Zu Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 te maile brzmią bardzo sensownie, ale oczywiście to kawał drogi...ale myślę że trzeba spróbować zorganizować jakiś transport, może właśnie ktos będzie jechał w tamtym kierunku Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Szczerze mowiac, dom, warunki, a przede wszystkim kobitka tworzą bardzo ciekawy i interesujacy zestaw. :-) Tylko zeby P. Halinka powiedziała to jedyne "TAK", wtedy bedziemy myslec o transporcie. Aga, czy wspomniałas moze cos tej Pani, ze my (Dogomaniacy) mozemy pomoc w trasporcie? Quote
Aganiok Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 nie ;) na razie nie am co się deklarować, zobaczymy jak sprawa się rozwinie Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Aganiok']nie ;) na razie nie am co się deklarować, zobaczymy jak sprawa się rozwinie[/quote] Nie chodzi o deklaracje. ;) P. Halinka wie, ze Dogomaniacy są wporządku i pomagają. Quote
Aganiok Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak będzie pewność, że pani z Piły weźmie Sułtanka to na pewno pomożemy :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Aganiok']Jak będzie pewność, że pani z Piły weźmie Sułtanka to na pewno pomożemy :)[/quote] Cieszę się. :-)) Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Dostałam odpowiedź. "Witam Myślę, że dogadałyby się ze sobą (chciaż na pewno na początku trzeba byłoby ich w jakiś sposób do siebie przyzwyczaić, trudno teraz sobie wyobrazić jaka będzie reakcja jednego i drugiego). Nie zdecydowałabym się raczej na kastrację żadnego z nich, bo wychodzę z założenia, że każdy powinien być taki, jakim go stworzono. Jesteśmy z mężem cały czas otwarci na adopcję Sułtana i mielibyśmy dużo czasu, żeby uczyć się nawzajem żyć ze sobą. Ciekawa jestem jak on się czuje, jakie są efekty leczenia, czy dochodzi do siebie psychicznie itp. i czy ludzie, którzy zadeklarowali się, że chcą zabrać Sułtana odezwali się?" No i znow odpisałam. Quote
andzia69 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 gonia - a ta odpowiedź powyżej to z Piły czy Gorzowa (bo mnie się wydaje, ze z gorzowa)? Quote
joaaa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mi sie bardzo Ci Państwo podobają :lol: I mają dużo czasu dla psów! Quote
ata Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 biedne te psiaki ,ktore maja ochote na....:lol:, ale nie pozwala im sie .....:lol: ja jestem za kastracja:multi: a ty boksiku dalej do nowego domku hopaj Quote
Agga Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Taki biedaczek. Dlaczego tyle boksiów trafia do schrooniska?:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Ta odpowiedź to z Gorzowa oczywiscie. Ale jeszcze ktos zastanawia sie nad adopcją Sultana... Chcecie wiedziec? Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Oj gonia gonia chcesz nas wykończyć :crazyeye: Quote
joaaa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: G O N I A !!!!!!!!! Quote
niki_ill Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Czy wiadomo juz czy piesek znalazl dom?? Jestem wstrzasnieta jego sytuacja:-( . Co za sk...l mogl mu to zrobic:angryy: . trzymam kciuki za nowy suoer domek dla Sultana Quote
AgaiTheta Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [SIZE=4]Gonia - wredoto !!!!!! :roll: [/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] Quote
andzia69 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Czyżby ice się ponownie zdecydowała???? Quote
AgaiTheta Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ciiiiśśśśś, czekamy, nie zapeszajmy :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 No własnie... Ice sie zastanawia... Wstępnie miała przyjechać w środę, siwterdziła, ze po tym co przeżyła z Charciczką i Dożycą MUSI zaadoptować jakąś bidę. Jeszcze nic nie wiadomo... Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A bo ja wiem... Ice pisała, ze jakies szkolenie Jej wypada, wiec nic niewiadomo. Zaraz zmykam na gg, pogadam z Nią. Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ice , nie zastanawiaj się :shake: weź boksia :cool3: Quote
Zu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ice , nie zastanawiaj się :shake: weź boksia :cool3:[/quote] nie będziesz żałować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts