Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

No proszę, to Marek musiał wyciągnąć to zdjęcie, żeby wam w oko wpadło:evil_lol:, Mnie się też strasznie podoba:lol:

Witaj Sandrunia 29 w naszych skromnych progach:multi:

A my wróciliśmy ze spacerku z dogomaniakami, foteczki są tutaj bo już nie mam siły drugi raz wstawiać, więc zainteresowanych zapraszam na łódzki wątek:lol:

no dobra, pokaze tylko to, moja kurzawa:loveu:

nie są najlepszej jakości niestety, ale nie ma to jak pokurzyć sobie, bo
szczęśliwy pies = brudny pies:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbir1']No proszę, to Marek musiał wyciągnąć to zdjęcie, żeby wam w oko wpadło:evil_lol:, Mnie się też strasznie podoba:lol:

Witaj Sandrunia 29 w naszych skromnych progach:multi:

A my wróciliśmy ze spacerku z dogomaniakami, foteczki są tutaj bo już nie mam siły drugi raz wstawiać, więc zainteresowanych zapraszam na łódzki wątek:lol:

a mnie to sie w tym linku wikipedia otwiera :(

Posted

hehe, wczoraj wieczorem dogo strasznie mi muliło, dzisiaj nie działało:cool3: , wydawało mi się że kopiowałam bez http, ale może mi się tylko wydawało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hehe u mnie w pracy już wszyscy sprawdzili stronkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Marek, zapraszamy do Łodzi na spacerek, :lol:

A tak wogóle niektórzy pisali, że chętnie nas odwiedzą (hallo Warszawa), to może jakieś boksiowe spotkanko:multi: ?

Posted

Imbir1 napisał(a):

A tak wogóle niektórzy pisali, że chętnie nas odwiedzą (hallo Warszawa), to może jakieś boksiowe spotkanko:multi: ?

No właśnie :mad: .. ktoś nam obiecywał rewanż. To My tak dzielnie jechałyśmy pociągiem a teraz cisza a propo wycieczki do nas :roll: .