Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A to dla pragnacych radosnych pyszczkow... a ruchome obrazki na: http://www.veoh.com/browse/videos/category/animals/watch/v196724828yw6y5YZ no i cud sie stal... link aktywny... Quote
tomcug Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ależ dobrana z Was trójca. :multi::multi::multi: Andy, niesamowite te sunieczki. Ty też. :lol: Quote
tomcug Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Andy B.']Tomcug...:cunao: :evil_lol: Andy.......... Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Trojce moga rozne byc...:evil_lol: np. my pracujemy w sieci... :comp26::comp26::comp26::comp26::comp26::comp26: a piwko pijemy normalnie:lol: znaczy sie, otworem gebowym:evil_lol: :knajpa::knajpa: no i tak ogolnie jestesmy:cool2: nie pytaj dlaczego tu 6 lebkow pijacych widac bo to tajemnica ja pelnie honory za 5-ciu czyli jutro bedzie mnie bolalo i telepalo:megagrin: :lol: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Żartowalem z tym :drinka: Bat. mi w lapie zdechl.... Juz w domku jestem, musze kundle wybiegac (na boisku) tomcug, a te Twoje slicznoty to pieski czy suczki???:roll: Quote
eliza_sk Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 ależ tu się dzieje - zdjęcia jak zwykle cudne, a filmik zostawiam na jutro :) Andy - Ty nie kuś, wiesz, że długo mnie nie trzeba zachęcać - mamy 7+9 to 16 kg, do 40 kg jeszcze daleko :diabloti: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Eliza - obiecanki cacanki:evil_lol: tak czy siak suczki 2 metrarz zajely:evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Andy, żyjesz, czy Cię boli i telepie? A ja mam parkę - przekochaną i przełagodną sunię z avatarka oraz bojowego samca staruszka wielkości lekko przerośniętego ratlerka. Ale co tam, że mały, duch bojowy w nim ogromny, jakby był conajmniej bykiem z corridy. Quote
Andy B. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nic nie boli Wszystko cacy:bigcool: Tomcug, masz sliczne psiaki:lol: Quote
tomcug Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Andy B.']Nic nie boli Wszystko cacy:bigcool: Tomcug, masz sliczne psiaki:lol: Moje są zbliżone kolorystycznie do Twoich.:razz: Quote
eliza_sk Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Andy B. napisał(a):Eliza - obiecanki cacanki:evil_lol: tak czy siak suczki 2 metrarz zajely:evil_lol::evil_lol: Czy Ty mnie podpuszczasz, czy tylko mi się wydaje :diabloti: ? Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 eliza_sk napisał(a):Czy Ty mnie podpuszczasz, czy tylko mi się wydaje :diabloti: ? to jakby coś to jedziemy jutro do krakowa z Linssi:diabloti:...mogę coś wziąć jeszcze...co tam 7 psów jedzie z nami to jeden więcej... bez różnicy :evil_lol::evil_lol: Quote
Andy B. Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Niestety nie moge miec wiecej psiakow:shake: Mieszkam w bloku, ale jezeli kiedys bede mial domek to sfora z pewnoscia bedzie wieksza. :evil_lol: Dopuszczam mysl o DT dla jakiegos malutkiego pieska w sytuacji naprawde wyjatkowej Quote
eliza_sk Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 To i tutaj zaspamuję :) Czy ktoś pamięta Pana Toffina, który pojawił się w najgorszym dla SOZ momencie - momencie likwidacji azylu i wywózki psów do hotelików ? Pana Toffina, ktory zjadł mi troszkę drzwi garażowych w oczekiwaniu na odwiezienie do DT, Pana Toffina, który trafił na wspaniałych ludzi z Krakowa, którzy zabierają piesa ze sobą na wakacje, którzy mieli tyle cierpliwości, żeby ułaskawić to niepokorne zwierzę I wreszcie Pana Toffina, który stał się bohaterem historii, autorstwa swojej panci. Zapraszamy na I część opowiadania o Panu Toffinie, które można znaleźć w lutowym wydaniu Przyjaciela Psa. Teraz to już z naszego Tofisia prawdziwy gwiazdor, a nie byle kundel z Jędrzejowa czy nawet Krakowa (skan na wątku Tofika). http://www.dogomania.pl/threads/140324-TOFIK-mA-ody-TERIER-mix-SZCZAE-A-CIARZ-jakich-maA-o-ZOSTAA-KRAKUSEM?p=13933005#post13933005 Quote
eliza_sk Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Andy - fil jest obłędny, oglądałam co prawda bez głosu, bo w pracy siedzę, ale w domu powtórzę :evil_lol: Nie wiem tylko której tu robi przyprawić, ale chyba obie są siebie warte i to takie dwa aniołki z ciepłymi dupciami. Pisałam do moda już 2 razy o połączenie wątków i cisza. Muszę chyba edytować I post i połączyć tam historię dwóch wariatek. Chyba, że sam chcesz być właścicielem wątku - to napiszę do moda prośbę o zmianę ? Quote
Andy B. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Elizo. Jezeli moderator nie slyszy Twoich blagan to pewnie i mnie nie wyslucha:p Quote
Andy B. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Elizo. Jezeli moderator nie slyszy Twoich prosb... to i moich nie uslyszy:( Quote
eliza_sk Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 No wreszcie się odezwałeś :) Co tam u stada ? Quote
Andy B. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zrobiłem sobie weekend bez netu :evil_lol: czasami trzeba Sfora ma sie dobrze, silny mroz ogranicza nam spacerki, zwlaszcza Fidze ktora usilnie stara sie chodzic na mniejszej ilosci lapek niz przewidzial to stworca:lol:. Rozrabiaja wiec w domu :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Andy B. napisał(a):Zrobiłem sobie weekend bez netu :evil_lol: czasami trzeba Sfora ma sie dobrze, silny mroz ogranicza nam spacerki, zwlaszcza Fidze ktora usilnie stara sie chodzic na mniejszej ilosci lapek niz przewidzial to stworca:lol:. Rozrabiaja wiec w domu :evil_lol: Się znaczy na dwóch już chodzi :) Aparatka kochana. Wzięłam się do roboty i właśnie edytuję I post - tworząc historyjkę, która połączy w jedno losy dwóch panienek i Ciebie :) Mam zamiar dziś skończyć, żeby wreszcie wątek był wątkiem dwóch dziewczynek ! Quote
eliza_sk Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Nie dam rady dziś, ale jutro skończę, wena mi padła, napisałam już Figową część - teraz kolej na Lilkę i wspólny tom. Jutro skończę :) Quote
Recommended Posts