Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

wieczorem to oni się rozjeżdzają:cool3: fajnie to wygląda, wszyscy w garniakach, odsztyftowani i w tym słońcu siedzą cały dzień na stadionie... najbardziej to szkoda tych małych dzieci

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

a jaki zapach musi byc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak mi sie przypomnialo :) bom wczoraj w sozie wlasnie gadalismy o tlumie babc w aptece :evil_lol::evil_lol: i jaki zapach byl jak sie weszlo :diabloti::diabloti:

Posted

:roflt::roflt::roflt:

ale to nie tylko są babcie, wręcz przeciwnie, bardzo dużo jest młodych ludzi i to z całej Polski

oki, spadam, bo się już późno zrobiło:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):

zaraz pędzę do ojca do szpitala:roll: weekend zapowiada się bleeee a dotego mamy 3 dniowy zjazd Swiadków Jehowy na stadionie i nie ma się gdzie ruszyć, nawet na trawnikach parkują samochody, gozej jak na meczu:mad:

ahaha jak zaczelam to czytac to myslalam ze ty idziesz na ten zjazd:grin::evil_lol:

witanko :multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć dziołchy:multi::p obiecane fotki Imbirkowe:loveu:
ponieważ model poszedł spać i ma wszystko w.... to tylko takie portreciki:cool3:

Ale jakie piękne!!!
madzia i medor napisał(a):
Imbirkiem ich poszczuć:diabloti::diabloti:;)

Zdrówka dla tatusia :loveu:

Przyłączam się...
evaxon napisał(a):
ahaha jak zaczelam to czytac to myslalam ze ty idziesz na ten zjazd:grin::evil_lol: witanko :multi:

Hi hi hi, ja też:roflt:!

Szczęśliwej podróży i powrotu...

Posted

evaxon napisał(a):
ahaha jak zaczelam to czytac to myslalam ze ty idziesz na ten zjazd:grin::evil_lol:

witanko :multi:

AgusiaTerierka napisał(a):
Hi hi hi, ja też:roflt:!

Szczęśliwej podróży i powrotu...

no wiecie co???? mnie do kościoła ciężko zagonić, a na jakieś modły bym niby miała pójść????:cool3::evil_lol::evil_lol:
teqquila napisał(a):
a no chyba ze mlodzi ale co oni sie nie poca :evil_lol::evil_lol:

pewnie tak, ale nie pójdę ich wąchać:evil_lol::cool3:
Kate I Luka napisał(a):
Cześć Julcia :loveu:

A Twój tatko cały czas w szpitalu? Bo już kiedyś pisałaś, że leży... Czy teraz poszedł te śruby wyciągać?

Imbirek - słodki śpiący marzyciel. pewnie myśli o tym jak mu dobrze było jak miał kumpelkę Tosię w domku :p

Kasiu, śruby to miał wyciągane w lutym, a teraz się znowu połamał i trzeba było założyć endoprotezę. Do tego ten wypadek miał w Tleniu niedaleko Bydgoszczy, a najbliższy szpital do którego go odwiozło pogotowie był w Świeciu... dopiero w środę przywiozłam go do Łodzi:cool3:

z Tosią bedziemy widzieć się w tygodniu:loveu: sama jestem ciekawa jak się malutka zmieniła:lol:

Posted

Ja tu pierwszy raz dopiero :)

I tak patrzę na te zdjęcia ze schroniska i na te teraz to nie mogę wyjść z podziwu :mdleje:

Prosimy o więcej fotek Imbirka :multi:

Posted

[quote name='Imbir1']
Kasiu, śruby to miał wyciągane w lutym, a teraz się znowu połamał i trzeba było założyć endoprotezę. Do tego ten wypadek miał w Tleniu niedaleko Bydgoszczy, a najbliższy szpital do którego go odwiozło pogotowie był w Świeciu... dopiero w środę przywiozłam go do Łodzi:cool3:
o rety... Twój tata to pechowiec prawdziwy.... zdrówka i szybkiego powrotu do formy

z Tosią bedziemy widzieć się w tygodniu:loveu: sama jestem ciekawa jak się malutka zmieniła:lol:

super, będą foteczki Imbirkowo-Tosiowe

Posted

[quote name='psiulka']Ja tu pierwszy raz dopiero :)

I tak patrzę na te zdjęcia ze schroniska i na te teraz to nie mogę wyjść z podziwu :mdleje:

witaj psiulka:multi: i zapraszamy częściej:lol:
a fotki to dopiero muszę zrobić:roll: cały zapas się już skończył....
[quote name='Kate I Luka']super, będą foteczki Imbirkowo-Tosiowe
dziękuję za życzonka:loveu:
no właśnie nie wiem jak to do końca będzie bo Tosia jedzie na wizytę do weta, nie wiem czy się z Bimbrem zobaczą:roll:

Posted

[quote name='Imbir1']witaj psiulka:multi: i zapraszamy częściej:lol:
a fotki to dopiero muszę zrobić:roll: cały zapas się już skończył....

Mnie to jeszcze nie było wtedy w schronisku, kiedy to Imbirek tam urzędował :shake:

Oczywiście będziemy teraz regularnie odwiedzać, a jak :D I liczymy na to samo :evil_lol:

Tobie to dobrze, ja to mam cały, ogrmny zapas zdjęć, a nie chce mi się ich wstawiać :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Ja tu pierwszy raz dopiero :)

Dobrze prawisz:diabloti::p:p
[quote name='Imbir1']hehehe, widzę, ze ktoś tutaj ma lenia:evil_lol: ale nie przejmuj się, mnie też nie zawsze się chce:razz::diabloti:
To zupełnie jak mi:hmmmm: Na pierwszy rzut oka widać, żeś Ty dziecię me rodzone:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie:multi::multi::multi: my tylko na chwilkę wpadamy. Niestety fotki mam tylko śpiącego Imbira:cool3: może uda mi się cyknąć dzisiaj kilka fotek z Rokim:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):

zmieniła się bardzo :)trochę przytyła,ponoc nawet za bardzo.może wez Imbirka to się pobawią w parku trochę??

Posted

netti1 napisał(a):
zmieniła się bardzo :)trochę przytyła,ponoc nawet za bardzo.może wez Imbirka to się pobawią w parku trochę??

Mogę go wziąść, przy okazji może załatwię też szczepienie:cool3: mam nadzieję tylko, że mi samochodu nie rozniosą:diabloti::cool3: