Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :multi::multi::multi:helloł ...Imbireczkowe .....dotarłam na blogaski :loveu::multi: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Córa wracaj Ty, bo się zaczynam o Cia Cia martwić:shake::shake::shake::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hejka:multi::multi::multi::multi: jestem już jestem, ale 5 godzin z tatusiem to troche za dużo jak na mój system nerwowy:cool3::evil_lol:, żyję w każdym bądz razie, i udało mi się nie spaść ze schodów:evil_lol::lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Imbir1 napisał(a):Hejka:multi::multi::multi::multi: jestem już jestem, ale 5 godzin z tatusiem to troche za dużo jak na mój system nerwowy:cool3::evil_lol:, żyję w każdym bądz razie, i udało mi się nie spaść ze schodów:evil_lol::lol: Ufff, ulżyło mi:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 hehe tom cale szczescie bom mi sie przypomnialo zee razem na wakacje jedziemy i ktos musi taszczyc :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ufff, ulżyło mi:multi::multi::multi::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='teqquila']hehe tom cale szczescie bom mi sie przypomnialo zee razem na wakacje jedziemy i ktos musi taszczyc :evil_lol: :evil_lol: paskuda, za tragarza mam robić?:mad::evil_lol::cool3: Dzieńdobry wszystkim:multi::multi::multi: zaraz chyba drugą wypiję:cool3: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :multi:umęczona wita wymęczoną ...idę na psacerek a potem wpadam na kawusię :p Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:umęczona wita wymęczoną ...idę na psacerek a potem wpadam na kawusię :p no to oć Alu, bo pewnie u mnie będzie dzisiaj sporo kawusiek:evil_lol: :cool3: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 O kaffa, z przyjemnością się napiję :loveu: Witajcie wnuczęta :) Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1'] kawaaaaa ja chce kawyyy duuuzooo kaaawyyyyyy:morning: witanko:loveu: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):kawaaaaa ja chce kawyyy duuuzooo kaaawyyyyyy:morning: witanko:loveu: No co Ty, z taką miną witasz nowy tydzień:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Bry Imbirkowicze! Co za wateczek!!!!!! kawusie serwuja:) sniadanie tez? Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witanko :) Julia to co Ty w nocy robilas?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bonita napisał(a):No co Ty, z taką miną witasz nowy tydzień:evil_lol: bo ze tak powiem sie nie wyspałam:razz: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Imbir1 napisał(a):no to oć Alu, bo pewnie u mnie będzie dzisiaj sporo kawusiek:evil_lol: :cool3: Co robiłaś, gdzie , z kim i w ogóle:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):Bry Imbirkowicze! Co za wateczek!!!!!! kawusie serwuja:) sniadanie tez? też:p zaraz będę jeść właśnie:lol: teqquila napisał(a):Witanko :) Julia to co Ty w nocy robilas?? :evil_lol: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Co robiłaś, gdzie , z kim i w ogóle:diabloti::diabloti: boszsz, następne ciekawe, :cool3::cool3::cool3: a takie tam różne miałam, te no.. jak to sie nazywa? ..... a, stosunki :p:eviltong: evaxon napisał(a):kawaaaaa ja chce kawyyy duuuzooo kaaawyyyyyy:morning: witanko:loveu: a pij, wiaderko kawy chcesz?:cool3::evil_lol: bonita napisał(a):O kaffa, z przyjemnością się napiję :loveu: Witajcie wnuczęta :) plosiem bardzom babciu:loveu::p Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']no to oć Alu, bo pewnie u mnie będzie dzisiaj sporo kawusiek:evil_lol: :cool3::pjestem ...wypiłam 1 ale 2 chyba wskazana:razz: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Imbir1 napisał(a): a pij, wiaderko kawy chcesz?:cool3::evil_lol: hyhyhy nie no wiaderko to chyba za duzo:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a toz toz dlatego z samego rana taki dobry humorek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pewnie znow ten na jak mu tam :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pjestem ...wypiłam 1 ale 2 chyba wskazana:razz: no to oć na następną:lol: [quote name='evaxon']hyhyhy nie no wiaderko to chyba za duzo:evil_lol: masz duuuży kuban:p [quote name='teqquila']a toz toz dlatego z samego rana taki dobry humorek :cool3: :evil_lol: :evil_lol: pewnie znow ten na jak mu tam :evil_lol: no, no, co sie tak zapowietrzyłaś?:cool3: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie zapowietrzyma tylko poplulam :evil_lol: :evil_lol: a wy to chyba juz uzaleznione od tej kawy :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ale kafcia-mniam mniam, załapie się na taka?:cool3: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='caroolcia']ale kafcia-mniam mniam, załapie się na taka?:cool3: bardzo proszę:p a teraz spadam trochę chociaż poudawać, że pracuję:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :razz:czekolady nie chcę chyba ze z orzeszkami :p....ale kawa chętnie ...najwyżej poczuję ze mam watróbkę Quote
Recommended Posts