bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1']może być taka? z pyszną pianką:p Lepszej bym sobie nie mogła wyobrażić:loveu:-dzięquję:loveu: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:multi:Doberek ....jaka pychota kawencja z samego ranka;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1']może być taka? z pyszną pianką:p wpadłam na kawke:multi: Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Helloł :helo: Filmik rewelacja - popłakałam się ze śmiechu :crazyeye: :lol: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Doberek ....jaka pychota kawencja z samego ranka;)[/FONT] [quote name='evaxon']wpadłam na kawke:multi: cześć kawowe kobitki:multi::multi::multi: [quote name='caroolcia']Helloł :helo: Filmik rewelacja - popłakałam się ze śmiechu :crazyeye: :lol: Witaj caroolcia u nas:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):Boszsz, ale insynuacje:cool3::evil_lol:, Justyna mnie zaprasza na działkę do swojego sąsiada i tyle:cool3: Bossshhhhh, myślałam, że wejdę i zastanę tu harlekina, a tu taka krótka odpowiedź:shake::shake::loveu: Witam i chciałabym foteczki Imbirka:razz: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Bossshhhhh, myślałam, że wejdę i zastanę tu harlekina, a tu taka krótka odpowiedź:shake::shake::loveu: Witam i chciałabym foteczki Imbirka:razz: nie umiem spisywać romansideł :placz::shake: w pracy jezdem:p jak wrócę to mooooże coś wstawię:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):nie umiem spisywać romansideł :placz::shake: w pracy jezdem:p jak wrócę to mooooże coś wstawię:eviltong: Nie może, tylko na pewno - bierz przykład ze mnie:grins::grins: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie może, tylko na pewno - bierz przykład ze mnie:grins::grins: cały czas przecież biorę:eviltong::p Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):cały czas przecież biorę:eviltong::p Mądre dziecię:loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Mądre dziecię:loveu::loveu: wiem :p :loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):wiem :p :loveu: I skromne, jak mamusia:p:p Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):I skromne, jak mamusia:p:p noooo, po kimś to napewno mam:p:p Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):noooo, po kimś to napewno mam:p:p OĆć mamunia utuli:loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']OĆć mamunia utuli:loveu::loveu: idem Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry Imbirki:p Bry dzionek:multi: a teraz żeby mamcia się nie foszyła to wstawiam fotki, jeszcze nadmorskie, ale my cały czas jedną nogą tkwimy nad morzem:evil_lol::cool3:;) zrobił sobie z rur mały tor agility:cool3: później będzie więcej skaczącego Imbirka Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1'] a teraz żeby mamcia się nie foszyła to wstawiam fotki, jeszcze nadmorskie, ale my cały czas jedną nogą tkwimy nad morzem:evil_lol::cool3:;) Bardo się cieszę, że o mnie i o moich foszkach pamiętasz:grins::grins: diabloti: A Wy mieliście na wiosnę wrócić na tor:razz: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 super:multi: az mi sie chlodniej zrobilo:loveu: Quote
Ewkaa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mi tam się chłodniej nie zrobiło:razz: raczej naszła mnie ochota na pływanie :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Bardo się cieszę, że o mnie i o moich foszkach pamiętasz:grins::grins: diabloti: A Wy mieliście na wiosnę wrócić na tor:razz: no baaa, jak bym mogła zapomnieć:p mieliśmy, ale Imbir ma zwyrodnienie stawu, nie moze za duzo skakać:roll: teraz tylko skacze dla swojej własnej przyjemności:cool3::evil_lol: evaxon napisał(a): az mi sie chlodniej zrobilo:loveu: mnie też:loveu::loveu::lol: byliśmy na krótkim spacerku i pies padł, wieczorkiem dopiero pójdziemy na dłuższy spacerek a teraz idę do kuchni:cool3: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ewkaa napisał(a):Mi tam się chłodniej nie zrobiło:razz: raczej naszła mnie ochota na pływanie :diabloti: nooooooo, popływało by się, a my mamy tak daleko do jakiegoś sęsownego bajora:cool3: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):no baaa, jak bym mogła zapomnieć:p mieliśmy, ale Imbir ma zwyrodnienie stawu, nie moze za duzo skakać:roll: teraz tylko skacze dla swojej własnej przyjemności:cool3::evil_lol: Uuuu, to zupełnie tak, jak Meduś:roll::roll: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Uuuu, to zupełnie tak, jak Meduś:roll::roll: nooo, Imbir bierze ArthroFos na swoje kolanko a ja na swoje ArthroStop:cool3: (takie dwie kaleki jesteśmy:cool3::evil_lol:) Kurcze miałam iśc do kuchni ale mnie Ewkaa zatrzymała takim ciekwaym temacikiem o niskokalorycznych bananach:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1']nooo, Imbir bierze ArthroFos na swoje kolanko a ja na swoje ArthroStop:cool3: (takie dwie kaleki jesteśmy:cool3::evil_lol:) Kurcze miałam iśc do kuchni ale mnie Ewkaa zatrzymała takim ciekwaym temacikiem o niskokalorycznych bananach:diabloti: Medek dostaje Arthrolflex:cool3::cool3::p W kuchni nie znajdziesz bananów niskokalorycznych:evil_lol: Quote
Recommended Posts