Figafiga Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 w sobote biorę Żabcię na sesyjkę!!! Quote
mamanabank Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 najwyższa pora, bo ona ma bardzo kiepskie fotki, kompletnie nie do ogłoszeń... Quote
Romka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A moje "dynamiczne zdjecia w tym watku nie podobaja Wam się!Niemożliwe!Jak mówi Jamor są dowodem na to ,ze pies potrafi sie skupić a to bardzo wazne! Quote
Figafiga Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 no Żabcia skupiła sie porządnie na dwóch Twoich zdjęciach ha ha ha...ale tak naprawdę porządnie ;-) Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Żabcia jest przeciez podobna do Psotki więc trzeba mieć nadzieje,ze i nasza Żabcia znajdzie domek! Quote
Romka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dziś w ogóle nie widziałam Żabci tak duzo było róznych innych zajęć,ze pewnie nie mogłyśmy odnależć jej w boksach! Quote
Figafiga Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Za to jutro ciotka Figa weźmie ją na spacerek i sesyjkę....dostanie zasłuzona porcję miłości....wezmę może od razu z nią innego psa, żeby upiec 2 pieczenie na jednym ogniu.....może spod Kauflandu burka da się wyciągnąć i zrobić parę zdjęć....no i jeszcze szczekacza Reksa trzeba wziąść.... Quote
Figafiga Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Byłam, wzięłam, obfotografowałam z pomocą Grażynki. Żabcia jest niczym Psotka, z tą różnicą, że boi się panicznie wiązania np. do płotu...nie mogłam zrobić zdjęć, gdy ją uwiązałam. Grażynka przytrzymała małą. Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zabieram to jedno zdjęcie na łowicki Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Boże jak pięknie wyszła Zabula na zdjęciach,podobna do Psotuli,pewnie domek będzie za chwilę jak tylko trafi na wszystkie portale!Figa dobra robota! Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 wiem, że dobra...bo dla psiaków i tylko dla nich ;-) Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Figuś to może przerzuć te zdjęcia na pierwszą zamiast skupiającej się Żabki, mnie to co prawda nie przeszkadza, ale mam wrażenie, że innych może lekko zniechęcać, chyba, że wolicie inaczej Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dodam,ze na zdjęciach Figi wygląda jak księzniczka Zabula:lol: ja chciałam oddac"ludzki"wymiar naszej Żabuli!:evil_lol: Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 wróćcie się na stronę 6 dodałam 2 zdjęcia, zarówno na pierwszą przeniosłam...coś nie mogłam wczoraj wszystkich wyhostować Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przepiekna jest Żabka na Twoich zdjęciach! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='mamanabank']Przepiekna jest Żabka na Twoich zdjęciach![/QUOTE]No mowiłam przeciez,ze przepiekna!:p Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 dziekuję to tylko zasługa Żabci i Grażynki, bo Żabcia to się strasznie rusza i buziaki rozdaje Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oczywiście zasługa Zabci i Grazynki a krasnoludki robiły zdjęcia!:cool3: Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 no takie malutkie siedziały w Nikkorze, a potem wciskały przycisk w Nikonie, no i jeszcze odpowiednio kadrowały...no przecież jasne widać, że muszę być chwalona ha ha ha, bo się wypale i co będzie wtedy ;-) Quote
Recommended Posts