Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andy B. napisał(a):
Kochana Ciociu Irenko
Kawe masz jak banku, i czekoladke tez, z tych co przynioslas psiakom na Mikolaja (wszystkim smakuja:evil_lol:)
Myslec myslalem ale nie bylem pewny wiec musialem przemyslec;)
Wybacz szczesliwemu czlowiekowi...

Mogę wybaczyć wszystko, ale nie karmienie mnie psimi czekoladkami:evil_lol:.
Do czasu naszego następnego spotkania wymyślę, jakąś dodatkową karę za tą propozycję;).
A tak poważnie, to ogromnie się cieszę!!!!
Dziewczynki będą mieć u Ciebie raj!!!
Co nie znaczy, że kurator:diabloti: nie wprosi się na kolejną wizytę kontrolną.
Ucałuj szkraby od ciotki Ireny!!!!:loveu:

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O witamy Ciotkę chrzestną :)

Widzisz jaką miałaś rękę Cioteczko ! Tylko mi tu nie krzycz na Andyego za bardzo, bo się wystraszy i jeszcze zmieni zdanie - umowa jeszcze nie podpisana :evil_lol:

Posted

eliza_sk napisał(a):
O witamy Ciotkę chrzestną :)

Widzisz jaką miałaś rękę Cioteczko ! Tylko mi tu nie krzycz na Andyego za bardzo, bo się wystraszy i jeszcze zmieni zdanie - umowa jeszcze nie podpisana :evil_lol:

Gdzieżbym śmiała krzyczeć:evil_lol:
Ja jestem cała w skowronkach, nie wiedziałam, że Lili tak szybko omota Andrzeja:evil_lol:.

Andy B. napisał(a):
Podpisana czy nie... Psice SA MOJE:mad:
Oczywiscie Ciocia jest zawsze mile widziana, moze uda nam sie ustawic spotkanie z Eliza? Fajnie bedzie...;)

Jestem oczywiście za wspólnym spotkaniem, ale niestety przynajmniej pierwszy tydzień Nowego Roku spędzę nad papierami i to bardzo pracowicie:shake:.
Jak Elizce będzie pasować późniejszy termin, to już się wpraszam na kawę.
Andrzeju! Na Twoim miejscu mocno bym się zaczęła podlizywać Elizce, żeby łaskawie zechciała Ci zostawić Lili. Wiesz przecież, że kobitki, to przewrotne istoty:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):

Jak Elizce będzie pasować późniejszy termin, to już się wpraszam na kawę.
Andrzeju! Na Twoim miejscu mocno bym się zaczęła podlizywać Elizce, żeby łaskawie zechciała Ci zostawić Lili. Wiesz przecież, że kobitki, to przewrotne istoty:evil_lol:

Musimy się jakoś zmówić, jak wrócę z wygnania to się odezwę :) No nieeee fiem właśnie co z tą Lilunią - chyba trzeba u Andrzeja przeprowadzić kontrolę pod kątem posiadania drugiego piesa :evil_lol:

tomcug napisał(a):

Eliza to pewnie pakuje manatki przed wylotem. :eviltong:

Na miotle w kosmos :diabloti: Nie mogę się rozstać z kompem :) Tomcug zdjęcia przesłałam właśnie.

Posted

Elizo, gdyby nasi wspolni znajomi od goldenow uslyszeli ze dalas mi drugiego psa a nie znasz numeru mojego buta mogli by popelnic zbiorowe samobojstwo:evil_lol:.

Lilki i tak nie oddam, zacznij publiczna zbiorke broni palnej jezeli sie nie zgadzasz;)

Posted

Andy B. napisał(a):
Elizo, gdyby nasi wspolni znajomi od goldenow uslyszeli ze dalas mi drugiego psa a nie znasz numeru mojego buta mogli by popelnic zbiorowe samobojstwo:evil_lol:.

Lilki i tak nie oddam, zacznij publiczna zbiorke broni palnej jezeli sie nie zgadzasz;)

Oj tak - a to nasze nieodpowiedzialne Stowarzyszenie zostałoby zlinczowane już całkiem - a ja pewnie zostałabym z niego wyrzucona :diabloti:

Posted

Andy B. napisał(a):

[quote name='tomcug']Filmiku nie wstawię, bo nie mam, coś mi się pomieszało. :mad::mad::mad:
Mam jeszcze kilka fotek, zaraz wkleję, bo są piękne.

Oj Ciotka - tyle wolnego miałaś, a Ty nam tu przemęczenie materiału pokazujesz :)

Posted

Gdyby ktos pytal to ja moich psow nie rozpieszczam:evil_lol:, nie uczlowieczam:evil_lol:, nie gotuje im:evil_lol:, nie spia ze mna w lozku:evil_lol::evil_lol: nie daja mi buziakow:oops: i wcale nie sa dla mnie najwazniejsze na swiecie:lol::lol:
Sa calym moim swiatem.
Kiedy w zyciu dzieje sie zle, kiedy upada firma, kiedy milosc odchodzi w tempie zmniejszajacego sie stanu konta, kiedy przyjaciele staja sie znajomymi a windykatorzy przyjaciolmi...
Figa miala byc psem terapeuta na depreche mojej Mamy. Okazalo sie ze Figa z Lilka sa terapeutkami dla mnie. Codzienne obowiazki nie pozwalaja zamknac sie w kokonie beznadziei. Wiem ze ONE na mnie czekaja, kochaja swoja bezinteresowna miloscia, rozweselaja gdy jest mi smutno... Dzieki tym dwom suczkom czuje sie szczesliwy. Dzieki Wam:lol:

Posted

Andy, jak pięknie piszesz. A najważniejsze, że to wszystko szczera prawda.
I masz rację, psów nie wolno rozpieszczać, uczłowieczać, pozwalać spać im w łóżku itp. W końcu to tylko psy, nie? U nas to mają żelazną dyscyplinę, sam popatrz. Aż mi ich czasem żal. :eviltong: :grin::roflt:
[IMG]http://images41.fotosik.pl/237/1e213a3d0bec28bcmed.jpg[/IMG]

I tego się należy trzymać. :razz: