Imbirka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witanko kochani....:multi::multi::multi: dotarłam po pracy do domu... ja fotek niestety nie posiadam, bedę czekać jak dziewczyny wstawią, zdjecia były robione z trzech aparatów więc powinno być ich sporo.... a ja znowu sobię ukradnę od dziewczyn;):p A najbardziej czekam na zdjęcia Inki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Dziękuję wam dziewczyny za fantastyczny wieczór:lol: Inka czekamy... za 3 tygodnie, chyba spęd zrobimy u mnie:cool3: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Doberek hihihihi ......moze byc u CIA ale wiysz jakie jest moje ulubione miejsce hihii;-) Ciesze sie ogromnie ze WAS i CIE poznalam no i ze wreszciw moglam te faflunce wymiziac ;-) czego mi niektorzy zazdroszcza hihihihih ........ Przaja WOM fest a fest !!!!! To godala JO RUDO ze SLUNSKA ;-) Mizianko dla BIMBERKA !!!! Quote
basia2202 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Imbirka']Witanko kochani....:multi::multi::multi: dotarłam po pracy do domu... ja fotek niestety nie posiadam, bedę czekać jak dziewczyny wstawią, zdjecia były robione z trzech aparatów więc powinno być ich sporo.... a ja znowu sobię ukradnę od dziewczyn;):p przyszłam Ci powiedzieć, że wstawiłam już sporo fotów... jak wstaniesz rano, to przyjdź sobie coś przysposobić :evil_lol: :diabloti: A najbardziej czekam na zdjęcia Inki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Inka pod stołem już u nas w blogasku ;) choo... ukradniesz :evil_lol: Dziękuję wam dziewczyny za fantastyczny wieczór:lol: Inka czekamy... za 3 tygodnie, chyba spęd zrobimy u mnie:cool3: podpisuję sie pod tym wszystkimi mymi 4-ma odnóżami :loveu: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Inuś dziękujemy, Bimbero zostanie wymiziany:loveu::loveu::loveu::loveu: tylko cholerka, u mnie pod stół nie wejdziesz :shake: ale nic to, znajdę Ci inne:p Basiu w takim razie już pędzę na kradziejstwo :p Zuza z Rudą ze Śląska, czyli z cioteczką Inką :loveu: Tyson z mamusią :loveu: Bimbero z zabawką od cioci Rudej:smile: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 c.d. kradziejstwa :p niektórym obcięłam głowy :evil_lol: Bimbrowa bez głowy :evil_lol: ale piesy z głową:smile: Bimbero :loveu: Zuzanka z Bimbero Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 10 znaków :p:p:p:p Tysiek bezwstydnik :eviltong: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Basia poszalała z fotkami więc korzystamy :) Tyson z ciocia Inką:smile: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Bimbero z Zuzką na pontonie pod stołem :cool3: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 rozgoszczony Bimbero :evil_lol: :diabloti: zmęczony Tyś a teraz Zuzka pod stołem... a czyjaż to nózię tam widać? ;-) :evil_lol: a cioci Rudej :evil_lol: se cioteczka sprawdzała, czy pontonik mięciutki :roflt: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 i ostatnie foteczki na dzisiaj od Basi :) [quote]Inuś pod stołem, razem z rozgoszczonym Bimbero :loveu: :evil_lol: chyba im tam dobrze było :evil_lol: bo się baaardzo całowali! :diabloti: w usteczka :eviltong: noo.. a teraz Ruda położy się spać :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a tutaj Bimber z prezentem od cioci Rudej Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 I foteczki naszej Rudej Zuzkowej:p cd.... IMBIR TYSIO zgadnijcie kto;-) mama czyli Julia i synus czyli IMBIREK ;-) harce hulanki swawole hihihihi Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :multi::multi::multi:Witanko i zaś od dziś wpadne w alkoholizma jak polatam po waszych blogasach i poogladam fotasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... ha ha ha ...ale białki im sie pokazali na okach :evil_lol::evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0165.jpg Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 przyszłam Cię pochwalić :cool3: pikniee pokradłaś! :diabloti: koncertowo!! :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ale foteczki :loveu: a teraz przyznaj się jaka skala zniszczeń po takich szaleństwach :evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='caroolcia']ale foteczki :loveu: a teraz przyznaj się jaka skala zniszczeń po takich szaleństwach :evil_lol: hehe... u Julki to zniszczeń zero:lol: bo spotkanko u nas było;) i w sumie, oprócz Zuzkowego pontonu do prania i latania ze szmatą... bo mojej Zuzce się uczucia wylewały nieco :cool3: :evil_lol: to zniszczeń nie ma:p zniszczenia u Julki powstaną za 3 tygodnie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Buhahahahhahahah :turn-l::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0183.jpg Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 teraz u Was będę odliczać do spotkanka za 3 tyg. :p Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202'] zniszczenia u Julki powstaną za 3 tygodnie :evil_lol: hi hi hi rewanżyk musi być :cool3: Quote
Recommended Posts