Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja już dawno nie mam wątróbki, więc mi rybka:p masz czekoladkę do kawusi, tylko te orzeszki sobie musisz wyobrazić:evil_lol::diabloti:;) Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mata obrzartuchy:lol: a teraz ide popracować:cool3: Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 łooooo, jakie tu pyszności...... a kawka :loveu: ..... muszę się nauczyć taką robić. Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Imbirkowa :) Kawusię od rana serujesz, to się też poczęstuję :) http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg a za czekoladę dziękuję, właśnie wpierniczyłam pół słoika nutelli :p Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka'] a za czekoladę dziękuję, właśnie wpierniczyłam pół słoika nutelli :p hehehe, ja też podjadam synkowi :evil_lol: kupuje te duże słoiki, jemu smaruje cieniutko kromeczki na śniadanko, a potem wieczorem sama łyżeczką wyjadam połowę słoika :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']mata obrzartuchy:lol: a teraz ide popracować:cool3: :eating: :sabber: :sabber: :sabber: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']ja już dawno nie mam wątróbki, więc mi rybka:p masz czekoladkę do kawusi, tylko te orzeszki sobie musisz wyobrazić:evil_lol::diabloti:;):razz:to wolę same orzeszki....ale ciacho z orzeszkami przecież mam :multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bosze ja tu nie wyrobiem juz czekolade wtronchnelam a Julia nastepne pysznosciu tum daje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Agniest napisał(a):hehehe, ja też podjadam synkowi :evil_lol: kupuje te duże słoiki, jemu smaruje cieniutko kromeczki na śniadanko, a potem wieczorem sama łyżeczką wyjadam połowę słoika :evil_lol: :) ja za słodyczami nie przepadam, czekoladę to jestm raz na pół roku.. ale nutella to mój nr 1.... Tutaj jeszcze wogóle odkryłam, że nutella jest zancznie lepsza niż w PL, dodatkowo ma takie mini cząsteczki orzeszków w sobie :) pycha :lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A teraz regulaminowy Imbirek - odsłona I:p :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Imbirku jesteś przefafluśny! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']i regulaminowy Imbirek - odsłona II:p Piękniasty ten regulaminowy chłopak:lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0229.jpg :evil_lol:a ten co sie tak lampi:evil_lol::loveu: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Bodziulka']Imbirku jesteś przefafluśny! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='ferraribox']Piękniasty ten regulaminowy chłopak:lol: Helloł dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi:, dziękujemy:lol: [quote name='evaxon']http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0229.jpg :evil_lol:a ten co sie tak lampi:evil_lol::loveu: jakie lampi, co za lampi?:cool3::mad: on się na Cioteczki ładnie patrzy:p Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Imbir1 napisał(a): jakie lampi, co za lampi?:cool3::mad: on się na Cioteczki ładnie patrzy:p hyhyhy aa to co innego :evil_lol::loveu: kochan Imbircio:loveu: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nooooo, odrazu lepiej:cool3::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Imbir1 napisał(a):nooooo, odrazu lepiej:cool3::evil_lol::loveu::loveu::loveu: kazdemu sie robi lepiej jak cos napisze:loveu: mam taki kojacy "głos":loveu::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):kazdemu sie robi lepiej jak cos napisze:loveu: mam taki kojacy "głos":loveu::evil_lol: taaaa, albo ładnie i równo skłądasz literki:evil_lol::cool3::p Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Imbir1 napisał(a):taaaa, albo ładnie i równo skłądasz literki:evil_lol::cool3::p ooo dokładnie tak :loveu: duzo ciepła z nich bije:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):ooo dokładnie tak :loveu: duzo ciepła z nich bije:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;);) Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 teqquila napisał(a):ja nic nie czuje :niewiem: :niewiem: bo to nie śmierdzi:p:eviltong: Quote
Recommended Posts