Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i miała zaraz po Antosiu!Biegała z Kruczkiem i obydwoje przyglądali się z zainteresowaniem kotom schroniskowym.Grapanko było obowiązkowe a radość Żabuli z tego powodu niezwykła.

Posted

Zabci,chyba sie poprawiły warunki,biega teraz po duzym boksie.Ale Antos jest strasznie smutny i widac ,ze psinka juz zmęczona długim pobytem w schronisku.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Żabcia była razem z Antkiem i Kama na spacerku. Bardzo jej się podobało!

Do domku!

Bardzo! Bardzo!
Była strasznie zadowolona, a w zamian za to, że ją przytuliłam dostałam całusa!

Posted

Wysłałam link do wątku pani zainteresowanej suczką.Pan do którego wysłałam link nie odezwał się.Wczoraj kiedy przyjechałam po Kamę,siedziała razem z Antosiem i Żabula ,suczka wyskoczyła z boksu i pobiegła za mną w podskokach a potem czekała ,zeby ja pogłaskać.Psiaki dostały smakołyki i Żaba zapomniała,ze to nie po nia przyszłam.Kochana suczka,taka radosna i kontaktowa a domku nie widac!

Posted

Masz rację Romka, Żabcia się zmieniła. Te nasze wizyty dają bardzo dużo! Pamiętam jak na naszym spacerze Żabcia się bała i w ogóle, ale teraz jest już znacznie lepiej!

Posted

Bahlsa czy ogłoszenia Żabuli są jeszcze aktualne czy trzeba je odnawiać.Jeśli nie to czy mozemy mieć do Ciebie prośbe o odnowienie.Zabula tak bardzo zmieniła sie na korzyść,ze domku jej trzeba!