caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ło matko!!!! Czyzby imbiś miał większą garderobę niż Pańcia?!:diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :razz:wow , ale z Imbirka strojniś ...no no Witajcie :multi: Quote
Kiłi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Imbir1 napisał(a): i uprzedzając kolejne pytanie - nasze obróżki + komplecik skórzany i szelki Trixie:p Komplecik skórzany wymiata:loveu: Taki...sexy:diabloti: Wiecie co...fajnie tak poczytać, te wasze dialogi:diabloti: Od razu humor wraca po męczącym dniu:razz: :diabloti: Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ojjjj... wstyd:oops: Tak dawno mnie u Imbirka nie było:shake: Quote
Imbirka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 WITAJCIE:multi::multi::multi::multi: Koszmarny dzień dzisiaj miałam, jeden dzień człowieka w pracy nie ma i już tupią za mną nogami:cool3: fotki wodnego Imbirka:diabloti: chyba się robie monotematyczna:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Witaj Julciu :multi: Ojejka, jaki słodki pychol :loveu: Buziaczki dla mojego Imbircia :buzi: Quote
Imbirka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Witaj Julciu :multi: Ojejka, jaki słodki pychol :loveu: Buziaczki dla mojego Imbircia :buzi: cześć Gonia, pychol słodki, rozszczekany, już wycałowany:loveu::evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 super foteczki! :multi::multi::multi::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Gonia, pychol słodki, rozszczekany, już wycałowany:loveu::evil_lol: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Widziałam zdjęciaL:loveu::loveu::multi: I widziałam, jak chciałaś utopić Imbirka:diabloti: Quote
Bodziulka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0118.jpg no co za pańcia, Imbirek chce pływać, a ona go powstrzymuje :evil_lol: :mad: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Fajnie się mój wnusio pływać uczył :grin: Witajcie wesoła rodzinko :) Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0118.jpg :grin: a gdzie koło ratunkowe i rękawki do plywania:diabloti: :evil_lol: Quote
drzalka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 haha.. super zdiecia z nauki.. miny robi takie sam jak moja mała :evil_lol: :loveu: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='bellatriks']super foteczki! :multi::loveu: cześć Bell, faktycznie dawo Cię nie było:cool3: [quote name='g_o_n_i_a']:multi: :loveu: :loveu: :lol::lol: [quote name='madzia i medor']Widziałam zdjęciaL:loveu::multi: I widziałam, jak chciałaś utopić Imbirka:diabloti: wcale go nie topilam:razz: [quote name='Bodziulka']no co za pańcia, Imbirek chce pływać, a ona go powstrzymuje :evil_lol: :mad: powstrzymywałam, bo mial mieć robione zdjęcie:cool3: [quote name='bonita']Fajnie się mój wnusio pływać uczył :grin: Witajcie wesoła rodzinko :) helloł babciu, to nie była nauka tylko powstrzymywanie Imbirka, bo on jak mała motorówka zasuwa do brzegu:evil_lol: [quote name='evaxon']http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0118.jpg a gdzie koło ratunkowe i rękawki do plywania:diabloti: :evil_lol: już nie musi mieć, ten etap mamy już za sobą:lol: [quote name='drzalka']haha.. super zdiecia z nauki.. miny robi takie sam jak moja mała :evil_lol: :loveu: noooo, miny to on trzaska niezłe, no i ta głowa wyciągnięta jak najwyżej:diabloti: [quote name='madzia i medor']Witajcie moi najukochańsi:loveu::p mamcia:multi::multi::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a): noooo, miny to on trzaska niezłe, no i ta głowa wyciągnięta jak najwyżej:diabloti: I jescze to oddychanie smieszne :D:D:D Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a): mamcia:multi::multi::loveu::loveu: Nie ciesz się, przyniosłam Ci listę obowiązków na dziś:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie ciesz się, przyniosłam Ci listę obowiązków na dziś:diabloti::diabloti: przy piątku???? sumienia nie masz? :mad: ja już dosyć mam obowiązków:evil_lol::razz: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a):przy piątku???? sumienia nie masz? :mad: ja już dosyć mam obowiązków:evil_lol::razz: Sumienie... :hmmmm:, zaraz zerknę... nie:grins::grins: nie mam:grins::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Sumienie... :hmmmm:, zaraz zerknę... nie:grins::grins: nie mam:grins::diabloti: :placz::placz::placz::placz: ale mi się matka trafiła:cool3::cool3::cool3: no dobra, gadaj kobieto czego chcesz:razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a)::placz::placz::placz::placz: ale mi się matka trafiła:cool3::cool3::cool3: no dobra, gadaj kobieto czego chcesz:razz::evil_lol: Naprawdę chcesz, żebym Ci to wszystko wymieniła:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Naprawdę chcesz, żebym Ci to wszystko wymieniła:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Dawaj, najwyżej będę krnąbrna córka i nie wykonam :diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a):Dawaj, najwyżej będę krnąbrna córka i nie wykonam :diabloti::evil_lol: A tam... od dziś preferuję bezstresowe wychowanie... róbta co chceta:evil_lol: Quote
Recommended Posts