja jestem szefem w sforze :) Grunt to dobre samopoczucie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Ja w pracy i cosik mnie się nie chce otworzyć, ale w domu spróbuję :) Quote
eliza_sk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 PROSIMY O POMOC ... DT NA JUŻ dla psów z ŁAŃCUCHA - prawie BRARD i drugi mix: http://www.dogomania.pl/threads/182955-CYGI-i-FOX-CUDNY-prawie-BRIARD-i-mix-do-ZABRANIA-z-A-AA-CUCHA-z-INTERWENCJI-DT-na-CITO?p=14406544#post14406544 Quote
Recommended Posts