Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziewczyny Żabcia poszła dzis do domu!Bedzie mieszkac tuz pod Łowiczem.Państwo pożegnali swojego psa,który umarł ze starości i przyjechali po nowego psiaka do schroniska.Radosna Żabcia spodobała się im bardzo.Żabcia bedzie jedynym psiakiem w domu i bedzie miała do dyspozycji całe podwórko.Odwiedzimy Żabkę na pewno.Żabula nareszcie w domku.Wszystkiego dobrego w nowym domku,piesku. Quote
kajkoowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny Żabcia poszła dzis do domu!Bedzie mieszkac tuz pod Łowiczem.Państwo pożegnali swojego psa,który umarł ze starości i przyjechali po nowego psiaka do schroniska.Radosna Żabcia spodobała się im bardzo.Żabcia bedzie jedynym psiakiem w domu i bedzie miała do dyspozycji całe podwórko.Odwiedzimy Żabkę na pewno.Żabula nareszcie w domku.Wszystkiego dobrego w nowym domku,piesku. Strasznie się cieszę bo to bardzo sympatyczna i charakterystyczna sunia. Po akcji z Mysią trzeba dosyć szybko sprawdzić w jakich warunkach będzie żyłą! Quote
kajkoowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Romka napisał(a):Sprawdzimy Kaju,na pewno! To strasznie się cieszę Romciu :) Quote
Paula03 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ale się cieszę, Żabcia w domku! Wspaniale! Wspaniale! ;) Quote
Figafiga Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Super. Miejmy nadzieję, że znaleźli ją dobrzy ludzie :-) zmieniłam tytuł wątku Quote
bahlsa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 oczom nie wierzę! huraaa, nareszcie coś się ruszyło :) szczęścia Żabulko! Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 wiemy co u Żabci ?:) jakieś wieści z domku? jakieś przecieki ?:) Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wybieramy się na wizytę poadopcyjną ,nigdy nie ma czasu. Quote
kajkoowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 To z niecierpliwością czekam na jej wynik! I na zdjęcia! Quote
argusiowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 może telefon jakiś ?:) wiecie taka mała obawa czy u małej wszystko oki... Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Suczka ma domek blisko w Zielkowicach...nigdy nie ma czasu,zeby pojechać... Quote
Romka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Pojechałyśmy do Żabci...przeczytałam cały wątek,żeby zorientować się jaki charakter miała nasza suczka...bo jak przyjechałam to wydała mi się smutna i przestraszona.Ale jak przeczytałam cały wątek to widać ,ze wprawdzie suczka miała charakterek ale zawsze była trochę przestraszona i troszeczkę smutna i...ulżyło mi: Żabka najczęściej siedzi pod drzwiami,potrafi wejsć do środka i przy nas także to zrobiła...ze strachu,przed nami...podeszła do nas ,do bramy ale była przestraszona...poznawała mnie ale czuła się niepewnie. Quote
Romka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kiedy już weszłyśmy na podwórko,też była trochę przestraszona i siedziała w kwiatkach: Quote
Romka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Żabka wyróżnia szczególnie starszą panią z którą spędza większość czasu; Żabka dobrze wygląda,przytyła teraz linieje,sierść do wyczesania.Panicznie boi się burzy,z lęku gryzie drzwi.Domek dba o psiaka ale w sposób typowy dla wsi.Żabcia jest najedzona,ma budę ale nie może wchodzić do domu,jak już wejdzie to natychmiast musi wyjść na podwórko.Przypomniano o odrobaczeniu Żabki i o zakropleniu.Domek moim zdaniem dobrze byłoby jeszcze raz odwiedzić.Żabka wydaje się szczęśliwa.Po raz pierwszy pies nie oszalał z radości na nasz widok i wyraznie trzymał się opiekunów...to dobry znak.Być może nasza wizyta kojarzyła się Żabce ze schroniskiem...żaden pies nie zamieniłby dużego podwórka i spacerów na łąki na schronisko.;) Quote
Recommended Posts