Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 po części jesteś w temacie to będzie ci łatwiej:cool3: :lol: a tak wogóle to się nam gdzieś Aga zapodziała:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Liczy głosy. Obiecała dać znać o 22-iej - to już za chwilę. Co, rączki drżą? :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hehehe, a co ty taki zorientowany?:cool3: ciekawa jestem i tyle:p Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kobieca........ :evil_lol: Każdy by był, a szczególnie kobieta :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no tak, ta kobieca ... jest najlepsza:evil_lol: moja szefowa mówi, że ja nie jestem ciekawa tylko lubię wiedzieć:p Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Już nie chcialem kończyć, bo jutro tutaj odjęto by mi z tych 99% parę dalszych procent :shake: To jest bardzo politycznie poprawne stwierdzenie:p Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 mnie się to stwierdzenie bardzo podoba:p no to teraz nas zlinczują, mamy I miejsce:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nas to znaczy Was :evil_lol: Lepiej sie w necie przez jakiś czas nie pokazuj, a ja spróbuję robić za rzecznika :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nas to znaczy mnie i Imbirka a jak nas za mocno bedą bić, to proszę cię rób za rzecznika, bo ja będę się musiała okopać:cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dobra - będę Ciebie, tak jak i Agę, bronił do krwi ostatniej :mad: :mad: :mad: Menrzuś (dla podkeślenia.......) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A od której jest największe zagrożenie? Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wyniki: I miejsce - 54 pkt imbir1 II miejsce - 39 pkt evaxon [SIZE=5] III miejsce - 21 pkt Gasnik IV miejsce - 20 pkt Kate I Luka [SIZE=5][SIZE=5]V miejsce - 17 pkt Bodziulka VI miejsce - 15 pkt Bulabez Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Widzieliśmy Agusiu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Aguś widzieliśmy i się boimy:cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No, a która jest ta najgorsza? Musze sie jakoś przygotować :mad: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bo jakby Evaxon - to zrobię jej pstrąga z rusztu i na pewno da Ci spokój :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 aaaaaa to ty łagodnie będziesz przemawiał? no to też jest sposób:p a ja idę zaraz sie położyć, tylko muszę takiego jednego przepchnąć:cool3: dzobrej nocki życzę wszystkim i jeszcze raz dziękuję za oddane głosy na naszą walentynkę:multi: :multi: :multi: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']aaaaaa to ty łagodnie będziesz przemawiał? no to też jest sposób:p a ja idę zaraz sie położyć, tylko muszę takiego jednego przepchnąć:cool3: dzobrej nocki życzę wszystkim i jeszcze raz dziękuję za oddane głosy na naszą walentynkę:multi: :multi: :multi: A gdzie tu jest miejsce dla Ciebie?:cool3: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1']aaaaaa to ty łagodnie będziesz przemawiał? no to też jest sposób:p a ja idę zaraz sie położyć, tylko muszę takiego jednego przepchnąć:cool3: dzobrej nocki życzę wszystkim i jeszcze raz dziękuję za oddane głosy na naszą walentynkę:multi: :multi: :multi: Dobrejnocki:loveu: tego jednego nie wolno przepychać:mad: w cerwieni mu do twarzy;) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 evaxon napisał(a):boze ale z was gaduly:shake: Widać Imbirka też chce mieć trzeciego ognika :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Danusia12 napisał(a):Widać Imbirka też chce mieć trzeciego ognika :evil_lol: :evil_lol: niech uwaza zeby sie nie oparzyla:evil_lol: Quote
Recommended Posts