Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, zerknijcie na kolejny "domowy tymczas" z dogo:angryy:
Ja się załamałam, jeśli ktokolwiek ma tam psa to niech da znać. Tutaj zdjęcia, nie mogę wyjść z szoku:shake:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu/page10[/URL]

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inga.mm']
Proszę o decyzję, bo mam zgłoszenia spoza dogo. I muszę coś odpowiedzieć.[/QUOTE]

inga.mm:loveu: dzieki wielkie.Wlasnie skonczylam rozmowe z DT potencjalnym DS narajonym przez mikropsy/Madallene:loveu:
Do 22 Pchelka opusci schron i pojedzie z nowa opiekunka.

Dzieki Ci jeszcze raz za oferte(mega atrakcyjna) Pcheleczka na pewno przesyla Ci buziaka, i nie zapominaj o nas!

Posted

Super, niech jej się tam szczęści, bo wygląda na cudowne stworzenie.
Właśnie złożyłam ofertę dla pudliczki spod Torunia, o której napisała equus.
Pojechałabym do tego "tymczasu" i podpaliła budę razem z babą.

Posted

[quote name='inga.mm']Super, niech jej się tam szczęści, bo wygląda na cudowne stworzenie.
Właśnie złożyłam ofertę dla pudliczki spod Torunia, o której napisała equus.
Pojechałabym do tego "tymczasu" i podpaliła budę razem z babą.[/QUOTE]

widzialam fotki....

Posted

Super, cieszę się że choć Pchełce się poszczęściło! Inga dzięki za ofertę, ja jestem jak najbardziej za - zobaczymy co napisze sponsorka Dudzi - ja się w razie co dorzucę do transportu. Dzięki Dziewczyny że w ogóle tam wpadłyście. Ja jestem cały czas w ciężkim szoku bo tak się cieszyłam, ze ta stara pudliczka znalazła sponsora i została zabrana na dt...

Posted

[quote name='malagos']Golf, co to znaczy, ze Pchełka opusci schronisko "do 22" ... czy do godz. 22 dzis?[/QUOTE]

Tak Małgoś do 22 dziś. A ja czekam na odpowiedz od potencjalnego DS dla niej bądź drugiej malizny ;)

Posted

[quote name='karolina_g_k']Tak Małgoś do 22 dziś. A ja czekam na odpowiedz od potencjalnego DS dla niej bądź drugiej malizny ;)[/QUOTE]

tak ,juz jestem w domu,a sunia w drodze.
Pchelka mega wystraszona pojechala na kolanach Pancia do DT.I mam nadzieje ze to nie bedzie dla niej DS, bo Pchelka powinna szybko znalezc domek, a DT fajny wiec bylaby kolejka :)
czekam na relacje.

dzieki karolina_g_k :) no i czekamy na dobre wiesci :)

Posted

Marlej moglby pojechac do DT.
W schronie nie ma miejsca, spanielek potrzebuje czlowieka.
Zagladalam dzis do niego.Nie jest wycofany, wiec tym bardziej ma potencjal na fajny dom.

[URL=http://img843.imageshack.us/i/50367876.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/6749/50367876.jpg[/IMG][/URL]

jest juz doprowadzony do jako takiego porzadku, wiec zrobie mu nowe foty.

Posted

golf. Dla Pchełki lepiej byłoby, gdyby okazało się dsem, bo już wystarczy jej stresów.

I proszę Cię, na noc nie zamieszczaj takich dramatycznych zdjęć. podobno Marley już podobny jest do spaniela, bo nieco ostrzyżony.
Poprosze o fotkę new style

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Bardzo dziękuję za info o Marleyu.

Mam nadzieję, że uda się znaleźć tymczas dla niego, biedak już się sporo nacierpiał w swoim życiu. :kciuki: :kciuki:[/QUOTE]

ja tez na to licze :)

Posted

[quote name='Akrum']a co z Muszką?
też się dla niej jakiś DT szykuje??[/QUOTE]

dla Muszki poki co nic nie ma....
we wtorek prawdopodobnie bedzie miala sterylke.

Pchelka lata po stolach i urzeduje na oparciu od kanapy.Dopomina sie tez popiskiwaniem glaskow, kiedy opiekunowie zajmuja sie jakims innym zwierzem ,a nie ją.
O zadnej agresji nie ma mowy.

Posted

[quote name='koosiek']A ja mam pytanie, które psiaki są zagrożone najbliższą giełdą?[/QUOTE]

tego nikt nie wie.
Jarzabek, Dropek,Baszka,Ares-Rudy.
Korze once znow sie uda bo ma cieczke czy cos tam znowu i nie mogli ja wysterylizowac.

Posted

[quote name='inga.mm']która to Muszka?[/QUOTE]

to jest Muszka.We wt bedzie miala sterylke.

[URL=http://img854.imageshack.us/i/muszka4.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/3274/muszka4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

hotelik u mnie?
Warunki jak zawsze: 7 zetów/dzień + karma i leczenie, pies przyjazny do psów i kotów, bez chorób zakaźnych, no i szukanie super domu dla hotelowicza.

Posted

[quote name='inga.mm']hotelik u mnie?
Warunki jak zawsze: 7 zetów/dzień + karma i leczenie, pies przyjazny do psów i kotów, bez chorób zakaźnych, no i szukanie super domu dla hotelowicza.[/QUOTE]

takie malutkie psy znajduje domy tymczasowe za ktore nie trzeba placic. to kwestia kilku dni tak jak w przypadku pchelki

Posted

[B]watek sunieczek
Pchelki i Muszki[/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204804-dwie-mikrosunie.jedna-w-dt-druga-b%C5%82aga-o-szanse.DT-DS-na-cito!!?p=16565233#post16565233[/url]

Posted

dziewczyny, nie wkładam kija w mrowisko, ale wytłumaczcie mi tak pokrótce, czy te psiaki są przetrzymywane w schronisku czy w weterynarii i czy taki handel psami na giełdzie jest w porządku? pierwszy raz spotykam się z takim sposobem oczyszczania boksów przez schron. U nas była b. głośna sprawa usypiania przez weta starych i schorowanych psów w przepełnionym schronie-zakończone śledztwem prokuratorskim.

Posted

[quote name='docha']dziewczyny, nie wkładam kija w mrowisko, ale wytłumaczcie mi tak pokrótce, czy te psiaki są przetrzymywane w schronisku czy w weterynarii i czy taki handel psami na giełdzie jest w porządku? pierwszy raz spotykam się z takim sposobem oczyszczania boksów przez schron. U nas była b. głośna sprawa usypiania przez weta starych i schorowanych psów w przepełnionym schronie-zakończone śledztwem prokuratorskim.[/QUOTE]

zajrzyj na pierwsza strone watku.Tam jest wszystko napisane.
Psy nie sa sprzedawane tylko oddawane za darmo.
Schron to nasza nomenklatura, to jest przytulisko dla psow z interwencji i po wypadkach z gminy.