Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

chicken napisał(a):
sie strasznie podobalo :evil_lol: A Imbirek nie przestraszyl sie takiego wielkoluda? :evil_lol:

Bo Imbirek jest grzeczna bestia.
Moja półtorakilowa Tolka ma fote z dogiem tylko maz mi pojechal w delegacje i fotek nie przerzucił to sie nie pochwale poki co :-)

Posted

julita104 napisał(a):
Bo Imbirek jest grzeczna bestia.
Moja półtorakilowa Tolka ma fote z dogiem tylko maz mi pojechal w delegacje i fotek nie przerzucił to sie nie pochwale poki co :-)

Gdzies juz widzialam ta fotke w galerii... :evil_lol: Smialysmy sie z niej z moja mama :evil_lol:

Posted

Dzieńdoberek:multi: :multi: , ale mam rano niespodziankę, Justyna dzięki za zdjątka. Powiało wakacjami:lol:

A nasze faflaki, w pociągu to padły po całym tygodniu szaleństw:evil_lol: Imbira nie mogłam dobudzić:evil_lol:

Posted

Bodziulka ale na samej podlodze nie spaly tylko na kocykach :P a i tak dzieki uprzejmosci konduktorow mialysmy przedzial bo tak to bysmy musialy z psami w korytazu cala droge jechac :)

Posted

teqquila napisał(a):
Bodziulka ale na samej podlodze nie spaly tylko na kocykach :P a i tak dzieki uprzejmosci konduktorow mialysmy przedzial bo tak to bysmy musialy z psami w korytazu cala droge jechac :)

A to co, przedziałów wolnych nie było? Bo tak ogólnie w regulaminie PKP (Weiss z Zetki nawet kiedyś dzwonił w tej sprawie), że gdy się psowi wykupi miejscówkę i położy na siedzenie jakieś ochronne coś (np kocyk), to pies normalnie może na fotelu urzędować.

Posted

Imbirek z pancia juz pewnie spią :-) jak rano wstaną to beda mieli niespodzianke od ciotki :P

haloooo, gdzie jestescie???

teraz tu popatrze....

nudyyyyyy

gadaja i gadaja głupie baby zamiast na spacer isc

susyyyy mnie!

Posted

dobrze ze tu troszke cienia sie dla mnie znalazło

co tam słychac wśród moich klejnocików????

hmmm chyba sysko ok, klejnociki na miejscu :P

ale nikogo to nie interesuje, mam to gdzies, nudy, ide spac

Posted

Ale niespodziewajka:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Wielkie dzięki Julita, widze, że mąż z delegacji wrócił:evil_lol: ;) dobrze, że cykał zdjęcia, bo ja rąk nie miałam

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ale niespodziewajka:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Wielkie dzięki Julita, widze, że mąż z delegacji wrócił:evil_lol: ;) dobrze, że cykał zdjęcia, bo ja rąk nie miałam

np :-)
hehe nooo wrocił :-)
a ze sam wychowywal sie z bokserami to Imbirek ma nie mniej fotek niz Tofik i Tola, obiekt - Imbirek mu sie bardzo sposobał :P