Equus Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dziewczyny, zerknijcie na kolejny "domowy tymczas" z dogo:angryy: Ja się załamałam, jeśli ktokolwiek ma tam psa to niech da znać. Tutaj zdjęcia, nie mogę wyjść z szoku:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu/page10[/URL] Quote
golf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='inga.mm'] Proszę o decyzję, bo mam zgłoszenia spoza dogo. I muszę coś odpowiedzieć.[/QUOTE] inga.mm:loveu: dzieki wielkie.Wlasnie skonczylam rozmowe z DT potencjalnym DS narajonym przez mikropsy/Madallene:loveu: Do 22 Pchelka opusci schron i pojedzie z nowa opiekunka. Dzieki Ci jeszcze raz za oferte(mega atrakcyjna) Pcheleczka na pewno przesyla Ci buziaka, i nie zapominaj o nas! Quote
inga.mm Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Super, niech jej się tam szczęści, bo wygląda na cudowne stworzenie. Właśnie złożyłam ofertę dla pudliczki spod Torunia, o której napisała equus. Pojechałabym do tego "tymczasu" i podpaliła budę razem z babą. Quote
golf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='inga.mm']Super, niech jej się tam szczęści, bo wygląda na cudowne stworzenie. Właśnie złożyłam ofertę dla pudliczki spod Torunia, o której napisała equus. Pojechałabym do tego "tymczasu" i podpaliła budę razem z babą.[/QUOTE] widzialam fotki.... Quote
malagos Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Golf, co to znaczy, ze Pchełka opusci schronisko "do 22" ... czy do godz. 22 dzis? Quote
Equus Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Super, cieszę się że choć Pchełce się poszczęściło! Inga dzięki za ofertę, ja jestem jak najbardziej za - zobaczymy co napisze sponsorka Dudzi - ja się w razie co dorzucę do transportu. Dzięki Dziewczyny że w ogóle tam wpadłyście. Ja jestem cały czas w ciężkim szoku bo tak się cieszyłam, ze ta stara pudliczka znalazła sponsora i została zabrana na dt... Quote
karolina_g_k Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='malagos']Golf, co to znaczy, ze Pchełka opusci schronisko "do 22" ... czy do godz. 22 dzis?[/QUOTE] Tak Małgoś do 22 dziś. A ja czekam na odpowiedz od potencjalnego DS dla niej bądź drugiej malizny ;) Quote
golf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='karolina_g_k']Tak Małgoś do 22 dziś. A ja czekam na odpowiedz od potencjalnego DS dla niej bądź drugiej malizny ;)[/QUOTE] tak ,juz jestem w domu,a sunia w drodze. Pchelka mega wystraszona pojechala na kolanach Pancia do DT.I mam nadzieje ze to nie bedzie dla niej DS, bo Pchelka powinna szybko znalezc domek, a DT fajny wiec bylaby kolejka :) czekam na relacje. dzieki karolina_g_k :) no i czekamy na dobre wiesci :) Quote
golf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marlej moglby pojechac do DT. W schronie nie ma miejsca, spanielek potrzebuje czlowieka. Zagladalam dzis do niego.Nie jest wycofany, wiec tym bardziej ma potencjal na fajny dom. [URL=http://img843.imageshack.us/i/50367876.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/6749/50367876.jpg[/IMG][/URL] jest juz doprowadzony do jako takiego porzadku, wiec zrobie mu nowe foty. Quote
inga.mm Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 golf. Dla Pchełki lepiej byłoby, gdyby okazało się dsem, bo już wystarczy jej stresów. I proszę Cię, na noc nie zamieszczaj takich dramatycznych zdjęć. podobno Marley już podobny jest do spaniela, bo nieco ostrzyżony. Poprosze o fotkę new style Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bardzo dziękuję za info o Marleyu. Mam nadzieję, że uda się znaleźć tymczas dla niego, biedak już się sporo nacierpiał w swoim życiu. :kciuki: :kciuki: Quote
Akrum Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 a co z Muszką? też się dla niej jakiś DT szykuje?? Quote
koosiek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 A ja mam pytanie, które psiaki są zagrożone najbliższą giełdą? Quote
malagos Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Akrum']a co z Muszką? no własnie?......Ona też jest malutka i śliczna. Quote
golf Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Bardzo dziękuję za info o Marleyu. Mam nadzieję, że uda się znaleźć tymczas dla niego, biedak już się sporo nacierpiał w swoim życiu. :kciuki: :kciuki:[/QUOTE] ja tez na to licze :) Quote
golf Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Akrum']a co z Muszką? też się dla niej jakiś DT szykuje??[/QUOTE] dla Muszki poki co nic nie ma.... we wtorek prawdopodobnie bedzie miala sterylke. Pchelka lata po stolach i urzeduje na oparciu od kanapy.Dopomina sie tez popiskiwaniem glaskow, kiedy opiekunowie zajmuja sie jakims innym zwierzem ,a nie ją. O zadnej agresji nie ma mowy. Quote
golf Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='koosiek']A ja mam pytanie, które psiaki są zagrożone najbliższą giełdą?[/QUOTE] tego nikt nie wie. Jarzabek, Dropek,Baszka,Ares-Rudy. Korze once znow sie uda bo ma cieczke czy cos tam znowu i nie mogli ja wysterylizowac. Quote
golf Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='inga.mm']która to Muszka?[/QUOTE] to jest Muszka.We wt bedzie miala sterylke. [URL=http://img854.imageshack.us/i/muszka4.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/3274/muszka4.jpg[/IMG][/URL] Quote
inga.mm Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 hotelik u mnie? Warunki jak zawsze: 7 zetów/dzień + karma i leczenie, pies przyjazny do psów i kotów, bez chorób zakaźnych, no i szukanie super domu dla hotelowicza. Quote
Rewelacja Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='inga.mm']hotelik u mnie? Warunki jak zawsze: 7 zetów/dzień + karma i leczenie, pies przyjazny do psów i kotów, bez chorób zakaźnych, no i szukanie super domu dla hotelowicza.[/QUOTE] takie malutkie psy znajduje domy tymczasowe za ktore nie trzeba placic. to kwestia kilku dni tak jak w przypadku pchelki Quote
inga.mm Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 życzę jej tego, ale jeśli miałaby iść na poniewierkę, to zapraszam do mnie Quote
golf Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [B]watek sunieczek Pchelki i Muszki[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/204804-dwie-mikrosunie.jedna-w-dt-druga-b%C5%82aga-o-szanse.DT-DS-na-cito!!?p=16565233#post16565233[/url] Quote
docha Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dziewczyny, nie wkładam kija w mrowisko, ale wytłumaczcie mi tak pokrótce, czy te psiaki są przetrzymywane w schronisku czy w weterynarii i czy taki handel psami na giełdzie jest w porządku? pierwszy raz spotykam się z takim sposobem oczyszczania boksów przez schron. U nas była b. głośna sprawa usypiania przez weta starych i schorowanych psów w przepełnionym schronie-zakończone śledztwem prokuratorskim. Quote
golf Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='docha']dziewczyny, nie wkładam kija w mrowisko, ale wytłumaczcie mi tak pokrótce, czy te psiaki są przetrzymywane w schronisku czy w weterynarii i czy taki handel psami na giełdzie jest w porządku? pierwszy raz spotykam się z takim sposobem oczyszczania boksów przez schron. U nas była b. głośna sprawa usypiania przez weta starych i schorowanych psów w przepełnionym schronie-zakończone śledztwem prokuratorskim.[/QUOTE] zajrzyj na pierwsza strone watku.Tam jest wszystko napisane. Psy nie sa sprzedawane tylko oddawane za darmo. Schron to nasza nomenklatura, to jest przytulisko dla psow z interwencji i po wypadkach z gminy. Quote
Recommended Posts