Agniest Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 witajcie Bimberki :multi::multi::multi: melduję się po urlopie ;) Quote
drzalka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hej, śliczne foteczki wszystkie :loveu: heh, my też mamy taki materiałowy kaganiec z ferplasta na boksa, ale jakos Lena go nielubi, chce go sciągnąc. Ona tam lubi ten swoj fizjologiczny "koszyk" :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam:multi::p:p EDIT, to nie tu miało być, ale tak to jest jak ma się kilka okienek pootwieranych:evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 cześć Bimbersje :loveu: przyszłyśmy z Zuzką zabuziakować Was od ranka i zatulić na śmierć :evil_lol: :buzi: :calus: :buzi: :calus: :buzi: :calus: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:grins: wpadłam z kawusią .......teraz lece na psacer ;)[/FONT] Quote
teqquila Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witaneczko :evil_lol: co tutaj tak pusto :evil_lol: Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 cześć Bimberki :) mam prośbe w podpisie mam link do wątku suni której szukam domku, jak możesz podnies ją czasem, bo sprawa jest pilna Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Julcia pewnie udaje, że pracuje ;) :diabloti: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 cze pracująca:multi: buzi buzi! :loveu: Quote
Agniest Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 doberek Bimberek :) to nawet ma kawusię nie masz przerwy? miłego dnia ! Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]Witanko poranne .....:multi::multi::multi::multi::multi: dogo mi zamula:diabloti::diabloti::diabloti: spać mi się chce....:diabloti::diabloti::diabloti: pogoda do .......:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Imbirka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 hejjjjjj:multi::multi::multi::multi::multi: a ja rzygam pracą:placz::angryy: wreszcie śniadanko zjadłam i weszłam na dogo:cool3: no i obmyślam menu na sobote bo spacerek się u mnie szykuje:p Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Imbir1']hejjjjjj:multi::multi::multi::multi::multi: a ja rzygam pracą:placz::angryy: wreszcie śniadanko zjadłam i weszłam na dogo:cool3: no i obmyślam menu na sobote bo spacerek się u mnie szykuje:p [FONT=Arial]:hmmmm: ...ale śniadanka nie wyrzygałaś ....bo szkoda by było ....znów byłabyś głodna ....:grins:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 buzi buzi kofffana Imbirkowa !!!!!!!!!!! Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Imbir1']hejjjjjj:multi::multi::multi::multi::multi: a ja rzygam pracą:placz::angryy: wreszcie śniadanko zjadłam i weszłam na dogo:cool3: no i obmyślam menu na sobote bo spacerek się u mnie szykuje:p spacerek jak spacerek.. ale co po psacerku :cool3: ;) ja też obmyślam to i tamto :evil_lol: :p ja pracą jeszcze nie rzygam... ale oko mnie boli :placz: ból mi od mego zęba mądrości promienuje :placz: (jak ta mądrość boli... cholerna 8-ka:angryy:) Quote
teqquila Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Bimberowa co robisz znow?? moze byc jakies ciasto ja mam dobre winko :evil_lol: albo ja zrobi ciasto moze byc kpiec kreta?? Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='teqquila']Bimberowa co robisz znow?? moze byc jakies ciasto ja mam dobre winko :evil_lol: albo ja zrobi ciasto moze byc kpiec kreta?? zapracowana jest bidula :roll: a ja mam już dość :splat:masakra dzisiaj... zrób zrób kopiec!! :multi::multi::multi: Bimbrowa szykuje pyszności :cool3: wiem, bo z niej to wyciągnęłam ;) ja też coś wykombinuję... hmm.. może.. chińskiee... :roll: a może... hmmm... ooo wieeeeem.... wiem, co zrobię chyba :diabloti::multi: niespodziewankę!! :eviltong: czy Bimbrowa ma siakąś mikrofalę? :cool3: tudzież ewentualnie sprawny piekarnik;) Quote
Imbirka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witajcie z samego ranka:multi::multi::multi::multi: ja zaryrana na maxa:angryy: mam w tym miesiącu szkolenie, wypadnie mi cały tydzień z pracy, no i teraz muszę nadrobić robotę:cool3: W sobote mamy Zuzkowo-Tysiowo-Imbirowy spacerek:p no i żeby nie było tutaj tak pusto to ukradzione zdjątka od Justyny:loveu: Imbir w Albecku, spragniony biulek dorwał się do wodopoju:cool3: moja kuzynka Kaśka z Justyną:loveu: Imbir z Januszem... na wszystkich zdjęciach Justyna poobcinała mu głowę:cool3: i leśny Bimberos:loveu: a teraz spadam popracować:placz: Quote
Recommended Posts