Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Widzialam Imbirka kiedys...przypomniala mi o nim Madzia od Medora.
Mowila,abym go teraz zobaczyla.Jak to zrobilam to oczom nie wierzylam ,ze tak go Julka odchowala !!Piekny z niego pies !!:loveu:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Bardzo dziękuję za komplementy, Iza zapraszamy częściej:lol: Imbirek czuje się b.dobrze:lol: Do Łodzi serdecznie zapraszamy, już nie wspomne, że miał ktoś do nas przyjechać (ciocia Aganiok i ciocia Bodziulka:mad: :mad: :mad: ) Ciocia gonia, też obiecała, zobaczymy:cool3:

A tak wygląda padnięty pies po kilku godzinach buszowania po lesie:lol:

Posted

już nie wspomne, że miał ktoś do nas przyjechać (ciocia Aganiok i ciocia Bodziulka:mad: :mad: :mad: )

:grins: za 3 tygodnie kończę sesję, muszę odwiedzić moje bidule w Azorku w końcu (od początku maja tam nie byłam :oops:), a potem zbieramy grupę i Warszawa naciera na Łódź :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']

hehe Tigra tak czesto pada na trawnikach jak sobie lazimy :lol:

no wlasnie cioteczki warszawianki mialy przyjechac do lodzi :diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
No to trzymam Warszawę za słowo, czekamy:lol:

My dzielne pojechałyśmy to teraz one się muszą wykazać :lol: U nas nie ma tyle niebezpieczeństw czychających na biedne pieski :evil_lol: (jak schody ruchome czy metro), więc zadanie dużo łatwiejsze. A i komitet powitalny możemy zorganizować.

Posted

No Imbirek przeżył jakoś ruchome schody na Dworcu Centralnym i w metrze:evil_lol: mnie się tylko nogi rozjechały i prawie zrobiłam szpagat:evil_lol:
W Łodzi nie będzie tyle atrakcji, ale serdecznie zapraszamy i czekamy:lol:

a teraz troszkę Imbirka i jego kolegi Rokiego:lol:

Posted

Na trasie naszych spacerów jest hydrant, z którego nasze psiaki piją wodę. Na zdjęciu Imbirek czeka na puszczenie wody z jęzorem gotowym na strumień:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']przypominamy się i idziemy na spacerek bo pogoda dopisuje:lol:

U mnie po takiej zabaweczce szybko została tylko lina, nawet uchwyt do trzymania zerzarła. Widzę, że Imbirek to grzeczny chłopak i nie niszczy zabawki natychmiast po otrzymaniu.