netti1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Julcia dziękujemy ci bardzo za pomoc!! Tosia nadal śpi,nie chciała się załatwić tylko od razu na kocyk poszła. Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Julciu, dziecię moje Ty:siara::diabloti: :diabloti::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Witam, witam i o zdrówko pytam hihi :buzi: Bimberku, nie chowaj sie - gonia i tak Cie widzi Łobuzie :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0197.jpg Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi::multi::multi:cze Imbirkowe...nie wiem czy dzień dobry czy dobry wieczór:razz: Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 heloł:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witajcie :multi::multi::multi::multi::multi: jesteśmy, ale zaganiani strasznie:cool3: netti - ucałuj Tosieńkę od nas, mała bidulka po tym głupim jasiu wyglądała jak taka skórka:cool3: pazurki uzupełnione, skrócone i znowu na miesiąc czasu mam spokój:p wieczorkiem wstawię fotki, narazie od 6 godz. klincuję już w pracy:cool3: a za miesiąc będziemy buszować po Wisełce, już się nie mogę doczekać:cool3: nio Imbirek będzie mial w końcu pod dostatkiem kamieni:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Imbir1 napisał(a): a za miesiąc będziemy buszować po Wisełce, już się nie mogę doczekać:cool3: nio Imbirek będzie mial w końcu pod dostatkiem kamieni:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj zaganiana córuniu:loveu: Jak Ty to robisz... o szóstej rano w pracy:mdleje: Quote
bonita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Julciu co zagania strasznie:evil_lol: Pozdrów mojego wnusia od babci:loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziendobry! piekne zdjecia zdjecia!!! czekam na wiecej... Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :placz::placz::placz:zabierzcie mnie do Wisełki.....będę grzeczna:p Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 doberek Imbirki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 teqquila napisał(a):Julia jeszcze 3 tyg i 2 dni :evil_lol: wiesz coo... tak pomysllam ze moze i ja do Wisełki zawitam .. :loveu::evil_lol: bo w sumie w podobnym terminie jade:diabloti::lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 o kurna tylko nie to :evil_lol: :evil_lol: Efa tam rezerwat :hmmmm: i tam takich jak ty nie wposzcza Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 teqquila napisał(a):o kurna tylko nie to :evil_lol: :evil_lol: Efa tam rezerwat :hmmmm: i tam takich jak ty nie wposzcza jak juz wspominałam ..kartonowe pudełko zalatwi sprawe:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts