Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']nie znacie, bo się Ewcia wykręcacie jak możecie od spacerków:cool3::evil_lol:
echh bo jakos daleko je organizujecie:eviltong:
wlasnie przeczytalam jak napisalam sowjego poprzedniengo posta:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: "piehow" "qtirych":evil_lol: chyba musze czytac przed wyslaniem to co pisze:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Ciociu a zdażyło Ci się podejść nie do tej osoby, co trzeba:evil_lol::p ze ja najpierw robie rozeznanie terenu ....potem popytam o psiaka jak nie jestem pewna czy to ten ktosiek:p...Alka Tuffikowa co ze mna była w Katowicach strasznie sie przeze mnie stresowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']nic się nie przejmuj, zrozumiałam o co ci chodziło:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)
:lol: to dobrze:lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:p ze ja najpierw robie rozeznanie terenu ....potem popytam o psiaka jak nie jestem pewna czy to ten ktosiek:p...Alka Tuffikowa co ze mna była w Katowicach strasznie sie przeze mnie stresowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: nastepny, razem proponuje na plecach przykleic kartke Alicjarydzewska i kazdy bedzie wiedziec ze to taAla od jojkow Ozzyego i to do ciebie beda podchodzic:evil_lol:

Posted

[quote name='milena182']Acha a co oznacza wasz dogomaniacki skrót TZ bo niby rok na dogo siedze a ciagle go nie rozszyfrowałam:diabloti::angryy:
bo TZ to nie koniecznie maz:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
my w Katowicach będziemy bez psów, ciekawa jestem czy nas rozpoznasz:evil_lol:;)

Julia, Ciebie tyle na fotkach było, że bym Cie rozpoznała, jakbyś szła przez centrum Katowic niezapowiedziana :D

Posted

[quote name='milena182']Acha a co oznacza wasz dogomaniacki skrót TZ bo niby rok na dogo siedze a ciagle go nie rozszyfrowałam:diabloti::angryy:
[quote name='evaxon']bo TZ to nie koniecznie maz:evil_lol:
dokładnie, TZ to znaczy Towarzysz Życia (chłopak, dziewczyna, mąż, żona, narzeczony, narzeczona)
[quote name='Kate I Luka']Julia, Ciebie tyle na fotkach było, że bym Cie rozpoznała, jakbyś szła przez centrum Katowic niezapowiedziana :D
Kasia, aż tak jestem charakterystyczna?:cool3::evil_lol:

Posted

Ale długie nóżki:cool3: :cool3: :cool3: :loveu:

[quote name='Imbir1']

Kasia, fajnie, że udało ci się wszystko nadrobić i masz rację, musimy Madzię jakoś zmobilizować do przyjazd do Katowic:lol::multi:

[quote name='Kate I Luka']

Sister, Ty nie marudź tylko przyjeżdżaj !!! Do Tychów masz rzut beretem, a to już połowa sukcesu :p

Hi hi:grins: :grins:
[quote name='Alicjarydzewska']:p ze ja najpierw robie rozeznanie terenu ....potem popytam o psiaka jak nie jestem pewna czy to ten ktosiek:p...Alka Tuffikowa co ze mna była w Katowicach strasznie sie przeze mnie stresowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ha ha, ja bym płakała ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Ha ha, ja bym płakała ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:razz:ona się wstydziła podejść do kogoś kogo zna tylko z internetu;)