Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):A tam... od dziś preferuję bezstresowe wychowanie... róbta co chceta:evil_lol: hehehe, wymiękłaś????:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe, wymiękłaś????:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: No skoro tak nalegasz:siara::siara: Priorytetem jest zarobić mamuni na takie cudeńko:loveu::loveu::loveu:Inokolor chcę srebrny:razz: http://moto.allegro.pl/item206460489_jeep_grand_cherokee_3_7l_zarejestrowany_polecam_.html * posprzątać * ugotować obiadek * wziąć psiaki na długi spacer * zrobić zakupy * dać zdjęcia wnuka:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']No skoro tak nalegasz:siara::siara: Priorytetem jest zarobić mamuni na takie cudeńko:loveu::loveu::loveu:Inokolor chcę srebrny:razz: http://moto.allegro.pl/item206460489_jeep_grand_cherokee_3_7l_zarejestrowany_polecam_.html * posprzątać * ugotować obiadek * wziąć psiaki na długi spacer * zrobić zakupy * dać zdjęcia wnuka:loveu::loveu::loveu::diabloti: eeeee tam, co takie masz skromne wymagania:razz::diabloti: kolor mi się podoba, ewentualnie mógłby być czarny:p z pozostałych rzeczy wchodzi w rachubę tylko spacer i fotki, no może jeszcze zakupy, na resztę przyziemnych rzeczy czasu brak:cool3::diabloti: Quote
drzalka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hejo.. czy aby przeczytała coś o fotkach ??.. jakie fotki, kiedy fotki... gdzie te fotki ??!!:lol: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a):eeeee tam, co takie masz skromne wymagania:razz::diabloti: kolor mi się podoba, ewentualnie mógłby być czarny:p z pozostałych rzeczy wchodzi w rachubę tylko spacer i fotki, no może jeszcze zakupy, na resztę przyziemnych rzeczy czasu brak:cool3::diabloti: Ja mam uraz do czerwonego koloru:roll::roll:a czarny kojarzy mi się z karawanem :roll: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja mam uraz do czerwonego koloru:roll::roll:a czarny kojarzy mi się z karawanem :roll: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje: ale teraz wymyśliłaś:cool3: też masz traumatyczne przeżycia z dzieciństwa?:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 drzalka napisał(a):Hejo.. czy aby przeczytała coś o fotkach ??.. jakie fotki, kiedy fotki... gdzie te fotki ??!!:lol: może będą jak wrócę do domu, ale nic nie obiecuję:razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje: ale teraz wymyśliłaś:cool3: też masz traumatyczne przeżycia z dzieciństwa?:evil_lol: Co prawda, nie brałam w nich osobiście udziału , ale mam:roll::roll: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 witaj :p slyszałam o jamniczku z dziecinstwa:shake: pamietaj jestesmy z toba! i z Olkiem tez.. trzymaj sie Julia wyjdziesz z tego! bedzie dobrze!:calus: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Co prawda, nie brałam w nich osobiście udziału , ale mam:roll::roll: :glaszcze: oj moja biedna mamcia:cool3: evaxon napisał(a):witaj :p slyszałam o jamniczku z dziecinstwa:shake: pamietaj jestesmy z toba! i z Olkiem tez.. trzymaj sie Julia wyjdziesz z tego! bedzie dobrze!:calus: Effcia, aż tak to widać????:placz: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a):może będą jak wrócę do domu, ale nic nie obiecuję:razz::evil_lol: No to cierpliwie czekamy... Quote
Kiłi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Imbir1'] http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0117.jpg No ładnie! Psa topią!:mad: :diabloti: Quote
bellatriks Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']No skoro tak nalegasz:siara::siara: Priorytetem jest zarobić mamuni na takie cudeńko:loveu::loveu::loveu:Inokolor chcę srebrny:razz: http://moto.allegro.pl/item206460489_jeep_grand_cherokee_3_7l_zarejestrowany_polecam_.html * posprzątać * ugotować obiadek * wziąć psiaki na długi spacer * zrobić zakupy * dać zdjęcia wnuka:loveu::loveu::loveu::diabloti: oo.. jeep grand cherokee! :multi: Mój najukochańszy:loveu: - samochód moich marzen - ale w kolorze czarnym:cool3: Quote
teqquila Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mi tyz sie taki marzy ale zielony :evil_lol: :evil_lol: Witaj Julio i Imbirku wlasnie tak mysle ze juz okolo 4 tyg i jedziemy nad morze :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć :multi: Oglądłam śliczne Imbirkowe Fotki :loveu: :loveu: i leca dalej:cool3: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imbir1 napisał(a): Effcia, aż tak to widać????:placz: nie Julia nie:shake: :siara::diabloti: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 cześć dziołchy:multi::p obiecane fotki Imbirkowe:loveu: ponieważ model poszedł spać i ma wszystko w.... to tylko takie portreciki:cool3: Quote
bellatriks Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Słodki Imbirek :loveu: :loveu: :loveu: Julia, wymizuaj go ode mnie:loveu: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='bellatriks']oo.. jeep grand cherokee! :multi: Mój najukochańszy:loveu: - samochód moich marzen - ale w kolorze czarnym:cool3: Kurna, to jest mój samochód:mad::mad: Jejku, słodki jest:loveu: http://img512.imageshack.us/img512/3196/pic0171dc9.jpg Za 800:knajpa: Quote
teqquila Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 sliczny maly pakero z Bimberka :evil_lol::evil_lol: no to za 800 :drink1::knajpa::drinking: Quote
Imbirka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: o faktycznie 800str.:lol: :laola: :BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::BIG: zaraz pędzę do ojca do szpitala:roll: weekend zapowiada się bleeee a dotego mamy 3 dniowy zjazd Swiadków Jehowy na stadionie i nie ma się gdzie ruszyć, nawet na trawnikach parkują samochody, gozej jak na meczu:mad: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Imbir1']Witajcie:multi::multi::multi: o faktycznie 800str.:lol: :laola: :BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::BIG: zaraz pędzę do ojca do szpitala:roll: weekend zapowiada się bleeee a dotego mamy 3 dniowy zjazd Swiadków Jehowy na stadionie i nie ma się gdzie ruszyć, nawet na trawnikach parkują samochody, gozej jak na meczu:mad: Imbirkiem ich poszczuć:diabloti::diabloti:;) Zdrówka dla tatusia :loveu: Quote
Imbirka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Za życzonka dziękuję bardzo:loveu: A Imbir olewa ich dokładnie, jakby się za głośno zachowywali to by pewnie zaczą na nich szczekać:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 poczekaj do wieczora :evil_lol::evil_lol: az zaczna byc glosno :evil_lol::evil_lol: Imbir bedzie mogl potrenowac :evil_lol: Quote
Recommended Posts