Kiłi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Zdrowia dla taty życzymy;) No ładnie! Tak psa wymęczyli...:diabloti: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja nie powiem nic innego Duuuużo zdrowia dla Tatki życzę :) foteczki Imbirowskie z przyjemnością oglądam :loveu: Pozdrowionka Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hejo... ale kapec haha:evil_lol: .. moja też dzis tak klapneła po spacerku hihi.. aha i Zdrówka życze :multi: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dziękuję, dziękuję, dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: po tylu życzonkach to już musi być tylko dobrze:lol::multi: no to jeszcze kilka fotek Imbirkowych:lol: i nie tylko:cool3: no i się zatło i dalej nie chce wstawiać fotek:angryy::cool3: Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Imbir1'] no i się zatło i dalej nie chce wstawiać fotek:angryy::cool3: Ale super fotencja....pozazdroscic takiego wypadu :oops: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 jutro szykuje się kolejny wypad dogomaniacki - głównie bokserowy:lol: (4xboksie, 1x boksio-doberman i 1xdog) ale będzie się działo:multi: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 może teraz się uda:cool3: o rety, teraz tylko po jednym mogę wkleić:angryy: Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 oo jak tu mokro u was:evil_lol: a biedna ewa nie wie jakie butki zalozyc jutro:placz: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witanko I Pozdrawiankooooooooo Slodkie Caluchy Dla Imbirka Przesylam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ............koffanaaaaaaaaaaaaaa mordeczka !!!!!!!!!!!mniamusna !!!!! Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzieńdoberek wszystkim:multi::multi::multi: [quote name='evaxon']oo jak tu mokro u was:evil_lol: a biedna ewa nie wie jakie butki zalozyc jutro:placz: Ewcia, najlepiej takie butki z których jedną stroną wleci a drugą wyleci i Ci będzie rybka czy są mokre czy suche:diabloti: [quote name='zuzolandia']Witanko I Pozdrawiankooooooooo Slodkie Caluchy Dla Imbirka Przesylam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całuchy słodkie przekazane:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='netti1']tosia pozdrawia imbirka! łłłłooooo, matko, moja koffana Tosieńka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ewa, buziaki od Imbirka dla Tośki:loveu:. Jak tam jej łapka? Quote
drzalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hejo Hejo.. udanego spacerku !!!;) :multi: :loveu: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No wiesz :stop:!!!! Jak można Imbisia na takie męczące wakacje zabierać :niewiem:??? Ty zła i niedobra!!!:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='drzalka']Hejo Hejo.. udanego spacerku !!!;) :multi: :loveu: dziękujemy:multi::multi::multi: [quote name='caroolcia']No wiesz :stop:!!!! Jak można Imbisia na takie męczące wakacje zabierać :niewiem:??? Ty zła i niedobra!!!:diabloti: wstrętna pańcia ze mnie:oops: piesek tydzień odsypiał wypad nad morze:roll::diabloti: Może w końcu uda mi się wrzucić zaległe foteczki:cool3: Tofiś pływa:diabloti: i mój pływak:loveu: noooo, udało mi się wreszcie:razz: c.d.n.:p Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Styl tzw. "dyrektorski", głowa wysoko:evil_lol: . Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 pięknie!!!!! pięknie....:razz: ale chlapanko :crazyeye: pełna powaga,pełen profesjonalizm :cool1: super taki spacerek z taką bandą to jest coś :lol: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Styl tzw. "dyrektorski", głowa wysoko:evil_lol: . Bo on już chyba tutaj dno łapkami macał:evil_lol::cool3: no to lecim dalej:p Quote
Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Imbir1']jutro szykuje się kolejny wypad dogomaniacki - głównie bokserowy:lol: (4xboksie, 1x boksio-doberman i 1xdog) ale będzie się działo:multi: A mnie nie zaaaabraaaaaaliii!!:placz: :evil_lol: Rekin! Rekin!:diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :multi::multi::multi:widziałam pięknych fotasków tysiącpięćset:p dzień dobereczek............. Quote
Bokserkowy Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Fajnie wyglada teraz ta bokserkowa mordeczka! Wczoraj siadlem i przelecialem prawie 700 stron:) Quote
Aganiok Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bokserkowy napisał(a):Fajnie wyglada teraz ta bokserkowa mordeczka! Wczoraj siadlem i przelecialem prawie 700 stron:) witamy nowego Dogomaniaka! Imbirka można oglądać w nieskończoność :razz: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dogowa łódź nawodna z ogonkowym peryskopem :eviltong: Pańcia, a dlaczego tak się ręce trzęsły, że nam Imbirka zniekształciło, hę?!:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Aganiok napisał(a):witamy nowego Dogomaniaka! Imbirka można oglądać w nieskończoność :razz: Popieram:razz: Witaj córuniu:multi: Ile foteczek dziecię moje kochane dało:loveu: Zazdroszczę wam takiej ekipki zapalonych spacerowiczów:roll: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Kiłi']A mnie nie zaaaabraaaaaaliii!!:placz: :evil_lol: Rekin! Rekin!:diabloti: a jak Wy jeździcie na działeczkę to nas też nie zabieracie:eviltong::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:widziałam pięknych fotasków tysiącpięćset:p dzień dobereczek............. Berek Alu:multi::multi::multi::multi: [quote name='Bokserkowy']Fajnie wyglada teraz ta bokserkowa mordeczka! Wczoraj siadlem i przelecialem prawie 700 stron:) Wow, no to faktycznie się zawziąłeś :crazyeye: fajnie, ze Imbirek się podoba:lol: Witaj w naszych skromnych progach i zapraszamy częściej:lol: [quote name='Aganiok']witamy nowego Dogomaniaka! Imbirka można oglądać w nieskończoność :razz: to zapraszamy częściej i może wreszcie z Bodziulką przyjedziecie:cool3: [quote name='caroolcia']dogowa łódź nawodna z ogonkowym peryskopem :eviltong: Pańcia, a dlaczego tak się ręce trzęsły, że nam Imbirka zniekształciło, hę?!:diabloti: noooo, to były pierwsze próby pływania:diabloti: bo bałam się że we mnie wpadnie taki wziął rozpęd:evil_lol::razz: [quote name='madzia i medor']Popieram:razz: Witaj córuniu:multi: Ile foteczek dziecię moje kochane dało:loveu: Zazdroszczę wam takiej ekipki zapalonych spacerowiczów:roll: zdjątka jeszcze będą, a i dzisiaj kolejny spacerek - w większości bokserowy:p Quote
Recommended Posts