Andy B. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Hmmmmmmmmmm, zgadza sie ze podusia jedna... Obie sunie sie na niej mieszcza.... A moja podusia na stale na kocyku pod biurkiem:evil_lol: Jezeli chodzi o polaczenie watkow to my jestesmy za:lol: Quote
irenaka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 eliza_sk napisał(a):Hmmmmm, nie chcę nic mówić, ale widzę tylko jedną podusię :mad: A gdzie podusie dla dziewczynek ? Kuratorko Irenko - gdzieś Ty jest !!! Chyba nie doczekam się połączenia wątków - z tego wątku zrobię wspólny dla obu suniek - co Wy na to ? Edytuję I posty, dołożę o Figuni i to będzie wspólny, co ? Kuratorka już niestety zaczęła pracować i na dodatek ciężko:shake:. A jak już mam chwilkę, to odnawiam ogłoszenia, mam cztery psy, jest co robić. Chyba jajo zniosę przed tym kompem:). Quote
Andy B. Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dawno nas nie bylo...:p Lilka i Figa maja sie dobrze, szaleja coraz bardziej ale sa tak kochane ze wszystko jest im wybaczane:evil_lol: Sunie bardzo ciesza sie sniegiem. Przez ostatni tydzien wyprowadzalem Lilke na 7-mio metrowej lince zeby sprawdzic czy nie ma ochoty na ucieczke, ale okazuje ogromne przywiazanie i jest na tyle posluszna ze postanowilem zaryzykowac i pierwszy raz zostala spuszczona ze smyczy. :lol: Prawie zwariowala z radosci.:Dog_run: Bylismy na zamknietym terenie (boisko szkolne) i psina zdala egzamin z posluszenstwa. Mam nadzieje ze Figa tez dojdzie do tego poziomu wolnosci. Figus jest strasznie roztrzepana...:painting: Kolejne nowiny wkrotce... Quote
tomcug Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Andy B. napisał(a): Kolejne nowiny wkrotce... Czyli za kilka minut? Quote
Andy B. Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ...za kilka minut to raczej sie nie da... pracowac musze.... :user: Quote
tomcug Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Andy B. napisał(a):...za kilka minut to raczej sie nie da... pracowac musze.... :user: Ale dzisiaj to już pewnie nowe wieści będą. ;) Quote
eliza_sk Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Witamy :) Figus jak zwykle podlizuje się panciowi - dosłownie ! Może ten mały diablik nauczy się czegoś od spokojniejszej i bardziej zrównoważonej Liluni. A w domu między nimi symbioza totalna czy jeszcze zgrzytają ? Quote
Andy B. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 W domu symbioza totalna. Dzisiaj spuscilem Figusa ze smyczy i... prawie padlem na serce goniac za nia po calym boisku. Musimy z Lilka nad Figa popracowac. Bedzie dobrze... Quote
eliza_sk Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Andy B. napisał(a):W domu symbioza totalna. Dzisiaj spuscilem Figusa ze smyczy i... prawie padlem na serce goniac za nia po calym boisku. Musimy z Lilka nad Figa popracowac. Bedzie dobrze... Dobrze, ze masz wsparcie w tej zrównoważonej damie - musimy umowę na nią w końcu podpisać :) Quote
Andy B. Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Elizo. Jak sie ciocia Irenka wygrzebie z papierow:evil_lol: to sie w Kraku spotkamy:lol: i umowe podpiszemy. Quote
eliza_sk Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Bardzo chętnie, tylko kurczaczek - ja w Krakowie bywam okazyjnie jak mam coś odebrać/zawieźć i nie wiem czy aż tak uda nam się w trójkę zgrać :( Quote
Andy B. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Elizo. Jezeli formalnosci zwiazane z adopcja Lilki sa wazne i pilne to mozemy zalatwic sprawe za posrednictwem poczty. Jak sie pogoda poprawi (musi byc sucho i cieplo:)) to przyjedziemy do Ciebie na wycieczke do Jedrzejowa. Suczki sa super. Codziennie przez min. godzine ganiamy po szkolnym boisku. Lilka kocha takie spacery. To wyjatkowy, bardzo aktywny i madry pies... moj "wilczurek":evil_lol: Figa to rozkoszny pieszczoch ktory za swoja zyciowa misje uwaza wygrzewanie miejsca na lozku i lizanie ludzkich uszu:megagrin: Quote
eliza_sk Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Andy B. napisał(a):Elizo. Jezeli formalnosci zwiazane z adopcja Lilki sa wazne i pilne to mozemy zalatwic sprawe za posrednictwem poczty. Jak sie pogoda poprawi (musi byc sucho i cieplo:)) to przyjedziemy do Ciebie na wycieczke do Jedrzejowa. Na tę chwilę nie musimy dawać zarobić poczcie, zorientuje się czy Tomek, będzie miał coś do odebrania w najbliższym czasie z Krk. Andy B. napisał(a): Suczki sa super. Codziennie przez min. godzine ganiamy po szkolnym boisku. Lilka kocha takie spacery. To wyjatkowy, bardzo aktywny i madry pies... moj "wilczurek":evil_lol: Figa to rozkoszny pieszczoch ktory za swoja zyciowa misje uwaza wygrzewanie miejsca na lozku i lizanie ludzkich uszu:megagrin: Lilka - to taka namiastka Shiraka, o którą do mnie napisałeś :diabloti: A Figus - z racji postury - prawie jamnik - to taki wałek pod głowę do łóżka :evil_lol: A jest podział, że jedna Twoja, a druga mamy ? Czy obie podlizują się jednakowo ? Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dla Figusa to ja robie za walek pod glowke:evil_lol: Suczki obie moje!!!:eviltong: Mame toleruja, akceptuja i witaja... ale za mna chodza krok w krok:lol: Podeslij papiery poczta, podpisze i odesle. Quote
tomcug Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Andy - nie marudź, dawaj nam tu nowe foty! :lol: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Czy ja marudze:roll: Nowe foty beda, obiecuje. Problem w tym ze aparat nie ma pilota a uchwycenie super momentow przy tak aktywnych psiakach graniczy z cudem:lol:. Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tomcug, znalazlem jeszcze 3 nie eksploatowane zdjecia, wiec specjalnie dla Ciebie...:bigcool:Ja psow na rekach nie nosze, to jest incydent:evil_lol: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Elizo, tak sie zastanawiam...:p ...moze nie spiesz sie z umowa na Lilke...:p Bo wiesz...:p rozumiesz...:p do 40 kg. jeszcze troche zostalo...:lol: to moze te umowy jakos hurtem sie podpisze...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Andy B.;13903456[BAndy B.;13903456[B napisał(a):Czy ja marudze:roll: Nowe foty beda, obiecuje. Problem w tym ze aparat nie ma pilota a uchwycenie super momentow przy tak aktywnych psiakach graniczy z cudem:lol:. Bardzo przepraszam, ale nie o takie marudzenie mi chodziło. :oops: Miałam na myśli: Andy - nie ociągaj się i dawaj fotki. ;) Co ja na to poradzę, że tak bardzo lubię oglądać te Wasze podobizny? Po wejściu na ten wątek odchodzą ode mnie wszystkie "zmory" i depresje. :lol: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tomcug.... Skoro tak to przygotujemy dla Ciebie, i wszystkich fanow Figi "wampira" i Lilki "wilczura" cos specjalnego...:evil_lol: Juz nad tym pracujemy....:user: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mam nadzieje ze pojdzie latwiej niz ze zdjeciami.....:evil_lol: Tak wiec w imieniu moich najsypatyczniejszych suczek w woj. malopolskim ;) zapraszamy do klikniecia na ponizszy link (kurcze, nie wiem jak zrobic zeby to to bylo aktyne na forum ale pewnie dacie rade:) http://www.veoh.com/browse/videos/category/animals/watch/v196724828yw6y5YZ Jezeli znudzily Wam sie obrazki to zapraszamy na cos "co sie rusza":eviltong: Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nie jestem pewien czy moj poprzedni post jest zrozumialy:p Podany adres do filmiku jest w 100%ok, musicie go wpisac w wyszukiwarke:eviltong:. I napiszcie jak sie Wam to to podoba:evil_lol: Quote
Yana Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 super suczki, fajne fotki, czekam na więcej :-) Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nieźle rozrabiacie, zero dyscypliny i pewnie demolka w domu:evil_lol:. Fajnie mają te kobietki u Ciebie. Quote
Andy B. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kochana Ciociu, sama mowilas ze nalezy poddac sie naturalnym instynktom:evil_lol: i to robimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w naszej sforze tylko ja nie obgryzam naroznika wlasnej szuflady w segmencie i nie staram sie zjesc wlasnych skarpetek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts