Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gąska Balbnka ogłoszona na ok. 80 serwisach.
Kontakt na mru
Mru odbierz maila i aktuwyj prosze ogłoszenia.
następny idzie Dexter.
Zostaja jeszcze 2 pakiety - moze tekst i zdjecia dostane i zrobie Luzaka?
I może ONka Rexa?
Powolutku podejmujecie decyzje, a w tym czasie wszytsko tak dramatycznie się zmienia, ze trzeba znow podejmowac kolejne i nigdy nie zamkne tego bazarku ogłoszeniowego...

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

możecie ;) ja mam 2 wolne pakiety po Dexterze, a jestem sumienna, choć mozolnie to idzie...
Ja się pochwalę, że już ponad 7 psiaczków ostatnio z moich ogloszen domki znalazło (o tylu wiem na 100%, a moze jeszcze jakieś?). Miejmy nadzieję, że i tym razem któremuś się poszczęści.
Nikt nie dzwonił w sprawie Diany?

Posted

nikt nie dzwonił :/ dziwne cholera, suka nieduża fajna... no ale moze jesduzo takich

Luzaka wysłałam, co jeszcze, golf beka, dajemy??? to naprawdę trwa już ze dwa miesiące!

Posted

to jest najdziwniejsze, że Diana miała mega dużo ogłoszeń raz i drugi takie pakiety jej robiłam i nic, a przecież ona jest taka śliczna, urokliwa, ma to coś w sobie, w tym spojrzeniu...

Posted

Może z tekstem jest coś nie tak?
Mru do kogo jest kontakt w ogloszeniach Luzaka?
Osoba ta npaewno będzie odbierać telefon, bo mówiłaś, ze ktoś kto go mial pilotować nie odbiera?

Zabiorę się za Luzaka może wieczorkiem

Posted

ok, ok ;)))
Aktywuj, akrywuj - już prawie 60 zrobiłam, jeszcze 20 ;)))
Ręka już mnie boli... ;D

Luzak na wieczór, bo zaraz do pracy...

EDIT. Ufff Dexter skończony... ;)

Posted

[quote name='BoUnTy']Ogłosiłam Luzaka... aktywuj... juz padam... 240 ogłoszeń w jeden dzień...[/QUOTE]
WOW... nawet ja jak miałam czas i robiłam dużo ogłoszeń, to nie dałam rady zrobić aż tylu w jeden dzień...

Posted

[quote name='Akrum']WOW... nawet ja jak miałam czas i robiłam dużo ogłoszeń, to nie dałam rady zrobić aż tylu w jeden dzień...[/QUOTE]
hihi zapłącone to trzeba zrealizować zamówienia. Czasu to ja nie mam w ogóle, ale coż ;>
Jak bede mieć czas to moze uda mi się jeszcze pomoc, tym czasem zapraszam na nowy bazarek ogłoszeniowy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189938-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-)-na-2-cele!-do-15.08[/url]

Proszę polecajcie, bo ruchu nie ma, a to na pieski z 2 schronisk, w tym z umieralni w sosnowcu. Tam pieniądze są bardzo potrzebne, bo psy masowo umierają...
Będe wdzięczna za reklame

Posted

aaah jeszcze jakies linki w spamie sie pochowaly :) ale tego! super :) o Dexa już 3 osoby dzwoniły... jednej pokazałam w końcu Pikusia, ale milczy :( pozostałe dwie są bardzo zainteresowane Dexterem i chcą go zobaczyć, podałam im adres lecznicy... wszystkie panie z Warszawy.

Posted

W sprawie Dexa to z moich ogłoszeń? ;D
Jesli tak do upychajcie co się uda. Hotel u megii1 tak cięgi moim ogłoszeniom wciagu ostatniego miesiaca wyadoptował 3 psiaki, w tym jednego co pół roku siedział...

W sumie mru każdy psiak ma +-70 ogłoszeń - także sporo ;)
Aod razu wiedziałam, żez Dexabędzie odzew...;)

Posted

Dexik poszedł, tylko nie wiem do końca do której z pań. ta, którą najbardziej podejrzewam nie odbiera telefonu (nie wiem, czy dzwoniła ze swojego...)

anyway, przyjechała po niego pani z corką. tamta pani właśnie mowiła, że jej córka ma 12 lat a drugie dziecko 5. bardzo jej się Dexik podobał i fajnie brzmiała... może pani Sylwia by więcej wiedziała?

golf, jak Rambo?

czy wiemy, co z giełdą?

Posted

[quote name='BoUnTy']
W sumie mru każdy psiak ma +-70 ogłoszeń - także sporo ;)
Aod razu wiedziałam, żez Dexabędzie odzew...;)[/QUOTE]
Ale się napracowałaś :-o Wspaniale, że psiaki są tak solidnie poogłaszane :loveu:

Posted

Co z giełda nie widomo jeszcze, bo wczoraj nie dotarłysmy. Rambo bezpieczny, doprowadza do szału Tarę....
Wczoraj w nocy przyjechał jakis pies ale go nie widziałm, własnie jadę..

Posted

dziś wraca Luzak :( dzis ma kastracje, niedługo powinien dotrzeć :(

potem zabieramy go do Beaty, chcoaiz kur... nie ma ani złotówki :(

Posted

założyłam wątek Luzakowi i proszę o pomoc....
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/190669-Pr%C3%B3bowano-go-utopi%C4%87.-niewidomy-Luzak-WRACA-Z-ADOPCJI-potrzebujemy-pomocy%21"]Próbowano go utopić. niewidomy Luzak WRACA Z ADOPCJI, potrzebujemy pomocy! [/URL] [/B]

Posted

jest, bo na 12:30 miał kastrację i go Pani Krystyna przywieźć miała. pewnie leżał po zabiegu a oni nie wiedzieli, że to ich (a w sumie nasz) pies.