Jagoda1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Julka i Imbirek:lol: , jutro pewnie szaleństwa w towarzystwie, co? Będą foty... Quote
Klaudia :-) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no jutro robimy nalot na Justyne i Tysona:-) Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 evaxon napisał(a):a z czego sa wykonane?? Z lateksu:p :p :p Klaudia :-) napisał(a):no jutro robimy nalot na Justyne i Tysona:-) Już się nie mogę doczekać - ile będzie fotiszków:multi: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Z lateksu:p :p :p Już się nie mogę doczekać - ile będzie fotiszków:multi: :cool3: oo to pewnie z tego co super wytrzymala swinka Tigry hihi ile kosztuje?moze by jej kupic cos mniej piszczacego hehe Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 evaxon napisał(a)::cool3: oo to pewnie z tego co super wytrzymala swinka Tigry hihi ile kosztuje?moze by jej kupic cos mniej piszczacego hehe W granicach 14zł., ale gdzieś widziałam za 12, tylko nie wiem gdzie :p rzecz jasna mówię o sklepach internetowych:p Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 madzia i medor napisał(a):W granicach 14zł., ale gdzieś widziałam za 12, tylko nie wiem gdzie :p rzecz jasna mówię o sklepach internetowych:p łeee myslalam ze drozsze sa...ale obawiam sie ze cos co nie jest swinka to zostani enatychmiast zniszczone..:razz: ona tylko swinki nie niszczy :razz: Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 evaxon napisał(a):łeee myslalam ze drozsze sa...ale obawiam sie ze cos co nie jest swinka to zostani enatychmiast zniszczone..:razz: ona tylko swinki nie niszczy :razz: Spróbuj, są wytrzymałe:p :p :p Julcia z Imbirkiem, a gdzie Wy się podziewacie:cool3: Quote
Imbirka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 jesteśmy, żyjemy, zaraz spadamy na spacerek, po powrocie się odezwiemy:razz: Quote
Wyjątek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cześć!!!!!!!!!!:multi: No to ja proponuję, żeby były jakies fotki ze spacerku :) Quote
e.v.a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wyjątek napisał(a):cześć!!!!!!!!!!:multi: No to ja proponuję, żeby były jakies fotki ze spacerku :) :evil_lol: dobra propozycja:evil_lol: czesc:multi: Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć spacerowicze... już come back??? Czy jeszcze lotocie po świecie :cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :-x :niewiem: porwali ich. Wszystkich. Razem z psami. :placz: :placz: :placz: Quote
Klaudia :-) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nikt nas nie porwał,dopiero wróciłam do domu,Julia napewno zaraz się pojawi,foteczek mamy mnóstwo:-) Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 całe szczęście... Julcia, słona rekompensata mnie czeka... najwierniej czekałam na fotki :) Quote
Imbirka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no to najpierw te autorstwa teqquli:p [quote name='teqquila']no to prosze foteczki tak jak obiecalam Bimbry i Klaudia w drodze do domu :P:evil_lol: Quote
teqquila Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no rekompensata bedzie i to jaka :P ze smiechu to sie posikacie :D :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Justyna pamiętaj o cenzurze,bo nas z forum wywalą:-) My za to co wstawisz zawsze możemy się zemścić,pamiętaj,że aparaty były trzy:-) Quote
Imbirka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Justyna, ja cię bardzo proszę, bez takich:mad::diabloti: narazie jeszcze fotki Justyny, zaraz wstawie nasze:p Quote
teqquila Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a tam tylko troche macie :P :evil_lol: no dawac swoje foty szybko :P:D Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czyżby to był Imbirkowy KAGANIEC :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Imbirka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kate I Luka napisał(a):Czyżby to był Imbirkowy KAGANIEC :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: noooooo, bo Imbir ma taki wielki łeb, że nosi największy rozmiar:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts