Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Imbir1 napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Kasia, sprawdzałaś pocztę, przesłałam ci Opcię:lol: Jakby co to dawaj swoje sugestie, będziemy poprawiać:lol:

Bardzo dziękuję :Rose: . Już go zamieściłam i wojuję z wymiarami podpisu :evil_lol:. Chyba niedługo będę musiała pomyśleć o banerku dla Teufla:roll: . To je oba razem ścisne :diabloti: .

Posted

[quote name='Imbir1']a u nas był straszny upał, o aparacie to proszę nie zapomnieć bo fafluny chcę obejrzeć:mad:
A ja nie jestem pewna czy wogóle doczłapie na ten spacerek:roll: Ponieważ wczoraj miałam drobny wypadek:roll: i noge szytą, i troche boli, jak chodzę:placz: , a najbardziej, to boli mnie, że mój Medor nie będzie chwilowo chodził na długie spacery:placz:

Imbirek atakujący krówke:lol:

<Macie sazczęście, że mieliście je na smyczy, bo ja Medora kiedyś puściłam i wpadł na pastwisko, i próbował im ogonki odgryźć:mad: :evil_lol: >:evil_lol:

Posted

Krowy naogół są na zagrodzonym terenie, ale jak je zdaleka zobaczyłam na drodze to sama zdębiałam, raczej to nie jest miejsce dla krów i dotego prawie w centrum miasta, 10 min. drogi od stadionu Widzewa. Szybko nasze pieski poszły na smycz i całe szczęśćie bo Imbir strasznie się rozszczekał:lol:

Posted

Moja dożyca Simba jak ruszyła kiedyś do krów, to tylko sekundę trwało jak łańcuchy się zerwały, a krowy poleciały w jedną, a my w drugą (żeby nas wściekły chłop nie dorwał :evil_lol: ). Od tej pory spotkania z krowami odbywały się tylko na smyczy. Tymczasem raz zdarzyło mi się odwrotnie, krowa się zerwała i mnie goniła, szczęśliwie byłam konno i byliśmy zwinniejsi :diabloti: . Uprzedzam pytania, to nie był byk.

Posted

Dziś sobie przeglądałam starsze fotki Boxa (sprzed siwizny ;)), normalnie gdyby nie to, że Imbir jest zółtkiem :evil_lol: to byłby młodym Boxem :loveu: Te oczka, te fafle, no i sposób układania uszencji :cool3:

Posted

Madzia Imbirek kombinuje, starał się wyciągnąć tego drąga z wody, ale nie pytaj się mnie dlaczego w taki sposób:evil_lol:

Klaudia dziękujemy bardzo:lol:

Bodziulka, a Box to ma swoją galeryjkę?:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Bodziulka, a Box to ma swoją galeryjkę?:lol:

No nie :oops: Ale "wtawiamy się" do ogólnej galerii bokserów :cool3: nie mam cyfrówki na stałe, więc foteczki byłyby raz na jakiś (dłuższy) czas, jakbym wywołała filmy - więc nadal będę Wam dawkować przyjemności w dziale fafluńców :evil_lol: