Imbirka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 szkielecik:shake: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a to jeszcze koteczek, którego na dzień dobry nieźle pogoniła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Podziękowania również dla DT ... Boksia dostała szansę, aby przeżyć... Kociu, nie strachaj się!;) Quote
Imbirka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No to jeszcze troszkę fotek Księżniczki:loveu: (ukradzionych od Moniki) ale mi ta mała zapadła w serducho:roll: zagilony nosek:shake: a tutaj nowy braciszek - Terror ;) i na deser jeszcze FILMIK :loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Obejrzałam filmik, dziewczynka z pasją...:lol: Trzymam kciuki za jej zdrowie, za dogadanie się z "braciszkiem" i kocikiem. Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 i to z jaką pasją dziewczyna :p:loveu: A my mieliśmy wczoraj takie nasze malutkie święto, Imbirek już dwa lata jest ze mną:loveu: (to takie nasze urodzinki ;) ) nie miałam siły już wczoraj nic napisać, do godziny 1 w nocy biegałam za nim ze ścierą, czymś sobie podrażnił żołądek i wymiotował, nawet jak się wody napił to zaraz wszystko z niego chlustało:shake: dzisiaj jest już oki, ale dał mi popalić:cool3::cool3::cool3: Tak więc dopiero dzisiaj składam mojemu synusiowi na urodziny najlepsze zyczenia: po 1- zdrowia dobrego, po 2 -życia pięknego i szczęśliwego, po 3 - psich smutków niewielu, po 4 - pełnej miseczki, po 5 - czworonożnych kolegów licznych, po 6 - samych dni ślicznych, po 7 - uśmiechu na pysiu, po 8 - dalekich wojaży, po 9 - błogiego snu, po 10 - lat życia STU (oczywiście przy boku swojej pańci:p) Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Imbirka']i to z jaką pasją dziewczyna :p:loveu: A my mieliśmy wczoraj takie nasze malutkie święto, Imbirek już dwa lata jest ze mną:loveu: (to takie nasze urodzinki ;) ) nie miałam siły już wczoraj nic napisać, do godziny 1 w nocy biegałam za nim ze ścierą, czymś sobie podrażnił żołądek i wymiotował, nawet jak się wody napił to zaraz wszystko z niego chlustało:shake: dzisiaj jest już oki, ale dał mi popalić:cool3::cool3::cool3: Tak więc dopiero dzisiaj składam mojemu synusiowi na urodziny najlepsze zyczenia: po 1- zdrowia dobrego, po 2 -życia pięknego i szczęśliwego, po 3 - psich smutków niewielu, po 4 - pełnej miseczki, po 5 - czworonożnych kolegów licznych, po 6 - samych dni ślicznych, po 7 - uśmiechu na pysiu, po 8 - dalekich wojaży, po 9 - błogiego snu, po 10 - lat życia STU (oczywiście przy boku swojej pańci:p) :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: to i ja dokładam Nasze Zyczenia 100 lat :loveu::loveu:w szczęściu i zdrowiu http://images26.fotosik.pl/157/8cf742be6302f6a5med.jpg super :loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oooo Ciotka Alicja już na dogo :lol:... Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 łoojeeejku.. jaka babuleńka :p http://images29.fotosik.pl/156/edd2fd7677a0345amed.jpg i faktycznie szkielecik z niej :shake: oby znalazła dobry domeczek :kciuki: Julka! sprawiłaś się na medal!:iloveyou: oo.. jakie patysie znalazła:evil_lol: http://images29.fotosik.pl/157/2250803c4777ed09med.jpg no i cóż... i od nas 100 latek dla Bimberka!! :multi::multi::multi: sto lat z pańcią!! :loveu::loveu::loveu: buziole kochani:) Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Imbirka napisał(a):i to z jaką pasją dziewczyna :p:loveu: A my mieliśmy wczoraj takie nasze malutkie święto, Imbirek już dwa lata jest ze mną:loveu: (to takie nasze urodzinki ;) ) nie miałam siły już wczoraj nic napisać, do godziny 1 w nocy biegałam za nim ze ścierą, czymś sobie podrażnił żołądek i wymiotował, nawet jak się wody napił to zaraz wszystko z niego chlustało:shake: dzisiaj jest już oki, ale dał mi popalić:cool3::cool3::cool3: Tak więc dopiero dzisiaj składam mojemu synusiowi na urodziny najlepsze zyczenia: po 1- zdrowia dobrego, po 2 -życia pięknego i szczęśliwego, po 3 - psich smutków niewielu, po 4 - pełnej miseczki, po 5 - czworonożnych kolegów licznych, po 6 - samych dni ślicznych, po 7 - uśmiechu na pysiu, po 8 - dalekich wojaży, po 9 - błogiego snu, po 10 - lat życia STU (oczywiście przy boku swojej pańci:p) I my, i my się pod tym podpisujemy:multi::multi::multi: Filmik i zdjęcia obejrzane:loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Imbirka napisał(a):oooo Ciotka Alicja już na dogo :lol:... Dziękujemy bardzo :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pierwsza czynność po wyjściu z łazienki to kawa i dogo ;) Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a):łoojeeejku.. jaka babuleńka :p http://images29.fotosik.pl/156/edd2fd7677a0345amed.jpg i faktycznie szkielecik z niej :shake: oby znalazła dobry domeczek :kciuki: Julka! sprawiłaś się na medal!:iloveyou: oo.. jakie patysie znalazła:evil_lol: http://images29.fotosik.pl/157/2250803c4777ed09med.jpg no i cóż... i od nas 100 latek dla Bimberka!! :multi::multi::multi: sto lat z pańcią!! :loveu::loveu::loveu: buziole kochani:) Medorowa napisał(a):I my, i my się pod tym podpisujemy:multi::multi::multi: Filmik i zdjęcia obejrzane:loveu: dziękujemy i obiecujemy, ze będziemy się do tego stosować ;) Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pierwsza czynność po wyjściu z łazienki to kawa i dogo ;) nie ma to jak uzależnienie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aganiok Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :loveu:To i my się przyłączymy i 100 latek Wam życzymy :loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kochani, ja życzę Wam przede wszystkim zdrowia... Pamiętam Sułtanka-Imbirka, chudzinkę nieszczęsliwą, która jest teraz w psim raju na ziemi. Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 najlepsze życzonka dla przecudnego faflunka:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja też skromnie sie przyłączam do życzonek dłuuuuuugich i szczęśliwych latek przy swojej Pańci :p Quote
mia_mia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 stooooooooooo laaaaaat stooooooooooooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaat nieeeeeeeeeeeeeeech żyje Imbir naaaaaaaaaaaaaaam stoooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaat stoooooooooo laaaaaaaaaaat.. tak wiem ze moje zdolnosci wokalne sa porażajace :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mia_mia napisał(a):stooooooooooo laaaaaat stooooooooooooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaat nieeeeeeeeeeeeeeech żyje Imbir naaaaaaaaaaaaaaam stoooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaat stoooooooooo laaaaaaaaaaat.. tak wiem ze moje zdolnosci wokalne sa porażajace :evil_lol: Masz talent dziewczyno;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 SPOZNIONE CALUSKI DLA SOLENIZANTA!!!!!!!!!! SAMYCH SZCZESLIWYCH LATEK Z JULCIĄ!!!!!! Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 WALENTYNKOWE KUSIOLKI ZŁOCIUTKA!!! Quote
Imbirka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dziękujemy,dziękujemy,dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy się z Wami Walentynkowo Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wcale nie jestem uzależniona ;)..........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś zamiast wączyć kompka ....poszłam najpierw z Ozzulkiem , bo potem to ciężko od kompeczka się oderwac :oops::oops: Aaaaa Witaneczko :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts