Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bounty']golf - ammounie zdecydowała, że ostatnie 3 zestawy mają bć na psiaki z lecznicy, także proszę o dosłanie psiaczków... ;)
ja się pochwalę, ze być moze kroi się domek dla kolejnego psiaka z moich ogłoszeń - serce rośnie, gdy widze, że to odnosi rezultaty ;)[/quote]

w takim razie gąska balbinka, dexter i fart :)

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na giełdzie zostały oddane Vigo, Lala do jednego faceta i Łyżew :(

Dom znalazł Nowik (ten onek co wkleiłam jego zdjęcia), pan z ogłoszenia ode mnie, w levznicy jest seter irlandzki chyba pies,

Generalnie mam dziś dól jak lej po bombie.
Jest tez cudny kotek taki szary wiskasowy...

Posted

golf mi pisała te wspaniałe wieści :( nie wiem, co powiedziec
przezd tymi psami całe zycie... to młode psy :( Łyżwa znałam najlepiej, był taki kochany i wesoły a teraz będzie pewnie cierpiał... a Vigo owczarek? roczny z jajkami? no i Lala :( ja nie wiem, my same nie damy z tym rady :( potrzebnych jest jeszcze kilka osób do pomocy przy robieniu zdjęć i ogłaszaniu :( tak to się nie da, ile my mozemy psów stad wyadoptować? :( jak normalne psy siedza w hotelach miesiacami? :( ja mam z stąd jeszczd dwa trudne psy pod swoja opieka :(. oni ciągle zalegają i nie widać domów :( masakra... ;(

Posted

potrzebny byłby ktoś z okolicy, kto móglby tam bywać, być na bieżąco... fizycznie nie jest miozliwe zajecie sie wszystkimi psami na raz :( mozemy skupic sie na jednym wybranym i wtedy czasem sie udaje - wczesniej lub później... ale pozostaje reszta....

Posted

golf, beka - co jest najmniejszego w lecznicy teraz? jakieś takie do 10 kg psiaki... są? Pikuś jest... ale chyba za stary :/

w każdym razie szybko dajcie mi coś na maila - Dexter jest jeszcze? jakieś maluchy były?

Posted

[quote name='golf']w takim razie gąska balbinka, dexter i fart :)[/QUOTE]

Ogłosze jak wróće do domu czyli chyba pojutrze.
Skoro Fart ma ogłoszenia, to jakiego innego psiaczka?
Fatalna sytuacja z tą geiłdą, może ogłosze rudego koteczka - z jego ogłoszeń napewno bedzie duże zainteresowanie, i może uda się upchnąc inne koty?

Posted

Najmniejszy jest Dexter, takie 10 kilo własnie. Tak jest w lecznicy. Następna w kolejności jest Gąska, jakieś 15 kilo.

Dziś jutro ma przyjechac ok 4-5 letni onek pies...

Kociaki odchodza na wirusówkę.....2 juz odeszły, 2 chore

Posted

Luzak wraca z adopcji :( najgorsze jest to, że ta Iwona co się nim opiekowała, miała płacić za kastrację i jest odpowiedzialna za adopcję... nie odbiera telefonów :/

nic się nie da z ludźmi wynegocjować - Luzak uciekł z posesji i zagryzł rodowodowego yorka sąsiadów... super, ja nie mam gdzie go upchnąć :( w ten weekend przybyły nam dwa psy, jestem załamana :(

Luzak się wykopuje z posesji, nie ważne czym się posesję zabezpiecza... płytki były kładzione i sobie poradził... no ale co ja mam z nim niby zrobić?

Posted

W lecznicy przybył nowy pies - w typie onka, fajny zrównoważony, ok 4 letni.
Nazywa się oryginalnie Reks.

[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/3004/dscf3848l.jpg[/IMG]

[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/6479/dscf3838v.jpg[/IMG]

Posted

oby, bo Wilanek ma fajny dom... może i Rexowi się uda, chociaż kurde Wilanek miał o tyle szczescie, że był inwalidą... u nas najwiecej szczescia maja psy bez łap, pokiereszowane i stare...