Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trojce moga rozne byc...:evil_lol:
np. my pracujemy w sieci...
:comp26::comp26::comp26::comp26::comp26::comp26:

a piwko pijemy normalnie:lol:
znaczy sie, otworem gebowym:evil_lol:
:knajpa::knajpa:
no i tak ogolnie jestesmy:cool2:

nie pytaj dlaczego tu 6 lebkow pijacych widac bo to tajemnica

ja pelnie honory za 5-ciu

czyli jutro bedzie mnie bolalo i telepalo:megagrin: :lol:

Posted

Żartowalem z tym :drinka:
Bat. mi w lapie zdechl....
Juz w domku jestem, musze kundle wybiegac (na boisku)

tomcug, a te Twoje slicznoty to pieski czy suczki???:roll:

Posted

ależ tu się dzieje - zdjęcia jak zwykle cudne, a filmik zostawiam na jutro :)

Andy - Ty nie kuś, wiesz, że długo mnie nie trzeba zachęcać - mamy 7+9 to 16 kg, do 40 kg jeszcze daleko :diabloti:

Posted

Andy, żyjesz, czy Cię boli i telepie?

A ja mam parkę - przekochaną i przełagodną sunię z avatarka oraz bojowego samca staruszka wielkości lekko przerośniętego ratlerka. Ale co tam, że mały, duch bojowy w nim ogromny, jakby był conajmniej bykiem z corridy.

Posted

Andy B. napisał(a):
Eliza - obiecanki cacanki:evil_lol:
tak czy siak suczki 2 metrarz zajely:evil_lol::evil_lol:

Czy Ty mnie podpuszczasz, czy tylko mi się wydaje :diabloti: ?

Posted

eliza_sk napisał(a):
Czy Ty mnie podpuszczasz, czy tylko mi się wydaje :diabloti: ?

to jakby coś to jedziemy jutro do krakowa z Linssi:diabloti:...mogę coś wziąć jeszcze...co tam 7 psów jedzie z nami to jeden więcej... bez różnicy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Niestety nie moge miec wiecej psiakow:shake:
Mieszkam w bloku, ale jezeli kiedys bede mial domek to sfora z pewnoscia bedzie wieksza. :evil_lol:
Dopuszczam mysl o DT dla jakiegos malutkiego pieska w sytuacji naprawde wyjatkowej

Posted

To i tutaj zaspamuję :)

Czy ktoś pamięta Pana Toffina, który pojawił się w najgorszym dla SOZ momencie - momencie likwidacji azylu i wywózki psów do hotelików ? Pana Toffina, ktory zjadł mi troszkę drzwi garażowych w oczekiwaniu na odwiezienie do DT, Pana Toffina, który trafił na wspaniałych ludzi z Krakowa, którzy zabierają piesa ze sobą na wakacje, którzy mieli tyle cierpliwości, żeby ułaskawić to niepokorne zwierzę I wreszcie Pana Toffina, który stał się bohaterem historii, autorstwa swojej panci. Zapraszamy na I część opowiadania o Panu Toffinie, które można znaleźć w lutowym wydaniu Przyjaciela Psa. Teraz to już z naszego Tofisia prawdziwy gwiazdor, a nie byle kundel z Jędrzejowa czy nawet Krakowa (skan na wątku Tofika).

http://www.dogomania.pl/threads/140324-TOFIK-mA-ody-TERIER-mix-SZCZAE-A-CIARZ-jakich-maA-o-ZOSTAA-KRAKUSEM?p=13933005#post13933005

Posted

Andy - fil jest obłędny, oglądałam co prawda bez głosu, bo w pracy siedzę, ale w domu powtórzę :evil_lol:

Nie wiem tylko której tu robi przyprawić, ale chyba obie są siebie warte i to takie dwa aniołki z ciepłymi dupciami.

Pisałam do moda już 2 razy o połączenie wątków i cisza. Muszę chyba edytować I post i połączyć tam historię dwóch wariatek. Chyba, że sam chcesz być właścicielem wątku - to napiszę do moda prośbę o zmianę ?

Posted

Zrobiłem sobie weekend bez netu :evil_lol: czasami trzeba
Sfora ma sie dobrze, silny mroz ogranicza nam spacerki, zwlaszcza Fidze ktora usilnie stara sie chodzic na mniejszej ilosci lapek niz przewidzial to stworca:lol:.
Rozrabiaja wiec w domu :evil_lol:

Posted

Andy B. napisał(a):
Zrobiłem sobie weekend bez netu :evil_lol: czasami trzeba
Sfora ma sie dobrze, silny mroz ogranicza nam spacerki, zwlaszcza Fidze ktora usilnie stara sie chodzic na mniejszej ilosci lapek niz przewidzial to stworca:lol:.
Rozrabiaja wiec w domu :evil_lol:

Się znaczy na dwóch już chodzi :) Aparatka kochana. Wzięłam się do roboty i właśnie edytuję I post - tworząc historyjkę, która połączy w jedno losy dwóch panienek i Ciebie :) Mam zamiar dziś skończyć, żeby wreszcie wątek był wątkiem dwóch dziewczynek !