Andy B. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Staram sie wrzucic zdjecia... I nic... Wrrrr.... :comp26: Quote
Inez de Villaro Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 tomcug....ja poprosze adres, wyslę do Ciebie PiSdZ na interwencję...tak męczone psy nie moga być!!! :) Quote
tomcug Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Inez de Villaro']tomcug....ja poprosze adres, wyslę do Ciebie PiSdZ na interwencję...tak męczone psy nie moga być!!! :)[/QUOTE] Nie dam, nie dam, boję się. :smhair2::smhair2::smhair2: Quote
tomcug Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Andy B.']Staram sie wrzucic zdjecia... I nic... Wrrrr.... :comp26:[/QUOTE] To wrzuć na maila do mnie. :p Quote
Andy B. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 testujemy dodawanie fotek:) zainstalowalem Foxa bo na IE nie dziala:) i tez nie dziala:( Quote
tomcug Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A masz już zmniejszone zdjęcia i linki do nich? Jeśli tak, to podam instrukcję wstawiania, może zadziała. Quote
tomcug Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Podam po kolei, u mnie to działa: 1. Klikasz w okienko trzecie od prawej "dodaj grafikę". 2. Wyświetla się okno "Add an Image", wchodzisz w drugą zakładkę "From URL". 3. Wklejasz link do okienka URL. 4. Odznaczasz okienko "Retrieve remote file and reference locally", ma zniknąć ten "ptaszek". :eviltong: :evil_lol: 5. Zatwierdzasz klikając "Dodaj grafikę". U mnie to działa, Quote
Andy B. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nio... to teraz bede Was mogl bombardowac fotkami... Quote
Andy B. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystko wskazuje na to do wrzucenia zdjec przy IE sie nie udaje. Za serwer do fotek uzywam: fosik kropeczka peel:) Na Nowy Rok wszystkiego naj, naj i na dokladke moja cztery ulubione foty:) Quote
Andy B. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 tamcug, to byl problem przegladarki. Eliza przyslal mi taka instrukcje ze slepy by zdjecia zamieszczal a nie dzialalo:) Ale Eliza smiga przez Foxa. Czy Ty uzywasz IE? Quote
tomcug Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Andy B. napisał(a):tamcug, to byl problem przegladarki. Eliza przyslal mi taka instrukcje ze slepy by zdjecia zamieszczal a nie dzialalo:) Ale Eliza smiga przez Foxa. Czy Ty uzywasz IE? Ja tylko Foxa używam, uważam, że sprawdza się o wiele lepiej niż IE. Nie tylko na dogo, lecz ogólnie jest lepszy. Quote
tomcug Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zapomniałam napisać, że Twoje księżniczki są wprost cudowne. :loveu::loveu::loveu: Jakby znały się od zawsze i żyły po to, by być razem. Oczywiście w Twoim domku! :fadein::Rose: Quote
Andy B. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Powiem szczerze ze jade na Foxie od dwoch godzin i jest 100 razy lepszy niz IE:) W tej mojej radosci ze moge fotki zamieszczac zapomnialem o kilku super fotach wiec wrzucam:) i jeszcze jedno turbo-aktualne:) Quote
Andy B. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dla fanow Lilki i Figuski albumy z fotkami: abaster1 kropeczka fotosik kropeczka peel:) Quote
Andy B. Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 :tree1::drinking::B-fly:Czuje sie jak bombowiec:) Blagam wybaczcie mi ale ciesze sie jak szczeniak Quote
Andy B. Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kurna, ja to ten obok choinki ale nie kumam skad ta laska po prawej:))) Zachecam do uzywania fotosik kropka pl. Po pierwsze nie potrzeba optymalizowac zdjec, mozna wrzucac fulla!, do wyboru linki z okreslona rozdzielczoscia. Mozna zaprosic gosci na przeglad fotek (na pokaz slajdow!) to nie reklama a moje odczucia. I nie zbombardowali mnie reklamami na e-milka:) Quote
tomcug Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Oj, Andy, widzę, że ze szczęście aż za fiolecik chwyciłeś! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozszalałaś się chłopie, że hej! :eviltong: Quote
eliza_sk Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Witam wśród żywych z powrotem :) Ależ tu się dzieje !!! Andy daj proszę znać co z Lilką. Quote
eliza_sk Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Hmmmmm, nie chcę nic mówić, ale widzę tylko jedną podusię :mad: A gdzie podusie dla dziewczynek ? Kuratorko Irenko - gdzieś Ty jest !!! Chyba nie doczekam się połączenia wątków - z tego wątku zrobię wspólny dla obu suniek - co Wy na to ? Edytuję I posty, dołożę o Figuni i to będzie wspólny, co ? Quote
Recommended Posts