Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Inez de Villaro']tomcug....ja poprosze adres, wyslę do Ciebie PiSdZ na interwencję...tak męczone psy nie moga być!!! :)[/QUOTE]

Nie dam, nie dam, boję się. :smhair2::smhair2::smhair2:

Posted

Podam po kolei, u mnie to działa:
1. Klikasz w okienko trzecie od prawej "dodaj grafikę".
2. Wyświetla się okno "Add an Image", wchodzisz w drugą zakładkę "From URL".
3. Wklejasz link do okienka URL.
4. Odznaczasz okienko "Retrieve remote file and reference locally", ma zniknąć ten "ptaszek". :eviltong: :evil_lol:
5. Zatwierdzasz klikając "Dodaj grafikę".

U mnie to działa,

Posted

Wszystko wskazuje na to do wrzucenia zdjec przy IE sie nie udaje. Za serwer do fotek uzywam: fosik kropeczka peel:) Na Nowy Rok wszystkiego naj, naj i na dokladke moja cztery ulubione foty:)

Posted

tamcug, to byl problem przegladarki. Eliza przyslal mi taka instrukcje ze slepy by zdjecia zamieszczal a nie dzialalo:) Ale Eliza smiga przez Foxa. Czy Ty uzywasz IE?

Posted

Andy B. napisał(a):
tamcug, to byl problem przegladarki. Eliza przyslal mi taka instrukcje ze slepy by zdjecia zamieszczal a nie dzialalo:) Ale Eliza smiga przez Foxa. Czy Ty uzywasz IE?

Ja tylko Foxa używam, uważam, że sprawdza się o wiele lepiej niż IE. Nie tylko na dogo, lecz ogólnie jest lepszy.

Posted

Zapomniałam napisać, że Twoje księżniczki są wprost cudowne. :loveu::loveu::loveu: Jakby znały się od zawsze i żyły po to, by być razem. Oczywiście w Twoim domku! :fadein::Rose:

Posted

Powiem szczerze ze jade na Foxie od dwoch godzin i jest 100 razy lepszy niz IE:)
W tej mojej radosci ze moge fotki zamieszczac zapomnialem o kilku super fotach wiec wrzucam:) i jeszcze jedno turbo-aktualne:)

Posted

Kurna, ja to ten obok choinki ale nie kumam skad ta laska po prawej:)))

Zachecam do uzywania fotosik kropka pl. Po pierwsze nie potrzeba optymalizowac zdjec, mozna wrzucac fulla!, do wyboru linki z okreslona rozdzielczoscia. Mozna zaprosic gosci na przeglad fotek (na pokaz slajdow!) to nie reklama a moje odczucia. I nie zbombardowali mnie reklamami na e-milka:)

Posted

Hmmmmm, nie chcę nic mówić, ale widzę tylko jedną podusię :mad: A gdzie podusie dla dziewczynek ?

Kuratorko Irenko - gdzieś Ty jest !!!

Chyba nie doczekam się połączenia wątków - z tego wątku zrobię wspólny dla obu suniek - co Wy na to ? Edytuję I posty, dołożę o Figuni i to będzie wspólny, co ?