Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 no to jeszcze zdjęcia na dobranoc z nową zabaweczką, właśnie ją dostaliśmy:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Czy ta piłka jest może pluszowa?;) bo jak tak to to jest zestaw który Dagon rozbroiłby w max. jeden dzień- sznury i pluszowe piłki są najfajniejsze kiedy się je rozwala:P Dlatego też ma teraz piłke, która zostawia sinikai na moich nogach... Quote
teqquila Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 wchodze i tyle zdjec Imbirka :) poranny Imbirek to tak jak tysiek tylko on czasami spada z lozka :P jak za bardzo sie rozpycha :P bo my tak wczesnie nie wstajemy :) pilenka fajniuchna :) Tysiek tez lubi sznurki itp :) ale najbardziej to piszczace :) Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nie jest pluszowa, jest tylko pokryta takim czymś miękim (pluszowym) jest b.twarda i wygląda na solidną, ma napis "dog chow":lol: Quote
Medorowa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ale bombowa zabawka, gdzie taką rozdają:evil_lol: A tak poważnie, to idealny zestaw dla mojego Medzia, sznureczek i piłeczka <a gdyby jeszcze piszcała, to musielibyśmy do Wwas pojechać iWwam ją zabrać:eviltong: :evil_lol: > :lol: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Aj witamy cioteczkę teqquilę:crazyeye: wy to jeszcze z Tyśkiem żyjecie??????:evil_lol: Piłeczka nie piszczy, a dostaliśmy "reklamówkę" od zaprzyjaźnionego sprzedawcy Quote
e.v.a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 no fajna fajna piłeczka.. Tigra raz na tydzien dostaje nowa butle i sie cieszy a co bede na nia kase wydawac hahaha;) Quote
e.v.a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Wyrodna matka:diabloti: kto jaa?? hahaha :evil_lol:ostatnio znalazla sobi esama pileczke dla pieskow z kolcami na dworku :) wiec nie musialam jej na dzien dziecka kupowac :d bo to bylo dzien przed :) Quote
Medorowa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Imbir1'] Piłeczka nie piszczy, a dostaliśmy "reklamówkę" od zaprzyjaźnionego sprzedawcy Hmm , a ja głupia się cieszę, bo mój Medorek dostaje za każdym razem od "zaprzyjaźnionej sprzedawczyni" ciasteczko:roll: Muszę ją tu odesłac , żeby zobaczyła, jak przy sobie zatrzymuje się klientów:evil_lol: <ciasteczko, hmm, też mi coś :diabloti: :diabloti: > Quote
teqquila Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a no zyjemy uczymy sie :P no my tez dostajemy od zaprzyjaznionej pani sprzedawczyni rozne rzeczy :) i ciasteczka tez dostajemy :) Quote
boksiedwa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Imbir a Ty jesteś pewna, że to ten sam psiak co go ze schronu zabrałaś? :) bo ten mi wygląda na zasiedziałego w domowych pieleszach od zawsze. Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Imbir1'] hehe Imbirek tylnia lapa komary odgania:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Boksiedwa ja mam wrazenie, że Imbir był zawsze zasiedziały w domowych pieleszach, wiedział do czego służy kanapa i jak się jeździ samochodem, on to uwielbia:lol: jak jechałam z nim z Rzeszowa do Łodzi to podróż odbył na siedzeniu w pociągu bo podłoga była be:evil_lol: Jeszcze kilka foteczek z nową zabaweczką:lol: jak was zanudzę to dajcie znać:lol: Quote
Aganiok Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jeszcze, jeszcze! My chcemy Imbirka! Nas nie da rady zanudzić :razz: Imbirek to specjalista od slodkich boksiowych minek i "zatroskanych" boksiowych oczek :) Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Basia, na dzisiaj limit wyczerpany, jutro wstawię kolejne, a narazie proszę podziwiać:evil_lol: :lol: Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 podziwiamy podziwiamy :D ale lepiej by si epodziwialo gdyby wiecej fotek bylo:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ewa bo wejdę na wasz topik, ale wtedy to już będziesz robić np.przysiady za te braki foteczek:diabloti: :lol: Quote
Medorowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Julia, ale ja nie wierzę, że tam w zanadzrzu nie masz jeszcze paru fotek:cool3: , takich odłożonych na ,,czarną godzinę":razz: No , to nie daj się dalej prosić:cool3: :cool1: Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ale już ostatnie, cieplutkie na biegu robione, Imbirek już śpi:lol: Quote
Recommended Posts