zdrojka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Uhhh, te duble to jest ostatnio zmora dogo. Bardzo proszę, sama przyjemność :) Jeśli Wam się podobają - dodajcie na wątkach, może ktoś skorzysta... Wiele więcej nie pomogę, ale może choć tak dam radę... Quote
mru Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 dodałam wszystko, gdzie trzeba :) na 1 stronę tu i na wątki oddzielne! bardzo dziekuję! może więcej ludzi zauważy nasze psiaki... :):):) Quote
figa33 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 BIANKA1 z Wrocławia , napisze do niej , co prawda rzadko teraz bywa na dogo , ale może podda jakiś pomysł transport do samego Wrocławia czy w okolice? Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 figa, transport za Wrocław :( 150 km za... niedaleko Lubania. Nemi! dzięki Twoim ogłoszeniom (chyba Twoim, bo ja tylko jedno zrobiłam!) dziś dzwoniła pani z Warszawy po... MROCZKĘ! sprawdzimy dom i mam nadzieję, że to będzie TO... :):):) nie wierzę... no nie wierzę! Quote
Nemi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='mru'] dziś dzwoniła pani z Warszawy po... MROCZKĘ! sprawdzimy dom i mam nadzieję, że to będzie TO... :):):) nie wierzę... no nie wierzę![/QUOTE] Mam nadzieję, że to będzie TO. Trzymam kciuki !!! Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 hmm dziwne, widze ze Nemi cos napisała (na liście wątków) a nie ma tego tu :( Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 o teraz widzę :) gos podejdzie sprawdzić domek na dniach - być może nawet dziś... :) Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dziś wizyta :) kochana gos! trzymajcie kciuki! Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dziś wizyta :) kochana gos! trzymajcie kciuki! Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 w międzyczasie wieści o Colinku :) [QUOTE]Witam serdecznie! :) Colin czuje się świetnie, my z nim również. Nie ma już problemu z siusianiem, nauczył się, wychodzimy z nim często, strasznie wariuje na śniegu, zaczął szczekać jak ktoś obcy przyjdzie do domu, ale na dworzu jest łagodny, chce się bawić z innymi pieskami. Lubi wszystko podgryzać w mieszkaniu ale kupujemy mu suszone uszy, ogony wiec ma zajęcie. Pozdrawiamy Monika i Sławek[/QUOTE] Quote
mru Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 słuchajcie, [B]gos[/B] odwiedziła domek dla Mroczki i oczywiście mamy zielone światło :) Państwo przyjadą po Mroczkę w niedzielę! :D:D:D Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 zrobilam alegratki wszystkim psiakom. Quote
koosiek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 O, jak fajnie z Mroczką :) A co z Wilankiem? Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 nic :( cisza a nie - dzwonił jakiś buc wczoraj Tomaszów, chce psa na zewnatrz ale jak usłyszał o wizycie i umowie to powiedział, że się zastanowi nie rozumiem ciszy w sprawie Wilanka :/ ciszy w sprawie mojego Hena też nie :loveu: [url]http://www.fotoshare.pl/upload/1214.JPG[/url] Quote
Kociabanda2 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='mru']słuchajcie, [B]gos[/B] odwiedziła domek dla Mroczki i oczywiście mamy zielone światło :) Państwo przyjadą po Mroczkę w niedzielę! :D:D:D[/QUOTE] super!! :) Mru! A Wilamek? Czyli wujostwo mojej sąsiadki też się jeszcze nie odezwało w sprawie Wilamka...?? :( Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 nie wiem, Kocia a skąd oni są? no o Wilanka dzwonił tylko ten pan z Tomaszowa chciał psa na zewnątrz, ale chyba sie przeraził umową i wiyztą Quote
Kociabanda2 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 to raczej nie oni, bo sąsiadów informowałam o umowie i wizycie. Poza tym oni chcieli psa do domu z ogrodem, a nie całkiem na zewnątrz. Ja nie wiem skąd oni są, ale nie z warszawy. Nie rozmawiałam z nimi osobiście tylko z sąsiadką. Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 no podejrzewam, że to nie oni :) mysle, ze ludzie nie dzwonią po Wilanka przez tę nogę :/ ale jak Wilanek zostanie wyleczony to na giełdzie pójdzie od ręki! on już powinien być w domu... chyba przestanę pisać o tym złamaniu. Już tego złamania wcale nie ma :/ Quote
koosiek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 W takim razie zmienię tekst w ogłoszeniach. I może poodświeżam je. Quote
mru Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [CENTER][B][SIZE=3]Proszę, zajrzyjcie do Rudolfka...[/SIZE][/B] [URL="http://tiny.pl/hm54f"][IMG]http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/Anda/rednose/DSC00187av-1.png[/IMG][/URL] biedny Rudolf ma słabe wyniki morfologii :-( zarówno jego[SIZE=4][B] nerki jak i wątroba są w bardzo słabym stanie[/B][/SIZE] :-( można to spowalniać, ale nie da się tego wyleczyć wiadomo... starość :-( [B][SIZE=4]on potrzebuje domu [/SIZE][/B]:-( [B]stałego lub tymczasowego[/B] [/CENTER] Quote
mru Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 wczoraj [B]Rudolf[/B] pojechał na DT :) i stał się Idolem :p [CENTER][SIZE=4]niestety nadal bardzo potrzebuje [B]WSPARCIA[/B] Rudolf wymaga [B]leczenia[/B] i [B]specjalistycznej karmy na nerkowców[/B]![/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/178530-Rudolf-w-DT-nerki-i-wAE-troba-w-zA-ym-stanie-potrzebne-WSPARCIE-na-leczenie-i-karmAE?p=13997065&viewfull=1#post13997065[/url] [LEFT]Dziś do domu jedzie [B]Morus[/B] :) do Wrocławia dojedzie późnym wieczorem :cool3: W niedzielę ma przyjechać pani po [B]Mroczkę[/B] :):):) [/LEFT] [/CENTER] Quote
Recommended Posts