Bodziulka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Imbirku, ciebie też schrupię, jak Thetę :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Bodziulka ty idź no zjedz lepiej kolacje, bo ja bym go jeszcze troszkę chciałam mieć w całości:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 super wspomnienia z wakacji :loveu: :multi: Quote
julita104 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 chicken napisał(a): sie strasznie podobalo :evil_lol: A Imbirek nie przestraszyl sie takiego wielkoluda? :evil_lol: Bo Imbirek jest grzeczna bestia. Moja półtorakilowa Tolka ma fote z dogiem tylko maz mi pojechal w delegacje i fotek nie przerzucił to sie nie pochwale poki co :-) Quote
chicken Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 julita104 napisał(a):Bo Imbirek jest grzeczna bestia. Moja półtorakilowa Tolka ma fote z dogiem tylko maz mi pojechal w delegacje i fotek nie przerzucił to sie nie pochwale poki co :-) Gdzies juz widzialam ta fotke w galerii... :evil_lol: Smialysmy sie z niej z moja mama :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 coś mi się do pleców przykleiło :evil_lol: niedobre pańcie - kazały psinkom w pociągu na podłodze spać, zamiast wykupić miejscówki - jak nic sprawa dla TOZ'u :evil_lol: Quote
simbik Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To mi się strasznie podobaja :loveu: A tu ja chłopcy grzecznie razem śpią :cool3: Quote
Imbirka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dzieńdoberek:multi: :multi: , ale mam rano niespodziankę, Justyna dzięki za zdjątka. Powiało wakacjami:lol: A nasze faflaki, w pociągu to padły po całym tygodniu szaleństw:evil_lol: Imbira nie mogłam dobudzić:evil_lol: Quote
teqquila Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Bodziulka ale na samej podlodze nie spaly tylko na kocykach :P a i tak dzieki uprzejmosci konduktorow mialysmy przedzial bo tak to bysmy musialy z psami w korytazu cala droge jechac :) Quote
Bodziulka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 teqquila napisał(a):Bodziulka ale na samej podlodze nie spaly tylko na kocykach :P a i tak dzieki uprzejmosci konduktorow mialysmy przedzial bo tak to bysmy musialy z psami w korytazu cala droge jechac :) A to co, przedziałów wolnych nie było? Bo tak ogólnie w regulaminie PKP (Weiss z Zetki nawet kiedyś dzwonił w tej sprawie), że gdy się psowi wykupi miejscówkę i położy na siedzenie jakieś ochronne coś (np kocyk), to pies normalnie może na fotelu urzędować. Quote
julita104 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Imbirek z pancia juz pewnie spią :-) jak rano wstaną to beda mieli niespodzianke od ciotki :P haloooo, gdzie jestescie??? teraz tu popatrze.... nudyyyyyy gadaja i gadaja głupie baby zamiast na spacer isc susyyyy mnie! Quote
julita104 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 dobrze ze tu troszke cienia sie dla mnie znalazło co tam słychac wśród moich klejnocików???? hmmm chyba sysko ok, klejnociki na miejscu :P ale nikogo to nie interesuje, mam to gdzies, nudy, ide spac Quote
Bodziulka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Imbirek kacyka miał po imprezce na wystawie ;) On chyba lubi siedzieć pod barowymi stołami :evil_lol: Quote
julita104 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Bodziulka napisał(a):Imbirek kacyka miał po imprezce na wystawie ;) On chyba lubi siedzieć pod barowymi stołami :evil_lol: ale miał napoj powerrade!!!!! Quote
e.v.a Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Wszystkie zdjęcia są rewelacyjne i te wspopmnienia z wakacji... normalnie bomba:cool3: Ale minę zrobił:cool3: :razz: :loveu: Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ale niespodziewajka:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wielkie dzięki Julita, widze, że mąż z delegacji wrócił:evil_lol: ;) dobrze, że cykał zdjęcia, bo ja rąk nie miałam Quote
mm.templum Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ......................................... Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 hehe, Marek, bo to jest jego galeria, a nie moja:evil_lol: (o to chodziło;) wszystkich bym wystraszyła:evil_lol: ) Quote
julita104 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Imbir1 napisał(a):Ale niespodziewajka:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wielkie dzięki Julita, widze, że mąż z delegacji wrócił:evil_lol: ;) dobrze, że cykał zdjęcia, bo ja rąk nie miałam np :-) hehe nooo wrocił :-) a ze sam wychowywal sie z bokserami to Imbirek ma nie mniej fotek niz Tofik i Tola, obiekt - Imbirek mu sie bardzo sposobał :P Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 bardzo się cieszę:multi: Wiekie podziękowania dla męża za foteczki:lol: i dla ciebie również:lol: Quote
bonita Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Śłodziasty jest :) Taka powaga na twarzy ;) Quote
Recommended Posts