Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='evaxon']http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0081-2.jpg
przyłapana na zjadaniu psich przysmakow:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Effka.. Ty krejzolu :evil_lol: :diabloti:

Julka.. za to zdjęcie Cię zabiję :cool3: :diabloti: nieważne, że wyżerałam te przysmaki :evil_lol: ale ta mina... no masakra, żeby tak mnie uchwycić :roll: :splat::diabloti:

Zuzka jest walnięta.. nie patrzyłam, to se poszła wyciągać nitki ze swojego suszącego się ręcznika
:splat: no goopia...

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Opka ma donośny głosik ;)
noooo i właśnie przez ten głos dużo ludzi ipsów się jej boi, a ona wcale nie jest groźna, Imbir od samego początku pozwala sobie na dużo i jeszcze nic mu nie zrobiła:loveu:
[quote name='basia2202']hej Bimbrowa :loveu:
widziałam u Cia super fotki :cool3: takie jakby... wspólne... :razz: :evil_lol:
przyjdę se ukradnąć po obiadku :p

całusy!!:loveu:

a kradnij, kradnij sobie, na zdrowie:loveu:
[quote name='mia_mia']a myslalam ze wszystkie okoliczne miejsca spacerowe juz znam.. duzo osob sie tam kreci czy to raczej puste miejsce?
sporo ludzi tam jest, bo są działki pracownicze, ja na tych polach codziennie jestem z Bimbrem:cool3:
[quote name='basia2202']Effka.. Ty krejzolu :evil_lol: :diabloti:

Julka.. za to zdjęcie Cię zabiję :cool3: :diabloti: nieważne, że wyżerałam te przysmaki :evil_lol: ale ta mina... no masakra, żeby tak mnie uchwycić :roll: :splat::diabloti:

Zuzka jest walnięta.. nie patrzyłam, to se poszła wyciągać nitki ze swojego suszącego się ręcznika
:splat: no goopia...
hehe, fajnie wyszłaś:diabloti::eviltong:

i kolejny filmik... Imbir dorwał kamienia i chciał się z nim ulotnić, ale Tofiś podążał za nim krok w krok
:diabloti:

Posted

a teraz kradziejowe fotki od Basi:loveu:

PSACEREK: Zuza/Imbir/Tysiek/Tofik/Opka

synek, wyciągaj... mamuś wpadła do dołu :diabloti:

Zuza zjeżona na Tofika... Tofik zdziwiony...

Opka z Tofikiem szaleją z patykiem

Bimbero odstrojony w obróżkę metalowca :diabloti: ganiał Zuzkę

Posted

:multi::multi::multi:widziałam filmiki ...widzialam .......:razz::razz::razz:pije 2gi piffff :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i macie zakaz spacerowania razem bo popadnę w alkoholizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam filmiki ...widzialam .......:razz::razz::razz:pije 2gi piffff :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i macie zakaz spacerowania razem bo popadnę w alkoholizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no wiesz, a my mamy taką przyjemność ze wspólnych spacerków:cool3::diabloti: otwórz już sobie 3 bo Justyna zaczyna kraść:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Imbirka']no wiesz, a my mamy taką przyjemność ze wspólnych spacerków:cool3::diabloti: otwórz już sobie 3 bo Justyna zaczyna kraść:evil_lol::diabloti::placz::placz::placz::placz:trzecie zabrał mi TZ .....i wypił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz::placz:trzecie zabrał mi TZ .....i wypił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to niech teraz usiądzie razem z Tobą do oglądania fotek:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbirka'] Helloł Gonia:multi::multi::multi::multi:
fajnie, że zajrzałaś do nas:loveu:
A ja wpadam tu bardzo często, tylko rzadziej pisze.:lol:
No jak mogłabym nie odwiedzać mojego Maluszka? :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam filmiki ...widzialam .......:razz::razz::razz:pije 2gi piffff :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aluś :cool3: jakby Ci to powiedzieć :roll: :eviltong:zakazy, jak i przepisy... są po to, co by je łamać :p :loveu::diabloti: także na nic Twe zakazywanie;)

przyszłam poinformować, że ukradłam następne filmiki :p i jestem z tego dumna :loveu:

Posted

[quote name='Imbirka'] to niech teraz usiądzie razem z Tobą do oglądania fotek:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)
zabral BEERa i polazł na film :diabloti:

[quote name='basia2202']Aluś :cool3: jakby Ci to powiedzieć :roll: :eviltong:zakazy, jak i przepisy... są po to, co by je łamać :p :loveu::diabloti: także na nic Twe zakazywanie;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd MY to znamy;)

przyszłam poinformować, że ukradłam następne filmiki :p i jestem z tego dumna :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:same kradziejki ....:eviltong: