Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

No nareszcie, dogo wróciło do swojego poprzedniego wyglądu i mam wszystkie emotki:multi:

Tak więc zgodnie z zaleceniami Bodziulki idziemy spać, tzn. Imbir śpi:evil_lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

dzieńdoberek!!! dwa dni odwyku przymusowego od kompa a tu tyle się działo!!!.... i policjant :megagrin:, i nowa obroża :lol:, i grill na działce :eviltong:, lubię grillować :eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']No nareszcie, dogo wróciło do swojego poprzedniego wyglądu i mam wszystkie emotki:multi:

Tak więc zgodnie z zaleceniami Bodziulki idziemy spać, tzn. Imbir śpi:evil_lol:

wygląda jakby balonik w poliku schował:evil_lol:
cudnie:loveu:

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, część tygra:multi:

cześć :multi: , dziś ambitnie od początku przejrzałam i poczytałąm waszą galerię od początku, ależ się chłopak odmienił- cudo z niego zrobiłaś :loveu:

Posted

hehe, łatwo nie było i nadal nie jest tak pięknie jakby się wydawało [głównie boli mnie, że musi siedzieć w klatce], ale staram się mu jakoś to wynagrodzić ruchowo. Jest przekochanym psem, ale mieszkanie mam do remontu:evil_lol: ;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, łatwo nie było i nadal nie jest tak pięknie jakby się wydawało [głównie boli mnie, że musi siedzieć w klatce], ale staram się mu jakoś to wynagrodzić ruchowo. Jest przekochanym psem, ale mieszkanie mam do remontu:evil_lol: ;)

ja też mam już do remontu :)
ale Tygrze wystarczy kaganiec jak wychodzimy z domu- zrywa tapety i zjada listwy przypodłogowe. Odkąd zostaje w namordniku szkód brak :)

Posted

Kaganiec to jest pikuś, żeby go zdjąć:evil_lol:
On nawet otworzył mi mieszkanie od środka, całe szczęście, że zamknęłam jeszcze na zamek gdzie mam normalny klucz, bo pewnie by sobie wyszedł na spacerek:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Kaganiec to jest pikuś, żeby go zdjąć:evil_lol:
On nawet otworzył mi mieszkanie od środka, całe szczęście, że zamknęłam jeszcze na zamek gdzie mam normalny klucz, bo pewnie by sobie wyszedł na spacerek:evil_lol:

Tygra nie zdejmuje, ale Brenda to mistrzyni w zdejmowaniu namordnika :)

Posted

ano kombinator, tylko patrzy co by tu zmajstrować:evil_lol:
Lula fajnie masz, że się Fuks troszkę uspokoił:lol:

A teraz foteczki, chciałam zrobić sobie z Imbirkiem ale bewstia się wyrywa:cool3:

jak sie nie chce to trzeba na siłe:evil_lol:

tu wlazłem pańci w obiektyw:razz:

chwila przerwy

no prawie się udało:cool3::evil_lol:

i już zadowolony, bo ta wstrętna baba dała wkońcu spokój:evil_lol:

a na sam koniec lekkie przytulanko z podduszankiem wiercipięty:evil_lol:;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dogo mi strasznie muli:shake:, czekam i czekam, żeby mi się coś pootwierało:angryy:

A jak idziemy w tej obroży to sie na nas dziwnie patrzą:evil_lol:, babć osiedlowych jeszcze nie spotkaliśmy, :cool3: