mia_mia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a myslalam ze wszystkie okoliczne miejsca spacerowe juz znam.. duzo osob sie tam kreci czy to raczej puste miejsce? Quote
basia2202 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='evaxon']http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0081-2.jpg przyłapana na zjadaniu psich przysmakow:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Effka.. Ty krejzolu :evil_lol: :diabloti: Julka.. za to zdjęcie Cię zabiję :cool3: :diabloti: nieważne, że wyżerałam te przysmaki :evil_lol: ale ta mina... no masakra, żeby tak mnie uchwycić :roll: :splat::diabloti: Zuzka jest walnięta.. nie patrzyłam, to se poszła wyciągać nitki ze swojego suszącego się ręcznika :splat: no goopia... Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Opka ma donośny głosik ;) noooo i właśnie przez ten głos dużo ludzi ipsów się jej boi, a ona wcale nie jest groźna, Imbir od samego początku pozwala sobie na dużo i jeszcze nic mu nie zrobiła:loveu: [quote name='basia2202']hej Bimbrowa :loveu: widziałam u Cia super fotki :cool3: takie jakby... wspólne... :razz: :evil_lol: przyjdę se ukradnąć po obiadku :p całusy!!:loveu: a kradnij, kradnij sobie, na zdrowie:loveu: [quote name='mia_mia']a myslalam ze wszystkie okoliczne miejsca spacerowe juz znam.. duzo osob sie tam kreci czy to raczej puste miejsce? sporo ludzi tam jest, bo są działki pracownicze, ja na tych polach codziennie jestem z Bimbrem:cool3: [quote name='basia2202']Effka.. Ty krejzolu :evil_lol: :diabloti: Julka.. za to zdjęcie Cię zabiję :cool3: :diabloti: nieważne, że wyżerałam te przysmaki :evil_lol: ale ta mina... no masakra, żeby tak mnie uchwycić :roll: :splat::diabloti: Zuzka jest walnięta.. nie patrzyłam, to se poszła wyciągać nitki ze swojego suszącego się ręcznika :splat: no goopia... hehe, fajnie wyszłaś:diabloti::eviltong: i kolejny filmik... Imbir dorwał kamienia i chciał się z nim ulotnić, ale Tofiś podążał za nim krok w krok:diabloti: Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a teraz kradziejowe fotki od Basi:loveu: PSACEREK: Zuza/Imbir/Tysiek/Tofik/Opka synek, wyciągaj... mamuś wpadła do dołu :diabloti: Zuza zjeżona na Tofika... Tofik zdziwiony... Opka z Tofikiem szaleją z patykiem Bimbero odstrojony w obróżkę metalowca :diabloti: ganiał Zuzkę Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Imbir i Zuzka Zuzka zziajana... Tofiś maluni :loveu: Tysiek zapoznający się z podłożem :cool3: Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Zuzka hopsaaa na Tysieńka :p Toficzek:smile: Zuzka z patykiem 3 żebraki Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 bestie przy wodopoju :diabloti: Zuzka woli z flaszki... :evil_lol: Teufelek (czyli Tofiś:smile: ) Tysiek Tofiś z Bimberkiem Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Zuzanka Opka z Tofikiem Zuza wąchająca:smile: Tyś zazdrosny o mamusię :evil_lol: Tofik i Zuza Quote
g_o_n_i_a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Witanko :multi: Bimberasek moj :iloveyou: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0092-2.jpg Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Witanko :multi: Bimberasek moj :iloveyou: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0092-2.jpg Helloł Gonia:multi::multi::multi::multi: fajnie, że zajrzałaś do nas:loveu: Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 i kolejny filmik:loveu: Tysio i Tofiś uskuteczniają zapasy, ale Bimber im przerwał:cool3: Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 i kolejny filmik:loveu: Imbir znowu molestowany przez Tofisia, Opka w swoim świecie z butelką i Tysio i Zuza głównie przy swoich pańciach:cool3::loveu: Quote
teqquila Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ile zdjecioszkow :evil_lol::evil_lol: i filmiki tyz sa :evil_lol::evil_lol: ide krasc :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :multi::multi::multi:widziałam filmiki ...widzialam .......:razz::razz::razz:pije 2gi piffff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i macie zakaz spacerowania razem bo popadnę w alkoholizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam filmiki ...widzialam .......:razz::razz::razz:pije 2gi piffff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i macie zakaz spacerowania razem bo popadnę w alkoholizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz, a my mamy taką przyjemność ze wspólnych spacerków:cool3::diabloti: otwórz już sobie 3 bo Justyna zaczyna kraść:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Imbirka']no wiesz, a my mamy taką przyjemność ze wspólnych spacerków:cool3::diabloti: otwórz już sobie 3 bo Justyna zaczyna kraść:evil_lol::diabloti::placz::placz::placz::placz:trzecie zabrał mi TZ .....i wypił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz::placz:trzecie zabrał mi TZ .....i wypił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niech teraz usiądzie razem z Tobą do oglądania fotek:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Imbirka'] Helloł Gonia:multi::multi::multi::multi: fajnie, że zajrzałaś do nas:loveu: A ja wpadam tu bardzo często, tylko rzadziej pisze.:lol: No jak mogłabym nie odwiedzać mojego Maluszka? :loveu: Quote
basia2202 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam filmiki ...widzialam .......:razz::razz::razz:pije 2gi piffff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i macie zakaz spacerowania razem bo popadnę w alkoholizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś :cool3: jakby Ci to powiedzieć :roll: :eviltong:zakazy, jak i przepisy... są po to, co by je łamać :p :loveu::diabloti: także na nic Twe zakazywanie;) przyszłam poinformować, że ukradłam następne filmiki :p i jestem z tego dumna :loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Imbirka'] to niech teraz usiądzie razem z Tobą do oglądania fotek:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) zabral BEERa i polazł na film :diabloti: [quote name='basia2202']Aluś :cool3: jakby Ci to powiedzieć :roll: :eviltong:zakazy, jak i przepisy... są po to, co by je łamać :p :loveu::diabloti: także na nic Twe zakazywanie;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd MY to znamy;) przyszłam poinformować, że ukradłam następne filmiki :p i jestem z tego dumna :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:same kradziejki ....:eviltong: Quote
caroolcia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='evaxon']http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0081-2.jpg przyłapana na zjadaniu psich przysmakow:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahah to samo pomyślałam :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 wpadam przelotem bom dziisaj zapracowana po pachy :czytaj::handy::comp26::tard: :evil_lol: Quote
Recommended Posts