Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Świetny komentarz sytuacyjny, jak bym była z Wami...:lol:[/quote] A to już zasługa Basi, mnie tylko kradziejstwo dobrze wychodzi:cool3::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Za darmo...:evil_lol:, poczytaj i poproś o zmiane, ja tez to zrobię... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7927921#post7927921post7927921[/URL] Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 już widziałam tylko sam Imbir jest zajęty i teraz nie wiem na co się przemienić:cool3::p Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1']już widziałam tylko sam Imbir jest zajęty i teraz nie wiem na co się przemienić:cool3::p[/quote] W "mojego Imbira" ...:razz: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1']już widziałam tylko sam Imbir jest zajęty i teraz nie wiem na co się przemienić:cool3::p[/quote] Bimber , Bimber, Bimber :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']W "mojego Imbira" ...:razz:[/quote] [quote name='evaxon']Bimber , Bimber, Bimber :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]hehe, no to słucham w takim razie waszych propozycji :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Kwasek:diabloti::diabloti::evil_lol: No, ale Bimber tyż dobry;) Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 oooooo nie, tylko nie Kwasek:cool3::cool3::cool3: poproszę inne propozycje:p, pod takim nikiem nie będę występować:cool3::cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 no Bimber i juz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 taaaaa, albo Bimberka albo Bimbrowa albo Imbirka:diabloti::eviltong: kuuurde, nie mogę się zdecydować:roll: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Noooo....do tego czerwonego nosa "Bimber" idealnie pasuje :evil_lol::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 echhhh, musisz mi wypominać czerwonego nochala:cool3::evil_lol:? troche za dużo piffka chiba:oops::oops::diabloti: echhhh, a tak ładnie na dogo zaczynałam, a skończe na Bimbrze:diabloti::diabloti::diabloti::cool3: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1']echhhh, musisz mi wypominać czerwonego nochala:cool3::evil_lol:? troche za dużo piffka chiba:oops::oops::diabloti: echhhh, a tak ładnie na dogo zaczynałam, a skończe na Bimbrze:diabloti::diabloti::diabloti::cool3:[/quote] Na Bimbrze to widać, że juz jesteś :diabloti::diabloti::diabloti: "Imbirka" - to się będzie mniej kojarzyć z tym czerwonym :evil_lol::diabloti: Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie, witajcie, witajcie:multi::multi::multi::multi: dziewczyny, to o której u mnie w sobotę się umawiamy na szaleństwa psiowe?:cool3::loveu: Basia, zaluzje odsłonięte, gdzie ty widzisz to słońce, cooooooo? [/quote] [B][COLOR=Purple]ano mnie to w zasadzie bez różnicy, czy wcześniej czy później;) byle nie 7 rano :cool3: :diabloti: może tak... na 10 (żeby się wszyscy wyspali) :razz: albo... no nie wiem... 14-15? (żeby jakoś po obiadku) - no nie wiem... to takie moje propozycje:) a jak pasuje Tobie i Opkowej i Tyśkowej?:) dojdźmy do jakiegoś konsensusu :cool3: Juluś... no jak gdzie słońce? :cool3: no u mnie za oknem przecież:cool3: i to jak się ładnie rozpogodziło :p [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']A to już zasługa Basi, mnie tylko kradziejstwo dobrze wychodzi:cool3::diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]jedno i drugie potwierdzam :p :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']już widziałam tylko sam Imbir jest zajęty i teraz nie wiem na co się przemienić:cool3::p[/quote] [quote name='Imbir1'][COLOR=DarkRed][B]hehe, no to słucham w takim razie waszych propozycji :evil_lol: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]hmm.. to ja obstawiam.. BIMBEROS :p :diabloti: aaalbo... Bimbrowa :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będą po4fotaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mus zakupić :hmmmm: 4pak ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będą po4fotaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mus zakupić :hmmmm: 4pak ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]hehe.. koniecznie Aluś :evil_lol: :diabloti: nie wiem, jak dziewczyny... ale ja się już nie mogę doczekać soboty :Cool!: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:painting:[/COLOR][/B][B][/B][B][COLOR=Purple]:Dog_run:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]byle pogoda była :modla: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe.. koniecznie Aluś :evil_lol: :diabloti: nie wiem, jak dziewczyny... ale ja się już nie mogę doczekać soboty :Cool!: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:painting:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:Dog_run:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]byle pogoda była :modla: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to ja już ide po piwo :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [COLOR=DarkRed][B]No to widzimy się w sobotę o godz. 15-stej obok mnie, czyli pod stadionem Widzewa:p czy jest jeszcze ktoś chętny z Łodzi? Będzie: Zuza, Opka i Tofiś, Bimberos - to na 100%, nie wiem jak Tyśki:roll:, no i może jeszcze jedna koleżanka?:cool3::lol: [/B][/COLOR] Alutka, to kup więcej piffka to sie przyłączymy chętnie:diabloti: no to teraz idę zmienić nika:diabloti: . . . . . tylko nadal nie wiem na jaki:cool3::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1'][COLOR=DarkRed][B]No to widzimy się w sobotę o godz. 15-stej obok mnie, czyli pod stadionem Widzewa:p czy jest jeszcze ktoś chętny z Łodzi? Będzie: Zuza, Opka i Tofiś, Bimberos - to na 100%, nie wiem jak Tyśki:roll:, no i może jeszcze jedna koleżanka?:cool3::lol: [/B][/COLOR] Alutka, to kup więcej piffka to sie przyłączymy chętnie:diabloti: no to teraz idę zmienić nika:diabloti: . . . . . tylko nadal nie wiem na jaki:cool3::diabloti:[/quote] kusicie kusicie tym spacerkiem:shake: a ja splukana:placz: i szybko sie ciemno robi:roll: i dojazd kiepski:-( . . . . . . . Bimber:diabloti: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']kusicie kusicie tym spacerkiem:shake: a ja splukana:placz: i szybko sie ciemno robi:roll: i dojazd kiepski:-( . . . . . . . Bimber:diabloti:[/quote] jaki kiepski? no coś ty? wysiadasz przy Centralu i jedziesz prosto pod stadion, już prościej nie można... . . . . . dlaczego mój post nie chce się tam zapisać? co ja źle robie?:roll: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1']taaaaa, albo Bimberka albo Bimbrowa albo Imbirka:diabloti::eviltong: kuuurde, nie mogę się zdecydować:roll:[/quote] Zrób wyliczanke:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='evaxon']kusicie kusicie tym spacerkiem:shake: a ja splukana:placz: i szybko sie ciemno robi:roll: i dojazd kiepski:-( . . . . . . . Bimber:diabloti:[/quote] Idź też:multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Imbir1']jaki kiepski? no coś ty? wysiadasz przy Centralu i jedziesz prosto pod stadion, już prościej nie można... . . . . . dlaczego mój post nie chce się tam zapisać? co ja źle robie?:roll:[/quote] kiepski w sesie drogi:grin: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']kiepski w sesie drogi:grin:[/quote] to niech Cię TZ przywiezie:cool3: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ....piff kupiłam ...do soboty zdążę się zalać :diabloti::diabloti::diabloti: może ja se zmienie też nicka :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ....piff kupiłam ...do soboty zdążę się zalać :diabloti::diabloti::diabloti: może ja se zmienie też nicka :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] i tak trzymaj:diabloti: nik zmienisz na Tyskie czy na piffko?:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts