Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a)::watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :wallbash: :grab: :niewiem::hmmmm: nic nie rozumiem:cool3::evil_lol: Argon nie może ryżu z kurczaczkiem? Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):A po tym kurczaczku z ryżem to Argonowi leje się z ...... achhh biedak nie wie co traci:shake: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ewcia mówisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: majoka napisał(a): P.s. Myslę, że menrzuś z nazwy zadowolony, tylko przyznać się nie chce do ego- jak to facet(chyba facet heheheh) facet, facet, tylko skromny:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Ewcia mówisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: facet, facet, tylko skromny:diabloti: 99%facet:evil_lol: a jak jasne ze mowie a nawet pisze:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Imbir1']a co z tym 1%?:cool3: :evil_lol: przecie menrzus juz tlumaczyl:evil_lol: ten 1% to Danusia:cool3: tylko nie wiem czy to taka wymowka czy tak na serio:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia jest moderatorem, więc trzeba uważać coby nie dostać bana:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']No niezupełnie: 1. Menrzuś, a nie taki pospolity Mężuś :cool3: 2. Menrzuś i Danusia mieszkają pod jednym dachem :eviltong: 3. Schadzki robi tylko Menrzuś, bo jakby wyglądało - baba z babą :evil_lol: 4. Wybaczam - nie lubie poniedziałków :razz: Już porawiłam:eviltong: [quote name='evaxon'] Madzia hahaha Męzuś i Danusia to jedna osoba tylko ma rozdwojenie jazni hahaha :siara: :roflt: :ylsuper: [quote name='Imbir1']ale ja już tłumaczyłam:placz: Menrzuś narobiłeś zamieszania:evil_lol: oki, jeszcze raz i proszę czytać ze zrozumieniem:p Danusia i Menrzuś to małżeństwo które na dogo pisze pod jednym nikiem. Rozpoznać ich można łatwo, Danusia pod swoimi postami podpisuje się imieniem. Mają dwa boksie, Argona 2,5roku i Sylwę adoptowaną w sylwestra ze słupskiego schroniska Trzeba było tak od razu:p :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Danusia jest moderatorem, więc trzeba uważać coby nie dostać bana:evil_lol: :evil_lol: niech sie o to Menrzus juz martwi:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: przecie menrzus juz tlumaczyl:evil_lol: ten 1% to Danusia:cool3: tylko nie wiem czy to taka wymowka czy tak na serio:evil_lol: Kobity - 99% postów Menrzuś pisze :evil_lol: :diabloti: :angryy: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: niech sie o to Menrzus juz martwi:evil_lol: Ty będziesz podjudzać ? :evil_lol: a ja oberwę :cool3: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Kobity - 99% postów Menrzuś pisze :evil_lol: :diabloti: :angryy: :eviltong: achaaaaaaaa :evil_lol: a ja myslalam ze ty prawie 100% mezczyzna jestes:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Kobity - 99% postów Menrzuś pisze :evil_lol: :diabloti: :angryy: :eviltong: no ja to akurat wiem:p Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Ty będziesz podjudzać ? :evil_lol: a ja oberwę :cool3: co złego to nie ja:siara: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):co złego to nie ja:siara: Taaaa..... własnie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):no ja to akurat wiem:p A co Ty tam wiesz??? :evil_lol: :cool3: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbirek wkońcu zasnął:shake: bałam się że do weta będę musiała biec, tak biedakiem szarpało:shake: może całą nockę prześpi:cool3: a mnie głowa zaczęła boleć i chyba zaraz się położę... ech Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Imbirek wkońcu zasnął:shake: bałam się że do weta będę musiała biec, tak biedakiem szarpało:shake: może całą nockę prześpi:cool3: a mnie głowa zaczęła boleć i chyba zaraz się położę... ech To są skutki picia pifka z czekoladą z.... :evil_lol: :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 .... z różowym misiem?:cool3::evil_lol: Dobrej nocki wszystkim:lol:, mym na dziś opdadamy:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):.... z różowym misiem?:cool3::evil_lol: Dobrej nocki wszystkim:lol:, mym na dziś opdadamy:cool3: .... z wisienkami :evil_lol: :diabloti: Quote
Kitka20 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witam nareszcie tu dotarłam. Imbirek świetny:loveu: Przyznam się bez bicia że narazie dotarłam do 85 strony i już mnie oczy bolą a rano po TZ-ta trzeba wstać, ale bez obawy doczytam jeszcze. Jesteś wielka z takiej chudzinki biedniutkiej zrezygnowanej, zrobiłaś tak szczęśliwego Boksia. Wyrazy uznania i szacunku dla Ciebie:B-fly: :Rose: daj się sklonować żeby więcej tak dobrych ludzi było jak Ty pozdrawiam Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 CZEŚĆ KOCHANI :multi::multi::multi::multi: [quote name='Danusia12'].... z wisienkami :evil_lol: :diabloti: hmmmmm,...... mniam;):diabloti: [quote name='Kitka20']Witam nareszcie tu dotarłam. Imbirek świetny:loveu: Przyznam się bez bicia że narazie dotarłam do 85 strony i już mnie oczy bolą a rano po TZ-ta trzeba wstać, ale bez obawy doczytam jeszcze. Jesteś wielka z takiej chudzinki biedniutkiej zrezygnowanej, zrobiłaś tak szczęśliwego Boksia. Wyrazy uznania i szacunku dla Ciebie:B-fly: :Rose: daj się sklonować żeby więcej tak dobrych ludzi było jak Ty pozdrawiam Kitka, gratuluję samozaparcia:happy1: i dzięki za uznanie:lol:, tutaj taki jeden rodzynek na dogo też się deklarował, ze przebrnie więc trzymam za was kciukasy:lol: A jeśli chodzi o klonowanie, hmmmmmm.... dla psów to może i dobrze by było:cool3: ale innych mogłabym zamęczyć:cool3: Nie jest ze mną tak różowo;):diabloti: Quote
teqquila Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witanko :) jak Imbirek?? a Wy znow z tym rozowym:evil_lol: Quote
Recommended Posts