Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

te maile brzmią bardzo sensownie, ale oczywiście to kawał drogi...ale myślę że trzeba spróbować zorganizować jakiś transport, może właśnie ktos będzie jechał w tamtym kierunku

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Szczerze mowiac, dom, warunki, a przede wszystkim kobitka tworzą bardzo ciekawy i interesujacy zestaw. :-) Tylko zeby P. Halinka powiedziała to jedyne "TAK", wtedy bedziemy myslec o transporcie.

Aga, czy wspomniałas moze cos tej Pani, ze my (Dogomaniacy) mozemy pomoc w trasporcie?

Posted

[quote name='Aganiok']nie ;) na razie nie am co się deklarować, zobaczymy jak sprawa się rozwinie[/quote]

Nie chodzi o deklaracje. ;)
P. Halinka wie, ze Dogomaniacy są wporządku i pomagają.

Posted

Dostałam odpowiedź.
"Witam
Myślę, że dogadałyby się ze sobą (chciaż na pewno na początku trzeba
byłoby ich w jakiś sposób do siebie przyzwyczaić, trudno teraz sobie wyobrazić jaka będzie reakcja jednego i drugiego). Nie zdecydowałabym się raczej na kastrację żadnego z nich, bo wychodzę z założenia, że każdy powinien być taki, jakim go stworzono. Jesteśmy z mężem cały czas otwarci na adopcję Sułtana i mielibyśmy dużo czasu, żeby uczyć się nawzajem żyć ze sobą. Ciekawa jestem jak on się czuje, jakie są efekty leczenia, czy dochodzi do siebie psychicznie itp. i czy ludzie, którzy zadeklarowali się, że chcą zabrać Sułtana odezwali się?"

No i znow odpisałam.

Posted

biedne te psiaki ,ktore maja ochote na....:lol:, ale nie pozwala im sie .....:lol:
ja jestem za kastracja:multi:

a ty boksiku dalej do nowego domku hopaj

Posted

No własnie... Ice sie zastanawia... Wstępnie miała przyjechać w środę, siwterdziła, ze po tym co przeżyła z Charciczką i Dożycą MUSI zaadoptować jakąś bidę. Jeszcze nic nie wiadomo...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ice , nie zastanawiaj się :shake: weź boksia :cool3:[/quote]

nie będziesz żałować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!