Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmmmmmmmmm, zgadza sie ze podusia jedna... Obie sunie sie na niej mieszcza.... A moja podusia na stale na kocyku pod biurkiem:evil_lol:
Jezeli chodzi o polaczenie watkow to my jestesmy za:lol:

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
Hmmmmm, nie chcę nic mówić, ale widzę tylko jedną podusię :mad: A gdzie podusie dla dziewczynek ?

Kuratorko Irenko - gdzieś Ty jest !!!

Chyba nie doczekam się połączenia wątków - z tego wątku zrobię wspólny dla obu suniek - co Wy na to ? Edytuję I posty, dołożę o Figuni i to będzie wspólny, co ?

Kuratorka już niestety zaczęła pracować i na dodatek ciężko:shake:.
A jak już mam chwilkę, to odnawiam ogłoszenia, mam cztery psy, jest co robić.
Chyba jajo zniosę przed tym kompem:).

Posted

Dawno nas nie bylo...:p
Lilka i Figa maja sie dobrze, szaleja coraz bardziej ale sa tak kochane ze wszystko jest im wybaczane:evil_lol:
Sunie bardzo ciesza sie sniegiem.
Przez ostatni tydzien wyprowadzalem Lilke na 7-mio metrowej lince zeby sprawdzic czy nie ma ochoty na ucieczke, ale okazuje ogromne przywiazanie i jest na tyle posluszna ze postanowilem zaryzykowac i pierwszy raz zostala spuszczona ze smyczy. :lol: Prawie zwariowala z radosci.:Dog_run: Bylismy na zamknietym terenie (boisko szkolne) i psina zdala egzamin z posluszenstwa.
Mam nadzieje ze Figa tez dojdzie do tego poziomu wolnosci. Figus jest strasznie roztrzepana...:painting:
Kolejne nowiny wkrotce...

Posted

Witamy :)

Figus jak zwykle podlizuje się panciowi - dosłownie ! Może ten mały diablik nauczy się czegoś od spokojniejszej i bardziej zrównoważonej Liluni. A w domu między nimi symbioza totalna czy jeszcze zgrzytają ?

Posted

W domu symbioza totalna. Dzisiaj spuscilem Figusa ze smyczy i... prawie padlem na serce goniac za nia po calym boisku. Musimy z Lilka nad Figa popracowac. Bedzie dobrze...

Posted

Andy B. napisał(a):
W domu symbioza totalna. Dzisiaj spuscilem Figusa ze smyczy i... prawie padlem na serce goniac za nia po calym boisku. Musimy z Lilka nad Figa popracowac. Bedzie dobrze...

Dobrze, ze masz wsparcie w tej zrównoważonej damie - musimy umowę na nią w końcu podpisać :)

Posted

Elizo. Jezeli formalnosci zwiazane z adopcja Lilki sa wazne i pilne to mozemy zalatwic sprawe za posrednictwem poczty. Jak sie pogoda poprawi (musi byc sucho i cieplo:)) to przyjedziemy do Ciebie na wycieczke do Jedrzejowa.

Suczki sa super. Codziennie przez min. godzine ganiamy po szkolnym boisku. Lilka kocha takie spacery. To wyjatkowy, bardzo aktywny i madry pies... moj "wilczurek":evil_lol: Figa to rozkoszny pieszczoch ktory za swoja zyciowa misje uwaza wygrzewanie miejsca na lozku i lizanie ludzkich uszu:megagrin:

Posted

Andy B. napisał(a):
Elizo. Jezeli formalnosci zwiazane z adopcja Lilki sa wazne i pilne to mozemy zalatwic sprawe za posrednictwem poczty. Jak sie pogoda poprawi (musi byc sucho i cieplo:)) to przyjedziemy do Ciebie na wycieczke do Jedrzejowa.

Na tę chwilę nie musimy dawać zarobić poczcie, zorientuje się czy Tomek, będzie miał coś do odebrania w najbliższym czasie z Krk.

Andy B. napisał(a):
Suczki sa super. Codziennie przez min. godzine ganiamy po szkolnym boisku. Lilka kocha takie spacery. To wyjatkowy, bardzo aktywny i madry pies... moj "wilczurek":evil_lol: Figa to rozkoszny pieszczoch ktory za swoja zyciowa misje uwaza wygrzewanie miejsca na lozku i lizanie ludzkich uszu:megagrin:

Lilka - to taka namiastka Shiraka, o którą do mnie napisałeś :diabloti: A Figus - z racji postury - prawie jamnik - to taki wałek pod głowę do łóżka :evil_lol: A jest podział, że jedna Twoja, a druga mamy ? Czy obie podlizują się jednakowo ?

Posted

Dla Figusa to ja robie za walek pod glowke:evil_lol:
Suczki obie moje!!!:eviltong: Mame toleruja, akceptuja i witaja... ale za mna chodza krok w krok:lol:
Podeslij papiery poczta, podpisze i odesle.

Posted

Elizo, tak sie zastanawiam...:p
...moze nie spiesz sie z umowa na Lilke...:p
Bo wiesz...:p
rozumiesz...:p
do 40 kg. jeszcze troche zostalo...:lol: to moze te umowy jakos hurtem sie podpisze...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Andy B.;13903456[B

Andy B.;13903456[B napisał(a):
Czy ja marudze:roll:
Nowe foty beda, obiecuje. Problem w tym ze aparat nie ma pilota a uchwycenie super momentow przy tak aktywnych psiakach graniczy z cudem:lol:.

Bardzo przepraszam, ale nie o takie marudzenie mi chodziło. :oops:
Miałam na myśli: Andy - nie ociągaj się i dawaj fotki. ;)
Co ja na to poradzę, że tak bardzo lubię oglądać te Wasze podobizny? Po wejściu na ten wątek odchodzą ode mnie wszystkie "zmory" i depresje. :lol:

Posted

Mam nadzieje ze pojdzie latwiej niz ze zdjeciami.....:evil_lol:
Tak wiec w imieniu moich najsypatyczniejszych suczek w woj. malopolskim ;) zapraszamy do klikniecia na ponizszy link (kurcze, nie wiem jak zrobic zeby to to bylo aktyne na forum ale pewnie dacie rade:)

http://www.veoh.com/browse/videos/category/animals/watch/v196724828yw6y5YZ

Jezeli znudzily Wam sie obrazki to zapraszamy na cos "co sie rusza":eviltong:

Posted

Nie jestem pewien czy moj poprzedni post jest zrozumialy:p
Podany adres do filmiku jest w 100%ok, musicie go wpisac w wyszukiwarke:eviltong:.
I napiszcie jak sie Wam to to podoba:evil_lol:

Posted

Kochana Ciociu, sama mowilas ze nalezy poddac sie naturalnym instynktom:evil_lol:
i to robimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
w naszej sforze tylko ja nie obgryzam naroznika wlasnej szuflady w segmencie i nie staram sie zjesc wlasnych skarpetek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: