Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Wstawiaj, wstawaj Julia. Bez obijania. Jaki poniedziałek, taki cały tydzień. :diabloti:

hehe i kto to mówi, ja zamiast korzystac z ostatnich dni urlopu i sprzatac kuchnię, siedze na dgm:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć Imbirki Poniedziałkowo:p :p

cześć Fioneczki:multi: byle do piątku:p
majoka napisał(a):
Wstawiaj, wstawaj Julia. Bez obijania. Jaki poniedziałek, taki cały tydzień. :diabloti:

hehe i kto to mówi, ja zamiast korzystac z ostatnich dni urlopu i sprzatac kuchnię, siedze na dgm:evil_lol:

Ależ ja wstałam i nawet w pracy siedzę:p.... oczywiście na dogo:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: byle do piątku:p

Nie wstawaj, tylko wstawiaj- foteczki oczywiscie heheh

Posted

[quote name='Imbir1']cześć Fioneczki:multi: byle do piątku:p

Nie wstawaj, tylko wstawiaj- foteczki oczywiscie heheh

Posted

Imbir1 napisał(a):
no nie, to jest nie do wytrzymania, mnie zjada posty, Majoka ma czkawkę:angryy: :razz: idem sobie, może wieczorkiem będzie lepiej:angryy:

No faktycznie cos mi sie rozmnozyło:oops:

O zdjecia tez sie dopominam. Podejrzewam Julciu, że odcieli Ci telefon, bo rachunków nie zapłaciłas i teraz tylko w pracy siedzisz na dgm:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlatego my biedne Imbirka tak rzadko widujemy , no i te piekne flokati. hehe jak Ci się znudzi, to ja sie pisze:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Bodziulka, no nie mów, że u was jest taniej, ja się nasłuchałam o jakiejś mafii i dlatego w W-wie to nawet nie chcę zaryzykować jazdy taksówką,
po drugie, z dworca masz rzut beretem na Piotrkowską, więc nie wiem czemu marudzisz:cool3::evil_lol: a PizzeHut masz w Manufaktórze i trzeba tam na nią czekać ze 40 min. więc odradzam jak komuś się spieszy albo jest głodny:diabloti::razz:

No jest mafia i unas, ale nie za 2,70!! za kilometr :roll: u nas jest za 2zł taxi spod dworca :evil_lol: a taxi jechałam na targi Łódzkie Expo, nie na Piotrkowską :cool3: chociaż potem wracaliśmy spacerez przez Piotrkowską i się z lekka zagubiliśmy :evil_lol: ale to wszystko przez ładne widoczki i różne takie tam atrakcje :evil_lol:

Posted

Witam Imbirka i Julkę!!!!!
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w Łodzi.... jakoś dałyśmy radę i znalazłyśmy adres (:eviltong: ) nowego domku dla Rockusia....;)
Pozdrawiam serdecznie Imbirka....też sporo przeszedł, ale przy takiej Pani .........;) dba i chucha na Imbirka pewnie co nie miara...ale o to chodzi przecież...

Pozdrowienia od Rymonki :lol:

Posted

evaxon napisał(a):
oo Imbirki u was tez mozna opijac stronki :D u mnie 900 a u ciebie 700:D:D:drink1: :drink1: :drink1:

Nic nie mówię:siara: :diabloti:

No to pijemy :drink1: :laola:

Posted

evaxon napisał(a):
:obrazic:pchiii

dealer napisał(a):
no to pijemyyyyyy

halo Madzia:diabloti:

madzia i medor napisał(a):
Nic nie mówię:siara: :diabloti:

No to pijemy :drink1: :laola:

evaxon napisał(a):
oo Imbirki u was tez mozna opijac stronki :D u mnie 900 a u ciebie 700:D:D:drink1: :drink1: :drink1:

Za następne!!!

Posted

Cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi:
już wstawiam foteczki, ja taka troche zabiegana i po treningu ale się poprawiam i nadrabiam zaległości:oops:

fotki w weekendowego wypadu na działkę:razz: w rolach głównych oczywiście Imbir i Raksa i Sabina:lol:

pogoń wkrzakach pożeczek:cool3:

wypas:evil_lol:

no i kto bedzie pierwszy w domu?

po powrocie padłem:evil_lol:

Posted

[quote name='Rymonka']Witam Imbirka i Julkę!!!!!
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w Łodzi.... jakoś dałyśmy radę i znalazłyśmy adres (:eviltong: ) nowego domku dla Rockusia....;)
Pozdrawiam serdecznie Imbirka....też sporo przeszedł, ale przy takiej Pani .........;) dba i chucha na Imbirka pewnie co nie miara...ale o to chodzi przecież...

Pozdrowienia od Rymonki :lol:
cześć Rymonka:multi::multi::multi::multi: nie ma za co, z przyjemnością pomogłam:lol:
Rokuś ma nowy DT i to w jakiej pięknej leśnej okolicy:eviltong:
Miło był mi Was poznać:lol:
dla zainteresowanych, wątek Rokusia jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4546391#post4546391

CZEŚĆ DZIEWCZYNY:multi::multi::multi:
oczywiście, że już pijemy za 700 stronkę

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='evaxon']:obrazic:pchiii
Nie fochaj się już :calus::diabloti:
[quote name='Imbir1']7/2222/pic0148st8.jpg

pogoń wkrzakach pożeczek:cool3:

Szalone kojoty:evil_lol:

Wiesz Julcia, zostałabym dłużej, ale muszę spierdzielać przed jedną maniączką:stupid: :diabloti: :diabloti:
[quote name='dealer']

halo Madzia:diabloti:
:scared: