Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Świetny komentarz sytuacyjny, jak bym była z Wami...:lol:[/quote]
A to już zasługa Basi, mnie tylko kradziejstwo dobrze wychodzi:cool3::diabloti:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']już widziałam tylko sam Imbir jest zajęty i teraz nie wiem na co się przemienić:cool3::p[/quote]
Bimber , Bimber, Bimber :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']W "mojego Imbira" ...:razz:[/quote]

[quote name='evaxon']Bimber , Bimber, Bimber :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]hehe, no to słucham w takim razie waszych propozycji :evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

echhhh, musisz mi wypominać czerwonego nochala:cool3::evil_lol:? troche za dużo piffka chiba:oops::oops::diabloti:

echhhh, a tak ładnie na dogo zaczynałam, a skończe na Bimbrze:diabloti::diabloti::diabloti::cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']echhhh, musisz mi wypominać czerwonego nochala:cool3::evil_lol:? troche za dużo piffka chiba:oops::oops::diabloti:

echhhh, a tak ładnie na dogo zaczynałam, a skończe na Bimbrze:diabloti::diabloti::diabloti::cool3:[/quote]

Na Bimbrze to widać, że juz jesteś :diabloti::diabloti::diabloti:

"Imbirka" - to się będzie mniej kojarzyć z tym czerwonym :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']Witajcie, witajcie, witajcie:multi::multi::multi::multi:

dziewczyny, to o której u mnie w sobotę się umawiamy na szaleństwa psiowe?:cool3::loveu:

Basia, zaluzje odsłonięte, gdzie ty widzisz to słońce, cooooooo?

[/quote]
[B][COLOR=Purple]ano mnie to w zasadzie bez różnicy, czy wcześniej czy później;)
byle nie 7 rano :cool3: :diabloti:
może tak... na 10 (żeby się wszyscy wyspali) :razz: albo... no nie wiem... 14-15? (żeby jakoś po obiadku) - no nie wiem... to takie moje propozycje:) a jak pasuje Tobie i Opkowej i Tyśkowej?:) dojdźmy do jakiegoś konsensusu :cool3:

Juluś... no jak gdzie słońce? :cool3: no u mnie za oknem przecież:cool3: i to jak się ładnie rozpogodziło :p

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']A to już zasługa Basi, mnie tylko kradziejstwo dobrze wychodzi:cool3::diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]jedno i drugie potwierdzam :p :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']już widziałam tylko sam Imbir jest zajęty i teraz nie wiem na co się przemienić:cool3::p[/quote]
[quote name='Imbir1'][COLOR=DarkRed][B]hehe, no to słucham w takim razie waszych propozycji :evil_lol: [/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]hmm.. to ja obstawiam.. BIMBEROS :p :diabloti: aaalbo... Bimbrowa :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będą po4fotaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mus zakupić :hmmmm: 4pak ;)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe.. koniecznie Aluś :evil_lol: :diabloti:

nie wiem, jak dziewczyny... ale ja się już nie mogę doczekać soboty :Cool!: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:painting:[/COLOR][/B][B][/B][B][COLOR=Purple]:Dog_run:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]byle pogoda była :modla:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe.. koniecznie Aluś :evil_lol: :diabloti:

nie wiem, jak dziewczyny... ale ja się już nie mogę doczekać soboty :Cool!: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:painting:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:Dog_run:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]byle pogoda była :modla:
[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to ja już ide po piwo :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]No to widzimy się w sobotę o godz. 15-stej obok mnie, czyli pod stadionem Widzewa:p czy jest jeszcze ktoś chętny z Łodzi?
Będzie: Zuza, Opka i Tofiś, Bimberos - to na 100%, nie wiem jak Tyśki:roll:, no i może jeszcze jedna koleżanka?:cool3::lol:
[/B][/COLOR]
Alutka, to kup więcej piffka to sie przyłączymy chętnie:diabloti:

no to teraz idę zmienić nika:diabloti:
.
.
.
.
.
tylko nadal nie wiem na jaki:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1'][COLOR=DarkRed][B]No to widzimy się w sobotę o godz. 15-stej obok mnie, czyli pod stadionem Widzewa:p czy jest jeszcze ktoś chętny z Łodzi?
Będzie: Zuza, Opka i Tofiś, Bimberos - to na 100%, nie wiem jak Tyśki:roll:, no i może jeszcze jedna koleżanka?:cool3::lol:
[/B][/COLOR]
Alutka, to kup więcej piffka to sie przyłączymy chętnie:diabloti:

no to teraz idę zmienić nika:diabloti:
.
.
.
.
.
tylko nadal nie wiem na jaki:cool3::diabloti:[/quote]
kusicie kusicie tym spacerkiem:shake:
a ja splukana:placz:
i szybko sie ciemno robi:roll:
i dojazd kiepski:-(

.
.
.
.
.
.
.

Bimber:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']kusicie kusicie tym spacerkiem:shake:

.
.
.
.
.
.
.

Bimber:diabloti:[/quote]
jaki kiepski? no coś ty? wysiadasz przy Centralu i jedziesz prosto pod stadion, już prościej nie można...
.
.
.
.
.
dlaczego mój post nie chce się tam zapisać? co ja źle robie?:roll:

Posted

[quote name='Imbir1']taaaaa, albo Bimberka albo Bimbrowa albo Imbirka:diabloti::eviltong:

kuuurde, nie mogę się zdecydować:roll:[/quote]
Zrób wyliczanke:cool1::cool1::cool1::diabloti:
[quote name='evaxon']kusicie kusicie tym spacerkiem:shake:

.
.
.
.
.
.
.

Bimber:diabloti:[/quote]
Idź też:multi::multi:

Posted

[quote name='Imbir1']jaki kiepski? no coś ty? wysiadasz przy Centralu i jedziesz prosto pod stadion, już prościej nie można...
.
.
.
.
.
dlaczego mój post nie chce się tam zapisać? co ja źle robie?:roll:[/quote]
kiepski w sesie drogi:grin:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ....piff kupiłam ...do soboty zdążę się zalać :diabloti::diabloti::diabloti:

może ja se zmienie też nicka :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ....piff kupiłam ...do soboty zdążę się zalać :diabloti::diabloti::diabloti:

może ja se zmienie też nicka :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i tak trzymaj:diabloti:

nik zmienisz na Tyskie czy na piffko?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: