mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 a skad ten pan? sprawdzamy jutro dom dla laba w centrum, moze podjedziemy do pana? Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 oh daleko :( poszukam kogoś z Otwocka np... można zrobić tak, że umowimy sie z tym panem w lecznicy w sobote i pan ew weźmie sukę a sprawdzi się potem... wiem, że to ryzyko ale zawsze jest ryzyko, a suka na gielde pojedzie na bank :/ Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 mam jedną osobę z Otwocka, napisałam do niej :) Quote
beka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Suka husky ma cieczkę wiec małe szanse żeby pojechała na giełdę. przynajmniej tak mi się wydaje. Laba trzeba by wyda pprzed weekendem. A Pongo jak otworzyłam bagażnik (mam kombi) to wskoczł do samochodu, położył się i był bardzo grzeczny. Na działce te.z. Koleżanka wyskoczyła na niego z zębiskami ale on nic, zachował zimna krew. A potem znazł piłke i zaczął się nia bawic, podrzucac uciekac z nią.. Super pies, ktoś bedzie miał z niego pocieche. Na smyczy tez ładnie chodzi. Quote
Plicha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Prosze nie pozwolcie tej suni dac na gielde! Ktos ja od razu wezmie bo ladna, a jak trafi na lancuch? Trzeba sprawdzic ten domek koniecznie! A nie beda jej sterylizowac przed oddaniem? Quote
NiJaSe Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 domek wstepna weryfikacje przeszedl , no ale ja juz pisalam co innego tek co innego na zywca kuuuurdeeee a nie da sie np.zarezerwoac suni ?? jest taka opcja ?? Quote
Plicha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No chyba przez tydzien to ją przetrzymaja jeśli będą wiedzieć że jest chętny domek. A co to za ludzie? Quote
NiJaSe Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 z okolic Otwocka , pan jest policjantem , wykazal sie wiedza o huskich , mieszkaja w domku ,sunia oczywiscie byla w domu a nie na zewnatrz. Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 skoro ma cieczkę to nie weźmie jej (mam nadzieję!!!), ale dom postaramy się sprawdzić szybciutko i tak... ze sterylizacja to jest tak, ze oni teraz nie maja czasu sterylizować bezdomnych, ale na pewno mogą wysterylizować jak dom ją dowiezie za jakiś czas nie powinni tez w cieczce wydać do domu tej suki... zarezerwować tak srednio mogę... zalezy kogo pytam :P i zalezy o jakiego psa chodzi, bo jesli o mlodego zdrowego to jak ktos go wczesniej zechce to wydadza, bo to zawsze miejsce dla nich... Quote
Plicha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No tak ale niech ktos go wezmie kto chce huskiego adoptowac a nie na gieldzie bo wpadnie w oko i na lancuch a potem jeszcze wyrzuca bo podworka nie pilnuje i nie szczeka :( mam nadzieje ze uda sie jutro ten domek sprawdzic. Quote
Plicha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A czy bylo sprawdzane czy sunia nie ma czipa? Bo moze ma i moznaby wlascicieli odnalezc. Ona wyglada na bardzo zadbana i moze ktos po niej placze teraz :( Quote
NiJaSe Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 no tak haszczak nie powinien trafiac do byle kogo :/..... platalam sie po necie i szukalam czy ktos nie szuka podobnej suni , ale nie wpadla mi taka w oko :( Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 ja ja oczywiście zgłosiłam Korze i na zaginione wrzuciłam (już chyba pisałam, wybaczcie, mam troche ostatnio problemy z polaczeniem pomiedzy synapsami;)) Quote
Plicha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tez szukalam w necie i nic :( ale mogla sie dopiero co zgubic :( gdyby miala kilka dni mozna by ja pooglaszac, moze by sie znalazl wlasciciel. A gdzie zostala znaleziona i czy miala jakas obrozę? Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 co do obroży nie wiem, ale ta co ma na sobie to wygląda mi na znajomą - czyli mogła nie mieć już kilka dni jest tam ta suka, niestety nie wiem ile - mniej niż tydzień na pewno Quote
Kora Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='mru']juz wysłałam i wstawilam na zaginione - może Kora ją pozna![/QUOTE] I tak jakos czuje ze to ta szukana z Zalesia u mnie masz namiary na wlascicielke. Quote
tripti Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 tu też jest np Piaseczno: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginela-suczka-Husky-Syberian-W0QQAdIdZ185060739[/URL] Quote
Kora Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie zeby wytykac, ale to zupelnie inna sunia, umaszczenie oczy. Quote
MORETA/KEYA Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mi się wydaje że te ogłoszenie na Gumtree to jest właśnie o tej suni Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 to nie ta [URL="http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginela-suczka-Husky-Syberian-W0QQAdIdZ185060739"]http://warszawa.gumtree.p...QAdIdZ185060739[/URL] ani nie ta [URL="http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginela-suczka-Husky-W0QQAdIdZ188362741"]http://warszawa.gumtree.p...QAdIdZ188362741[/URL] Quote
beka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Husky była złapana koło Orzeszyna (Chojnów, orzeszyn..)może by parę papierowych ogłoszeń zrobic? Quote
Kora Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dlatego podalam namiary na szukana sunie bo staram sie zapisywac te miejsca w ktorych okolicach psa zgubiono. Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 tamta suka juz się znalazła :( to nie "nasza" :( Quote
Recommended Posts