Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Przytyło się chłopakowi troszkę, ale jeszcze musimy troszkę wrzucić na wagę. Najbardziej mnie cieszy to, że dostał teraz wspaniałą sierć i nie jest już taki łaciaty:evil_lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Imbir1 napisał(a):
Przytyło się chłopakowi troszkę, ale jeszcze musimy troszkę wrzucić na wagę. Najbardziej mnie cieszy to, że dostał teraz wspaniałą sierć i nie jest już taki łaciaty:evil_lol:

Krótko mówiąc - piekny jest :loveu: :loveu:

Posted

Ewcia ty tylko tak piszesz. Wcześniej mówiłaś, że Tigierka nie może spać na łóżku a widziałyśmy ja jak się rozpycha, na fotelik pewnie też by weszła i pospała bidulka:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ewcia ty tylko tak piszesz. Wcześniej mówiłaś, że Tigierka nie może spać na łóżku a widziałyśmy ja jak się rozpycha, na fotelik pewnie też by weszła i pospała bidulka:evil_lol:

haha bo ona wchodzi jak nikt nie widzi :evil_lol: i tylko do mojego łóżka:mad: ale zazwyczaj jest zganiana zaraz jak nie przeze mnie to przez rodzicow:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']Cześć dziewczyny:multi:, widzę, że ktoś tutaj sobie wkońcu avatarek zmienił;), zaraz wkleje jakieś foteczki

no tak, w końcu mi się udało, dogo zaczęło normalnie funkcjonować :cool3:
a Imbirkowi w foteliku do twarzy :evil_lol: , mój "mały" nie mieści się już na fotelu, ale za to w łóóóóżkuuuuu :diabloti: , też mu do twarzy -

przepraszam, że wklejam to w twojej galerii, ale nie mogłam nie pokazać ;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
ale cudooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to jest właśnie miejsce dla boksera, Ewcia ucz sie:mad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ewcia tutaj się nie ma co śmiać tylko trzeba zacząć brać przykład:evil_lol:

A ja jestem nie pocieszona, bo ciocia teqquila jest odcięta od netu i nie wstawi nam kolejnych foteczek z nad morza:shake: , a ma takie fajne z klifów

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ewcia tutaj się nie ma co śmiać tylko trzeba zacząć brać przykład:evil_lol:

A ja jestem nie pocieszona, bo ciocia teqquila jest odcięta od netu i nie wstawi nam kolejnych foteczek z nad morza:shake: , a ma takie fajne z klifów

hehe postaram sie poprawic i kupieTigrze fotel :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

leee my chcemy zdiecia my chcemu zdiecia

Posted

[quote name='Imbir1']Cześć Madzia:multi:

A ja wszystkim tym, którzy jeszcze nie wiedzą przekazuję, ze:

materiał o Ozzy'm w Polsacie dzisiaj o 16:10 (interwencja) podajcie dalej jak możecie

To już dzisaj:crazyeye: :crazyeye: Miało być 12:roll: Thx:p

Posted

Poszliśmy sobie dzisiaj na troszkę na działkę i mam nowe foteczki. Imbir i Roki w rolach głównych:lol:

i chwila przerwy:lol:

i zaczynamy od nowa:evil_lol:

i na sam koniec sępimy:evil_lol:, matka daj jeszcze smaczka:evil_lol:

no dajesz, czy nie?:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Paraduje, tylko przy Rokim nie może, bo ten go łapie z boku za szeleczki i ciągnie:shake:, takie sobie zabawy chłopaki wymyślili:evil_lol:

:roll: :evil_lol: :evil_lol: To musi komicznie wyglądać - ja proponuję fotki z tej zabawy porobić:lol: