Imbirka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A my trzymamy za Was kciuki na jutrzejszych zawodach:lol: Quote
teqquila Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 hehe Imbir jest zielony :D :) do zobaczenia w nastepnym tygodniu :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Dzien dobry Julio :-) Zamyślony Imbirek :loveu: Quote
Imbirka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Tak wyglądałem w drodze powrotnej po dzisiejszym szaleństwie w lesie, zdjęcia z szaleństw jutro:lol: tylko troche komarki mnie pogryzły:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 :loveu: :loveu: Na cóż tak Imbirek uważnie patrzy? :cool3: Quote
Aganiok Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Tak Imbir jest przesłodki. Ma takie mądre oczka. Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Imbir1']Tak wyglądałem w drodze powrotnej po dzisiejszym szaleństwie w lesie, zdjęcia z szaleństw jutro:lol: Śpiące książątko:cool3: :loveu: Nie, no nie:mad: Pańcia Imbircia to uwielbia nas zamęczać i dręczyć: najpierw narobi ochoty pisząc o szaleństwach Imbirka i pokazując jego zmęczenie po zabawach, a potem:roll: no tak; ,,zdjęcia z szaleństw jutro:lol:" i jak tu nie popaść w deprechę:roll: :angryy: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No dobra, nie ma pozytywnego odzewu, więc może jak ładnie poprosię:roll: no więc: łądnie proszę o chociaż jedna fotkę z tych Imbirkowych szaleństw:roll: Quote
Imbirka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No już, już, dopiero wróciliśmy. Na początek znalazłem niezłego patyczka:lol: trzeba go wyciągną z wody:lol: chyba żabka skoczyła:lol: no to jeszcze popracuję nad patyczkiem:lol: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Koffana Pańcia Imbirka zlitowała sie nad nami:evil_lol: :evil_lol: no ten patyczek, to rzeczywiście "maluśki" jest:evil_lol: I co wyciągnął go Imbirek z wody:razz: Quote
Imbirka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Muszę Wam dozować tą przyjemnoś bo jak wszystko naraz to jeszcze szoku dostaniecie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja muszę dbać o Was:lol: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 chyba żabka skoczyła:lol: A i jeszcze jedno, jak nie biedne szaraczki, to żabki:roll: Imbiruś, ja ciebie proszę, ty się przestań znęcać nad tymi stworzonkami:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Imbir1 napisał(a):Muszę Wam dozować tą przyjemnoś bo jak wszystko naraz to jeszcze szoku dostaniecie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja muszę dbać o Was:lol: No proszę, kto by pomyślał, to wszystko w trosce o nas:mad: :p Quote
Imbirka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 On się nie znęca tylko jest wszystkim zainteresowany i nie może się w skórze zmieścić:lol: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Imbir1 napisał(a):On się nie znęca tylko jest wszystkim zainteresowany i nie może się w skórze zmieścić:lol: No dobrze, dobrze już się nie czepiam:p A może tak jeszcze jedno, dwa lub... troszkę więcej zdjęć, tak na dobrą noc;) :p :p Quote
Imbirka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No dobra, macie jeszcze kilka, ale dzisiaj już więcej mi się nie chce:lol: Kolejna odsłona - taplanko w bagienku, czyli tzw. Imbirek Bagienny i jego szaleństwa (nie miałam siły odmówić mu tej radości:lol: ) Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ulalaaa jakie mokre fotki Imbirkowe:cool3: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a kuku, "moja" <moge sobie pomarzyć, że ,,moja,,:evil_lol: > kochana mordeczka ale to bardzo dobrze, że mu pozwoliłaś:cool2: kąpiele błotne są bardzo zdrowe:cool2: Quote
Imbirka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 no, no, podobno na coś tam nieźle działa błotko, Imbir nawet nie śmierdział po tych kąpielach:lol: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No a mojej koleżanki spanielka po dzisiejszym spacerku, to cuchnęła niemiłosiernie:shake: <wytarzała sie w jakiejś zgnitej żabie, a potem na dodatek, żeby było jeszcze śmieszniej zjadła czyjąś zużytą chusteczkę:evil_lol: ) Ale wy to macie też fajne tereny do spacerów:crazyeye: Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Madzia u nas zaby sa na pozadku dziennym :evil_lol: tylko ze Tigra je je:roll: Julia a co ty myslisz ze jak wejdziesz do wanny wypelnionej blotkiem u kosmetyczki to bedziesz smierdziec:evil_lol: myslisz ze skad one to bloto biora?? haha Quote
Recommended Posts