bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Byłam z "poranną" kafą i oglądałam fotki :) Pozdrowionka Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To Zuzka dwóch chłopaków zajeździła...?:evil_lol: Jakbym widziała moją Paskudę;)...[/quote] Tysiek to poszedła spać a Imbiraz co 5 min. tykała do dalszej zabawy:evil_lol: [quote name='bonita']Byłam z "poranną" kafą i oglądałam fotki :) Pozdrowionka[/quote] a mnie kawusia dzisiaj nie pomaga....:shake: [quote name='evaxon']czesc kradziejko fotkowa:multi:[/quote] cześć Effcia:multi::multi::multi: do wprawy doszłam nie?:p Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1'][B][COLOR=Purple] o matko.. Zuzka nie łaskotaj :lol: już nie mogę... :lol: [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1039.jpg[/url] [/COLOR][/B][/quote] Buhahahahahha, rewelacyjne:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1'] cześć Effcia:multi::multi::multi: do wprawy doszłam nie?:p[/quote] hyhyhy jestes w tym najlepsza:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1'] do wprawy doszłam nie?:p[/quote] Spamerka jedna :eviltong::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahahahha, rewelacyjne:evil_lol::evil_lol:[/quote] też się z tego dzisiaj rano posikałam:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']hyhyhy jestes w tym najlepsza:evil_lol:[/quote] wow:bigcool::bigcool::bigcool: jestem najlesza, najlepsza, najlepsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']Spamerka jedna :eviltong::evil_lol:[/quote] oj tam zaraz spamerka, nie spamerka, tylko kradziejka:p:eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']oj tam zaraz spamerka, nie spamerka, tylko kradziejka:p:eviltong:[/quote] to ja już się trzymam za.....portfel :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']to ja już się trzymam za.....portfel :evil_lol:[/quote] Menrzuś, nie bojaj się, żurawia Ci nie będę zapuszczać do portwela:diabloti::diabloti::diabloti: a pozatym swoich nie okradam z takich walorów:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, nie bojaj się, żurawia Ci nie będę zapuszczać do portwela:diabloti::diabloti::diabloti: a pozatym swoich nie okradam z takich walorów:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] bez komentarza - jędzowatością przewyższasz nawet siebie :eviltong::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']bez komentarza - jędzowatością przewyższasz nawet siebie :eviltong::diabloti:[/quote] ja? jędzowata? Menrzuś no coś Ty, przecie taki janiołek ze mnie:p:eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']ja? jędzowata? Menrzuś no coś Ty, przecie taki janiołek ze mnie:p:eviltong::diabloti:[/quote] nooooo....ze zwichniętą aureolką :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Danusia12']nooooo....ze zwichniętą aureolką :evil_lol:[/quote] ojjjj, czepiasz się szczegółów, sztuka jest sztuka:eviltong::p Quote
Menrzuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']ojjjj, czepiasz się szczegółów, sztuka jest sztuka:eviltong::p[/quote] ale tak smętnie dyndająca się na uchu? ....to nie sztuka, tylko prawie akt :evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1044.jpg[/URL] Ja siem bojem:smhair2::biggrina: Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł, jestem:roll: poszłam wczoraj wcześnie spać bo mnie głowa napieprzała, ale nic mi to nie dalo bo mnie dzisiaj dalej napier.....:placz: Basia fotki widziałam, uśmiałam się, idę do Ciebie je ukraść:p:loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]no wreeeeszcieeee jesteś!! :multi: witaj moja łosobista kradziejko :eviltong: :loveu: [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi:witanko Imbirkowe..... to teraz wiem dlaczego mi się nie troiło ....:evil_lol:...dziś mnie chcesz pogrążyć ;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]Alutku... przecie my z troską o Ciebie :p chcemy, żebyś duuużo oglądania miała ;) a że się tam zatroi czasem, to coooo tam :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='madzia i medor']Buhahahahahha, rewelacyjne:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]ale do nas to już nie zaglądniesz? :mad: :cool3: niedobra kobieto Ty!!:eviltong: przychodź, bo się pogniwom :diabloti: ino mig :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Danusia12']Spamerka jedna :eviltong::evil_lol:[/quote] [quote name='Danusia12']nooooo....ze zwichniętą aureolką :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]buułaaahaaahaa.. ze zwichniętą... :evil_lol: [U]Danusiu... [/U]a ja mam pytanko, co Ty masz za cudnego piesa? :) bo te piękności w avatarku, to normalnie tylko zacałować na śmierć :loveu: :p [/COLOR][/B] [quote name='Imbir1']Menrzuś, nie bojaj się, żurawia Ci nie będę zapuszczać do portwela:diabloti: a pozatym swoich nie okradam z takich walorów:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]swojska kradziejka z Ciebie :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Kiłi'][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1044.jpg[/URL] Ja siem bojem:smhair2::biggrina:[/quote] [B][COLOR=Purple]oojś tam... nie bojaj :evil_lol: przecie to najsłodsze psiuny na świecie :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Menrzuś Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=purple][U]Danusiu... [/U]a ja mam pytanko, co Ty masz za cudnego piesa? :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]bo te piękności w avatarku, to normalnie tylko zacałować na śmierć[/COLOR][/B] [/quote] a mam takie dwie bestyjki [URL]http://img239.imageshack.us/img239/3338/p9140037wp7.jpg[/URL] Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Danusia12']a mam takie dwie bestyjki [URL]http://img239.imageshack.us/img239/3338/p9140037wp7.jpg[/URL][/quote] [B][COLOR=Purple]ależ urośnięte już :p jeszcze raz powiem... avatarek słodki i przecudny!! :loveu::loveu::loveu: a masz galeryjkę jakąś z tymi cudnymi faflunkami?:) [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć IMBIRKOWE[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/k015.gif[/IMG] ........:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]ależ urośnięte już :p[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]jeszcze raz powiem... avatarek słodki i przecudny!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a masz galeryjkę jakąś z tymi cudnymi faflunkami?:)[/COLOR][/B] [/quote] nie mam galeryjki - wklejam na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37334[/URL] ale trzeba dużo samozaparcia, żeby to wszystko oglądnąć :evil_lol: a ten z awatarka to chłopczyk jak był młodziutki....teraz to 3-letnia bestia Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][/B][B][/B] [B][COLOR=Purple]ale do nas to już nie zaglądniesz? :mad: :cool3: niedobra kobieto Ty!!:eviltong: przychodź, bo się pogniwom :diabloti: ino mig :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][/B][B][/B][/quote] Już lecam:scared::scared: Ino się przywitam z Bimberami:loveu: :scared: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 smyru smyru ..klapu klapu... kizi mizi :loveu: ty Bimberku moj maly :loveu: iiii smyru smyru klapu klapu... kizi mizi ... ty Julianko ty mala ty :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts