beka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mru a kiedy tam bedziesz? ja mam rzut beretem do lecznicy, mozemy się spotkac z kednego kojca zew psom mogę zrobic zdjecia bo wiem gdzie to jest, drugi nie wiem. Poza tym mam interes ;). Twój tz zajmuje szkoleniem czy coś takiego? mam bardzo wystraszoną onkę... moze byście rzucili na nia okiem? Quote
beka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ten pies poszedł?? [IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/Anda/klon/12122009225.jpg[/IMG] Piękny, widziałm go na spacerze z p. Beata. Bardzo mi się podobał. Nawet myślałam czy go nie wziąc do siebie (czasem tak robię;), ale mam cztery tymczasy.. absolutny brak miejsca Quote
mru Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 tak, poszedł do jakiegoś Gienka na giełdzie :( fajny był, bo taki dzieciak :) i miły bardzo, do ludzi kochany my będziemy w lecznicy najprawdopodobniej w sobotę, to możesz przyjść :) jak masz dobry aparat to weź :eviltong: porobimy foty tym psom, które jeszcze nie mają no i podejdziemy do Ciebie zobaczyć sukę wystraszoną ;) Quote
mru Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Klonika widziałaś, a tego widziałaś? ;) [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/174435-NIEWIDOMY-sznaucer-olbrzym-do-uA-pienia-nie-ZBIERAMY-NA-HOTEL?p=13573035#post13573035"]NIEWIDOMY sznaucer olbrzym. do uśpienia? nie! ZBIERAMY NA HOTEL! [/URL][/B] Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 załozyłam Starowi wątek, bo już nie wiem co robić... [CENTER][SIZE=4][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/175722-pomocy-dla-tego-3kg-A-LEPEGO-STARUSZKA-on-NIE-MA-SZANS-na-adopcjAE?p=13702113"]pomocy dla tego 3kg niemal ŚLEPEGO STARUSZKA! :( on NIE MA SZANS na adopcję...[/URL][/B][/SIZE] [LEFT]jesli znacie jakichś miłośników takich maleństw to proszę, wyślijcie im link! [/LEFT] [/CENTER] [B] [/B] Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak bedziecie miec mozliwosc, to dajcie info o tym starszym onku. Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 spróbuję się wszystkiego dowiedzieć :) Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 bede miała fotę karty ONka, wszystkiego się dowiemy! napiszę wieczorem! Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mru, zamawiam banerek lecznicowy - trzeba "rozrzucić" ten wątek. Quote
koosiek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mogę pomóc w ogłoszeniach. To to czarne szorstkowłose jest cudne, jakbyście mieli jakieś ładniejsze fotki i trochę info, to podrzuć, w piątek mam czas to poogłaszam szorściaka :) Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 oh, koosiek, to jest Nova :) słodka sunia, nowa ;) podobno spokojna tylko do piatku nie będę miała zdjęć :( raczej w sobotę... Quote
asiamm Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malibo prosiła mnie o bannerek więc proszę ;) [url=http://www.dogomania.pl/threads/175602-bezdomne-psiaki-z-lecznicy-w-Konstancinie-BARDZO-PILNIE-szukajAE-domA-w][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/1255/psiakizleczn.jpg[/IMG][/URL] Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Asiu kochana! Podziękował! Jesteś wielka:) Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 dzieki :) mam foty jeszcze 4 psów, wrzucę wieczorem lub w nocy co do ONka - ma 10-12 lat nawet nie napisali na karcie jaka płeć :/ a TZ był w kojcach innych, tych dalszych poza lecznicą i nie było kogo zapytać ale chyba facet przywieziono go 14 grudnia z Gołkowa (Pod Bateriami) Quote
Cantadorra Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Biedny ten starszy onek. Nawet nie ma za wiele info o nim. Taki bezimienny. Co sie dalej z nim stanie? :( Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 nie wiem, Cantadorra... :( będę w weekend tam to wypytam spróbuję też zrobic mu zdjęcia. jak TZ zapytał o niego to ta pani z recepcji machnęła ręką i powiedziała - proszę pana, to dopiero początek... teraz święta, nowy rok... na razie go nie uśpili - to chyba dobrze... ale co z nim będzie? dla nich jest nieadopcyjny w sumie pewnie na razie czeka na byłego właściciela... Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [B]dobre wieści[/B] są takie (bo [B]SĄ [/B]jakieś w ogóle hehe), że[B] Kozik już nie ma jajek i szykuje się do nowego domu[/B] ;) pewnie będzie miał na imię teraz KLOPS :eviltong: (fuj! - no chyba, że to taki wege klops:cool3:) generalnie zostanie w rodzinie :) Quote
beka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No tak ogólnie cięzka sytuacja z taki starymi psami. ALe jeśli w lecznicy nie bedzie miejca to psy które zostana zgłoszone do zabrania /odłowienia moga nie zosta zabrane bo nie bedzie gdzie :( Quote
mru Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 generalnie to oni nie odławiają psów. jedynie z wypadków. no bo właśnie miejsc nie ma... i kasy (bo bogata gmina daje na psy jakieś ochłapy tylko oczywiście) i to są np. tylko psy z piaseczna z konstancina nie przywożą, bo taki konstancin wcale nie daje Quote
Cantadorra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Czyli wychodzi na to, ze jak wlasciciel sie nie znajdzie, to uspia tego starszego psa, tak? RAtowali, zeby uspic? Nie rozumiem. A co z nim sie w ogole dzieje? Taki stary, ze juz nie ma szans na zycie? Po wypadku? Dowiedz sie kochana mru, jak możesz. Quote
mru Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 dowiem się, dowiem! bo aż sama się zastanawiam. zaraz Ci jeszcze pw napiszę Quote
mru Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 robie porządek na 1wszej stronie dorzucę kilka psów i zdjęcia nowych. aha, przeuroczy staffik z gipsem na nóżce poszedł dom hodowcy staffików... mam tylko nadzieje, ze nie będzie służył do rozmnażania. Quote
Recommended Posts