golf Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='bounty']golf - ammounie zdecydowała, że ostatnie 3 zestawy mają bć na psiaki z lecznicy, także proszę o dosłanie psiaczków... ;) ja się pochwalę, ze być moze kroi się domek dla kolejnego psiaka z moich ogłoszeń - serce rośnie, gdy widze, że to odnosi rezultaty ;)[/quote] w takim razie gąska balbinka, dexter i fart :) Quote
beka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Na giełdzie zostały oddane Vigo, Lala do jednego faceta i Łyżew :( Dom znalazł Nowik (ten onek co wkleiłam jego zdjęcia), pan z ogłoszenia ode mnie, w levznicy jest seter irlandzki chyba pies, Generalnie mam dziś dól jak lej po bombie. Jest tez cudny kotek taki szary wiskasowy... Quote
mru Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 golf mi pisała te wspaniałe wieści :( nie wiem, co powiedziec przezd tymi psami całe zycie... to młode psy :( Łyżwa znałam najlepiej, był taki kochany i wesoły a teraz będzie pewnie cierpiał... a Vigo owczarek? roczny z jajkami? no i Lala :( ja nie wiem, my same nie damy z tym rady :( potrzebnych jest jeszcze kilka osób do pomocy przy robieniu zdjęć i ogłaszaniu :( tak to się nie da, ile my mozemy psów stad wyadoptować? :( jak normalne psy siedza w hotelach miesiacami? :( ja mam z stąd jeszczd dwa trudne psy pod swoja opieka :(. oni ciągle zalegają i nie widać domów :( masakra... ;( Quote
mru Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 golf mowiła, że nie. a to pół biedy. ale tylko pół generalnie, niewiele to zmienia Quote
Kociabanda2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ja tu ciągle zaglądam, ale nawet z ogłaszaniem nie bardzo jak mam pomóc teraz :( Miałam kilka miesięcy luzu to ogłaszałam, ale teraz nie da rady :oops: Quote
mru Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 potrzebny byłby ktoś z okolicy, kto móglby tam bywać, być na bieżąco... fizycznie nie jest miozliwe zajecie sie wszystkimi psami na raz :( mozemy skupic sie na jednym wybranym i wtedy czasem sie udaje - wczesniej lub później... ale pozostaje reszta.... Quote
mru Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 golf, beka - co jest najmniejszego w lecznicy teraz? jakieś takie do 10 kg psiaki... są? Pikuś jest... ale chyba za stary :/ w każdym razie szybko dajcie mi coś na maila - Dexter jest jeszcze? jakieś maluchy były? Quote
BoUnTy Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='golf']w takim razie gąska balbinka, dexter i fart :)[/QUOTE] Ogłosze jak wróće do domu czyli chyba pojutrze. Skoro Fart ma ogłoszenia, to jakiego innego psiaczka? Fatalna sytuacja z tą geiłdą, może ogłosze rudego koteczka - z jego ogłoszeń napewno bedzie duże zainteresowanie, i może uda się upchnąc inne koty? Quote
beka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Najmniejszy jest Dexter, takie 10 kilo własnie. Tak jest w lecznicy. Następna w kolejności jest Gąska, jakieś 15 kilo. Dziś jutro ma przyjechac ok 4-5 letni onek pies... Kociaki odchodza na wirusówkę.....2 juz odeszły, 2 chore Quote
beka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Rudy znalazł dom, chyba dobry, prosto z lecznicy. A wczoraj taki śliczny srebrno wiskasowy poszedł do domu. Quote
mru Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ten srebrny też być moze jakoś nieźle trafił? dobra, podeślę Dexa pani z Ursynowa... ;) Quote
tripti Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 mru ja mam jeszcze małe rude ok 9 kg, jakby nie dokonano wyboru to daj proszę znać. Quote
mru Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Luzak wraca z adopcji :( najgorsze jest to, że ta Iwona co się nim opiekowała, miała płacić za kastrację i jest odpowiedzialna za adopcję... nie odbiera telefonów :/ nic się nie da z ludźmi wynegocjować - Luzak uciekł z posesji i zagryzł rodowodowego yorka sąsiadów... super, ja nie mam gdzie go upchnąć :( w ten weekend przybyły nam dwa psy, jestem załamana :( Luzak się wykopuje z posesji, nie ważne czym się posesję zabezpiecza... płytki były kładzione i sobie poradził... no ale co ja mam z nim niby zrobić? Quote
mru Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='tripti']mru ja mam jeszcze małe rude ok 9 kg, jakby nie dokonano wyboru to daj proszę znać.[/QUOTE] podeślij mi opis i fotki na maila prosze: [email][email protected][/email] Quote
beka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 W lecznicy przybył nowy pies - w typie onka, fajny zrównoważony, ok 4 letni. Nazywa się oryginalnie Reks. [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/3004/dscf3848l.jpg[/IMG] [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/6479/dscf3838v.jpg[/IMG] Quote
mru Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 oby, bo Wilanek ma fajny dom... może i Rexowi się uda, chociaż kurde Wilanek miał o tyle szczescie, że był inwalidą... u nas najwiecej szczescia maja psy bez łap, pokiereszowane i stare... Quote
beka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No tak, teraz pamiętam. Obawiam sie że do soboty nie znajdzie super domu :(. Jest juz po kastracji, więc...:( Quote
mru Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 o matko... tak to faktycznie... na giełdę idealny... Quote
Recommended Posts