Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Czy ta piłka jest może pluszowa?;) bo jak tak to to jest zestaw który Dagon rozbroiłby w max. jeden dzień- sznury i pluszowe piłki są najfajniejsze kiedy się je rozwala:P
Dlatego też ma teraz piłke, która zostawia sinikai na moich nogach...

Posted

wchodze i tyle zdjec Imbirka :) poranny Imbirek to tak jak tysiek tylko on czasami spada z lozka :P jak za bardzo sie rozpycha :P bo my tak wczesnie nie wstajemy :) pilenka fajniuchna :) Tysiek tez lubi sznurki itp :) ale najbardziej to piszczace :)

Posted

Ale bombowa zabawka, gdzie taką rozdają:evil_lol: A tak poważnie, to idealny zestaw dla mojego Medzia, sznureczek i piłeczka <a gdyby jeszcze piszcała, to musielibyśmy do Wwas pojechać iWwam ją zabrać:eviltong: :evil_lol: >
:lol:

Posted

Aj witamy cioteczkę teqquilę:crazyeye: wy to jeszcze z Tyśkiem żyjecie??????:evil_lol:
Piłeczka nie piszczy, a dostaliśmy "reklamówkę" od zaprzyjaźnionego sprzedawcy

Posted

Imbir1 napisał(a):
Wyrodna matka:diabloti:

kto jaa?? hahaha :evil_lol:ostatnio znalazla sobi esama pileczke dla pieskow z kolcami na dworku :) wiec nie musialam jej na dzien dziecka kupowac :d bo to bylo dzien przed :)

Posted

[quote name='Imbir1']
Piłeczka nie piszczy, a dostaliśmy "reklamówkę" od zaprzyjaźnionego sprzedawcy

Hmm , a ja głupia się cieszę, bo mój Medorek dostaje za każdym razem od "zaprzyjaźnionej sprzedawczyni" ciasteczko:roll:
Muszę ją tu odesłac , żeby zobaczyła, jak przy sobie zatrzymuje się klientów:evil_lol:
<ciasteczko, hmm, też mi coś :diabloti: :diabloti: >

Posted

Boksiedwa ja mam wrazenie, że Imbir był zawsze zasiedziały w domowych pieleszach, wiedział do czego służy kanapa i jak się jeździ samochodem, on to uwielbia:lol: jak jechałam z nim z Rzeszowa do Łodzi to podróż odbył na siedzeniu w pociągu bo podłoga była be:evil_lol:

Jeszcze kilka foteczek z nową zabaweczką:lol: jak was zanudzę to dajcie znać:lol:

Posted

Jeszcze, jeszcze! My chcemy Imbirka!
Nas nie da rady zanudzić :razz:
Imbirek to specjalista od slodkich boksiowych minek i "zatroskanych" boksiowych oczek :)

Posted

Julia, ale ja nie wierzę, że tam w zanadzrzu nie masz jeszcze paru fotek:cool3: , takich odłożonych na ,,czarną godzinę":razz:
No , to nie daj się dalej prosić:cool3: :cool1: