Romka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A u Żabci znów nie ma nikogo?Ale dziewvczyny mysla o tobie Żabciu tylko poszły do szkoły a reszta zajmuje się domem. Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No i miała zaraz po Antosiu!Biegała z Kruczkiem i obydwoje przyglądali się z zainteresowaniem kotom schroniskowym.Grapanko było obowiązkowe a radość Żabuli z tego powodu niezwykła. Quote
Paula03 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Żabula pewnie w sobotę na spacerek pójdzie! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zabci,chyba sie poprawiły warunki,biega teraz po duzym boksie.Ale Antos jest strasznie smutny i widac ,ze psinka juz zmęczona długim pobytem w schronisku. Quote
Romka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wczoraj pani pytała o Biankę ale chciała tez informacji o innych suczkach .,więc wysłałam pani także Zabkę,Śniezkę ,Korę i Kamę! Quote
mamanabank Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ostatnie boksy są duże ale psiaki się tam śmiertelnie nudzą, nic nie widać, nic nie słychać... Quote
Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Żabciu dzis tez wysłałam link do twojego wątku panu zainteresowanemu adopcja małej suczki. Quote
Romka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Kruczek juz w domku ,dla ciebie domek tez gdzieś jest Żabuniu! Quote
kajkoowa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Żabcia była razem z Antkiem i Kama na spacerku. Bardzo jej się podobało! Do domku! Quote
Paula03 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kaja10014 napisał(a):Żabcia była razem z Antkiem i Kama na spacerku. Bardzo jej się podobało! Do domku! Bardzo! Bardzo! Była strasznie zadowolona, a w zamian za to, że ją przytuliłam dostałam całusa! Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Wysłałam link do wątku pani zainteresowanej suczką.Pan do którego wysłałam link nie odezwał się.Wczoraj kiedy przyjechałam po Kamę,siedziała razem z Antosiem i Żabula ,suczka wyskoczyła z boksu i pobiegła za mną w podskokach a potem czekała ,zeby ja pogłaskać.Psiaki dostały smakołyki i Żaba zapomniała,ze to nie po nia przyszłam.Kochana suczka,taka radosna i kontaktowa a domku nie widac! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Śliczna mała jakie rezolutne spojrzenie ma na zdjęciach.Może wziąć,któreś do ogłoszeń? Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Zobaczcie jak zmieniła się Zabula o zimy.To zupełnie inny psiak!Na zdjęciach wiosennych az tryska radością. Quote
Paula03 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Masz rację Romka, Żabcia się zmieniła. Te nasze wizyty dają bardzo dużo! Pamiętam jak na naszym spacerze Żabcia się bała i w ogóle, ale teraz jest już znacznie lepiej! Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bahlsa czy ogłoszenia Żabuli są jeszcze aktualne czy trzeba je odnawiać.Jeśli nie to czy mozemy mieć do Ciebie prośbe o odnowienie.Zabula tak bardzo zmieniła sie na korzyść,ze domku jej trzeba! Quote
Recommended Posts