Imbirka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Przytyło się chłopakowi troszkę, ale jeszcze musimy troszkę wrzucić na wagę. Najbardziej mnie cieszy to, że dostał teraz wspaniałą sierć i nie jest już taki łaciaty:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Imbir1 napisał(a):Przytyło się chłopakowi troszkę, ale jeszcze musimy troszkę wrzucić na wagę. Najbardziej mnie cieszy to, że dostał teraz wspaniałą sierć i nie jest już taki łaciaty:evil_lol: Krótko mówiąc - piekny jest :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Imbir1 napisał(a)::oops::oops::oops: :calus::bigcool: Nie ma co się zawstydzać, to trzeba sie szczycić:B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
e.v.a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a Tigra nie lubi spac na fotelach no nie mam fotela a jak bym miala to i tam by nie mogla:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ewcia ty tylko tak piszesz. Wcześniej mówiłaś, że Tigierka nie może spać na łóżku a widziałyśmy ja jak się rozpycha, na fotelik pewnie też by weszła i pospała bidulka:evil_lol: Quote
bonita Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A jaki dobry z niego piesek, dzieli fotelik z pluszaczkem ;) Quote
e.v.a Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Imbir1 napisał(a):Ewcia ty tylko tak piszesz. Wcześniej mówiłaś, że Tigierka nie może spać na łóżku a widziałyśmy ja jak się rozpycha, na fotelik pewnie też by weszła i pospała bidulka:evil_lol: haha bo ona wchodzi jak nikt nie widzi :evil_lol: i tylko do mojego łóżka:mad: ale zazwyczaj jest zganiana zaraz jak nie przeze mnie to przez rodzicow:diabloti: Quote
leemonca Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Imbir1']Cześć dziewczyny:multi:, widzę, że ktoś tutaj sobie wkońcu avatarek zmienił;), zaraz wkleje jakieś foteczki no tak, w końcu mi się udało, dogo zaczęło normalnie funkcjonować :cool3: a Imbirkowi w foteliku do twarzy :evil_lol: , mój "mały" nie mieści się już na fotelu, ale za to w łóóóóżkuuuuu :diabloti: , też mu do twarzy - przepraszam, że wklejam to w twojej galerii, ale nie mogłam nie pokazać ;) Quote
Imbirka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ale cudooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to jest właśnie miejsce dla boksera, Ewcia ucz sie:mad: Quote
e.v.a Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Imbir1 napisał(a):ale cudooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to jest właśnie miejsce dla boksera, Ewcia ucz sie:mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ewcia tutaj się nie ma co śmiać tylko trzeba zacząć brać przykład:evil_lol: A ja jestem nie pocieszona, bo ciocia teqquila jest odcięta od netu i nie wstawi nam kolejnych foteczek z nad morza:shake: , a ma takie fajne z klifów Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Imbir1 napisał(a):Ewcia tutaj się nie ma co śmiać tylko trzeba zacząć brać przykład:evil_lol: A ja jestem nie pocieszona, bo ciocia teqquila jest odcięta od netu i nie wstawi nam kolejnych foteczek z nad morza:shake: , a ma takie fajne z klifów hehe postaram sie poprawic i kupieTigrze fotel :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: leee my chcemy zdiecia my chcemu zdiecia Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 wieczorkiem, jak do domu dotrę to wstawie jakieś foteczki ze spacerku:lol: Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć Madzia:multi: A ja wszystkim tym, którzy jeszcze nie wiedzą przekazuję, ze: materiał o Ozzy'm w Polsacie dzisiaj o 16:10 (interwencja) podajcie dalej jak możecie Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Imbir1']Cześć Madzia:multi: A ja wszystkim tym, którzy jeszcze nie wiedzą przekazuję, ze: materiał o Ozzy'm w Polsacie dzisiaj o 16:10 (interwencja) podajcie dalej jak możecie To już dzisaj:crazyeye: :crazyeye: Miało być 12:roll: Thx:p Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Poszliśmy sobie dzisiaj na troszkę na działkę i mam nowe foteczki. Imbir i Roki w rolach głównych:lol: i chwila przerwy:lol: i zaczynamy od nowa:evil_lol: i na sam koniec sępimy:evil_lol:, matka daj jeszcze smaczka:evil_lol: no dajesz, czy nie?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :multi: ale zabawowe foty:multi: cholera moja Tigra zaczyna robic sie wybredna co do psow:shake: Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 o kurcze Tigra dorasta i robi się wybredna:evil_lol:, kobieta pełną gębą:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Fotki rewelacja:multi: :multi: Psy wymęczone i zadowolone:loveu: A co to Ibirek już w szeleczkach nie paraduje:razz: Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Paraduje, tylko przy Rokim nie może, bo ten go łapie z boku za szeleczki i ciągnie:shake:, takie sobie zabawy chłopaki wymyślili:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Imbir1 napisał(a):Paraduje, tylko przy Rokim nie może, bo ten go łapie z boku za szeleczki i ciągnie:shake:, takie sobie zabawy chłopaki wymyślili:evil_lol: :roll: :evil_lol: :evil_lol: To musi komicznie wyglądać - ja proponuję fotki z tej zabawy porobić:lol: Quote
Recommended Posts